$close

Filtre

Se resultater

Masterstudier i Biovitenskap i Fortaleza Alta Brasil

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.Biologi og livsvitenskap er en vitenskapelig gren som fokuserer på kroppen og alle funksjoner assosiert med denne. Studenter kan velge å… Les mer

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Biologi og livsvitenskap er en vitenskapelig gren som fokuserer på kroppen og alle funksjoner assosiert med denne. Studenter kan velge å ta fag som anatomi, fysiologi, genetikk, immunologi og toksikologi.

I Brasil er det tre typer grad: Bachelors - tar mellom 4-6 år å fullføre, og elevene kan jobbe som lærere etter endt fire års forskning. Masters - tar ett til to år å oppnå, Doctoral / PhD - den høyeste graden du kan studere og tar tre til fire år å oppnå. Disse tre grader løst tilsvarer de tre sykluser i Bologna-prosessen - det europeiske systemet for høyere utdanning. Dette betyr at hvis du har oppnådd en bachelorgrad ved et europeisk universitet, bør du være kvalifisert til å oppnå en mastergrad i Brasil.

Beste studieprogrammer Master i Biovitenskap i Fortaleza Alta i Brasil

Minimér
Les mer om å studere i Brasil
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
FURB University Of Blumenau
Fortaleza Alta, Brasil

Kandidater med en lavere grad i skogteknikk, biologi, agronomi, industriell treteknikk, miljøteknikk og relaterte felt kan melde seg på masterstudiet i skogteknikk.

Kandidater med en lavere grad i skogteknikk, biologi, agronomi, industriell treteknikk, miljøteknikk og relaterte felt kan melde seg på masterstudiet i skogteknikk. -
Master
Portuguese (Brazil)
Campus