close

Filtre

Se resultater

Mastergrader i Biologi i Sveits

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner. Studier i biologi kan føre til yrker i helsevesenet, undervisning, miljøvern og bioteknologi. Det kan også danne utgang… Les mer

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Studier i biologi kan føre til yrker i helsevesenet, undervisning, miljøvern og bioteknologi. Det kan også danne utgangspunkt for å forfølge doktorgradsstudium innen klinisk eller forskningsarbeid.

Sveits (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansk:. Svizra Sveits har noen av de verdenskjente universites som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, University of Lausanne eller University of St. Gallen. Husk, it 's mye bedre å snakke det lokale språket, så hvis du kan ' t snakker enten fransk, tysk eller italiensk, bedre gå for et språkkurs først.

Mastergrad studie i Biologi i Sveits

Minimér
format_list_bulleted Filtre
University of Neuchâtel
Neuchâtel , Sveits

Master of Science i biologi tilbyr et program som tillater elevene å velge sitt område av spesialisering og tilegne seg et variert utvalg av overførbare ferdigheter.

Master of Science i biologi tilbyr et program som tillater elevene å velge sitt område av spesialisering og tilegne seg et variert utvalg av overførbare ferdigheter. -
Master
Fulltid
4 semestre
Engelsk
feb. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre