MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Biologi i Canterbury Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Studier i biologi kan føre til yrker i helsevesenet, undervisning, miljøvern og bioteknologi. Det kan også danne utgangspunkt for å forfølge doktorgradsstudium innen klinisk eller forskningsarbeid.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Canterbury er en historisk bispesete, og navnet betyr "Kent folk 's høyborg ". Det er hjem til fire universiteter og flere andre høyere utdanningsinstitusjoner som dekker 25% av den voksne befolkningen i Canterbury.

Topp universiteter Mastergrad i Biologi i Canterbury i Storbritannia

3 Resultater i Biologi, Canterbury Filter

Master i Biologi

Study Across the Pond
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

​Biologi er læren om alt levende, fra små mikroorganismer til plante- og dyreliv. Faget fokuserer i stor grad på evolusjon og økologi og tar for seg hvordan artene er bygget o ...

Les mer

MSc i bevaring og internasjonal dyrelivshandel

University of Kent, School of Anthropology & Conservation
MSc
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

MSc i conservation og International Wildlife Trade gir deg kunnskapsbasen til å håndtere handel regulering og ledelse på både nasjonalt og internasjonalt nivå.

Les mer

MSc i konserveringsbiologi

University of Kent, School of Anthropology & Conservation
MSc
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

MSc i konserveringsbiologi gir deg en kunnskapsbase og praktisk erfaring for å ta opp problemer knyttet til bevaring av biologisk mangfold og forvaltning av biodiversitet.

Les mer