181 Master Programmer i Brasil for 2024

Master Programmer i Brasil for 2024Filter
    • Rio de Janeiro, Brasil

    Fulltid

    21 måneder

    Blandet

    Engelsk

    Academic Graduate Studies in Administration Program ved FGV EBAPE består av MSc og PhD i administrasjon. Disse kursene er nært knyttet og deler de samme verdiene og prinsippene. Hovedformålet med MSc-programmet er å forberede studentene til PhDs (ved FGV EBAPE eller en annen anerkjent institusjon i Brasil eller andre steder i verden) eller for arbeidsmarkedet. Hovedformålet med Ph.D. Programmet er å forberede studentene på akademiske karrierer som forskningsprofessorer ved universiteter eller andre akademiske institusjoner i Brasil eller i utlandet.

    • Nantes, Frankrike
    • São Paulo, Brasil
    • + 1 more

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    For fremtidige ledere som er lidenskapelig om mat og landbruk, gir Master of Science i mat og agribusiness management (FAM) programmet topp akademisk og praktisk forretningskunnskap for å bedre håndtere verdens matutfordringer på en ansvarlig og innovativ måte.

    • São Paulo, Brasil

    Deltid

    3 semestre

    Fjernundervisning

    Portugisisk

    Gjennom denne masteren vil studentene være forberedt på å evaluere scenarier, diskutere noen av de mest relevante temaene i det moderne samfunnet, med sikte på å forstå hovedkarakteristikkene og debattene på moten;

    • São Paulo, Brasil

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • São Paulo, Brasil

    Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Profesjonell mastergrad i bedriftsledelse ble opprettet i 2013 med sikte på å fremme utdanning for faglig fremgang innen administrasjonsområdet og på områdene knyttet til det, og favorisere utdyping av kunnskap i ledelsesteorier og -praksis.

    • Belém, Brasil

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Bachelorkurset i sivilingeniør kan fullføres på fem år (10 perioder) og er strukturert på en slik måte at det gir det klassiske teoretiske grunnlaget og de mest avanserte teknikkene som for tiden gjelder for å løse problemer i området.

    • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • + 5 more

    Deltid

    15 måneder

    Blandet

    Engelsk

    Vårt deltids-, online MA Digital Management-program er designet for å gjøre deg i stand til å møte utfordringene i vår usikre moderne verden, men med en tidsplan som forbedrer en transformativ reise. Sammen med klassekamerater fra hele verden vil du bli en ny type leder; en som er tilpasningsdyktig, samarbeidende og kreativt drevet. Gå utover andre konvensjonelle masterprogrammer og tenkepraksis om hvordan du kan skape effektive team og forretningsverdier.

    • Paraná, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Utdanningsinstitusjoner er ansvarlige for relevansen av utdanning i landet. Imidlertid, med endringen i det økonomiske scenariet, i sosiale relasjoner og fremskritt av teknologi, begynte markedet å kreve pedagogiske ledere oppdatert i konseptene, ferdighetene, strategiene og styringsverktøyene. Regjeringen har i økende grad investert i programmer som tar sikte på å utvide grunnleggende og profesjonell utdanning. Disse programmene signaliserer utvidelse av grunnleggende og teknisk utdanning, noe som øker etterspørselen etter lederstillinger i skolene. I tillegg krever scenariet generert av de store transformasjonene som følge av teknologiske fremskritt og globaliseringen av økonomien et begrep om skole under en systematisk tilnærming, innenfor rammen av skoleledelse. Dette betyr å tenke på en moderne, demokratisk og autonom styringsmodell som er i stand til å bidra til å heve kvaliteten på utdanningen og fremme bærekraft, forstått her i sitt bredeste konsept, som omfatter den sosiale, økonomiske og miljømessige dimensjonen.

    • Goiás, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Prinsippet om bærekraftig utvikling er å tilfredsstille behovene til den nåværende generasjonen uten å gå på kompromiss med mulighetene for fremtidige generasjoner til å gjøre det samme. Dette prinsippet styrer handlingene til UEG Stricto Sensu Graduate Program in Sustainable Rural Development, som foreslås med sikte på å utvikle ferdighetene til fagpersoner knyttet til landbrukssektoren, og at de søker og støtter overgangsprosessen til bærekraftig landlig utvikling i ulike sfærer i landbrukssektoren. Kurset inkluderer tre forskningslinjer: Dyreproduksjon, planteproduksjon og landlig forvaltning og utvidelse.

    • Jardim Sao Paulo, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Graduate Program in Animal Science (PPGZOO) ved UFVJM ble anbefalt av CAPES, på masternivå, ifølge brev 63-12 / 2007 / CTC / CAA / CAPES, 26. juli 2007, og fikk sin første klasse akademikere påmeldt i mars 2008. Kurset varer maksimalt to år, og retningslinjene blir for tiden utøvd av femten faste lærere (veiledere), elleve UFVJM-tjenestemenn og fire eksterne (UFV, UFSJ og UFMT) og fire lærere som samarbeider. . PPGZOO søker å gi masterstudentene kapasitet til å utøve høyere undervisning og ulike undersøkelser angående dyreteknikk, i tillegg til å trene disse akademikerne for å forberede og utvikle prosjekter. Studentkroppen er dannet av studenter som ble uteksaminert fra nasjonale eller utenlandske institusjoner, og som fulgte læreplankravene og ble valgt gjennom evalueringer. Og det opprettholder sunne partnerskap, skiller seg ut blant annet CNPq, CAPES, FINEP, FAPEMIG, og også med andre utdanningsinstitusjoner. Studentoppføringer (billetter) er halvårlige og for tittelen Master in Zootechnics av UFVJM må akademikeren fullføre 24 studiepoeng i fag (obligatorisk og valgfri), samt bestå avhandlingseksamen.

    • Formosinha, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Stricto Sensu Graduate Program in Governance, Technology and Innovation (MGTI), fra det katolske universitetet i Brasilia (UCB), er et profesjonelt masterprogram med målgruppe som er profesjonelle som ønsker å forbedre innovasjons- og ledelsesprosesser i sammenheng med digital transformasjon. . Teknologi, kunnskapsadministrasjon, strategisk ledelse, beslutningstaking og beslutningsstøttesystemer, intelligens, innovasjon, organisatorisk læring og styring blir studert både i Federal Public Administration og i privat sektor. Derfor er programmet et ideelt sted for fagpersoner fra forskjellige institusjoner, for eksempel fagpersoner fra Federal Court of Accounts, Federal Comptroller General, fra bankinstitusjoner, fra Federal Direct Administration.

    • São Paulo, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Forbindelsen mellom forskjellige områder for å forbedre spesifikke resultater blir stadig mer vanlig. Dette er tilfelle med spesialiseringen innen kvalitets- og produktivitetsteknikk, som trener fagpersoner for å utføre ledelsen av produksjonslinjen ved å anvende og overvåke kvalitetsindeksene og også handle i valg, opplæring og utvikling av teamet av profesjonelle ansvarlig for produksjonen.

    • Bonsucesso, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Unik i Rio de Janeiro, er den akademiske mastergraden i rehabiliteringsvitenskap ved UNISUAM anerkjent av Utdanningsdepartementet (MEC) og anbefalt av CAPES siden 2009. På grunn av sin tverrfaglige natur er den rettet mot alle fagpersoner som er involvert i rehabilitering, som f.eks. Fysioterapeuter, fagpersoner i kroppsøving, ergoterapeuter, ernæringsfysiologer og leger, gir mastergraden ved UNISUAM studentene tekniske og vitenskapelige baser for forskning og undervisning, slik at de kan utøve undervisningsaktiviteter i høyere utdanning og sette dem inn i forskningsaktiviteter. I tillegg er kurset en del av UNISUAMs rehabiliteringsvitenskapsprogram, som også inkluderer akademisk doktorgrad og postdoktorgrad for å gjøre opplæringen enda mer komplett.

    • Fábricas, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Postgraduate Program in Performing Arts ble opprettet i 2017 og er dedikert til å gjennomføre teoretiske / praktiske / reflekterende studier om kunst og aktiviteter som okkuperer scenen og / eller har i nærvær av den naturskjønne kroppen det privilegerte feltet av sine undersøkelser . Det problematiserer den spektakulære begivenheten, installasjonene av teatralitet og performativiteter, enten i perspektivet av materialiseringen, eller i en teoretisk, historisk, kritisk eller konseptuell tilnærming; vurderer det kunstneriske fenomenet som er gjenstand for refleksjon i dets naturskjønne særegenheter som et fenomen av kultur.

    • Bahia, Brasil

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Forbered fagpersoner med tanke på akademisk og teknisk kvalifisering innen nevropsykologi, fra perspektivet av tverrfaglig opplæring, og favoriserer en etisk og sosial referert praksis i utøvelsen av nevropsykologi og dens kompetanseområder: vurdering, kvalifisering og rehabilitering, i forskjellige sammenhenger av profesjonell innsetting. Psykologer, pedagoger, psykopedagoger, kroppsøvere, ergoterapeuter, fysioterapeuter, leger, logopeder