Filter
Mastergrader
Europa Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Beste studieprogrammer Fjernundervisning Mastergrader i By- og regionplanlegging 2019/2020 i Europa

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

Feltet av urban og regional planlegging er en som omhandler å lage design for biter av land som skal brukes i en urban, industri eller regional kapasitet. Noen spesialiseringer inkluderer miljø og transport.

 

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

Master Fjernundervisning i By- og regionplanlegging i Europa

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i By- og regionplanlegging, Europa, Fjernundervisning

MADIN USAL

The Master tar sikte på å legge til rette for praktisk anvendelse av fagene. Av denne grunn er det for tiden arbeider med to forskjellige bymiljøer. Miranda del Castañar ... [+]

Urban regenerering, REHABILITERING OG DESIGN. DATOER: Gratis og skikk. Anbefaling: 9 måneder (oktober-juni) MODE: ONLINE Studiepoeng: 60

BESKRIVELSE

The Master stammer fra behovet for å utdanne fagfolk med en innovativ profil, som spesialiserer seg på forvaltning og utvikling av de aspektene som har preget svaret statsborger og byen de siste årene.

Vi tror vi kan skape en ny profesjonalitet i stand til å planlegge og administrere urbane og rurale miljøer gjennom nye teknologier, nye systemer for bærekraftig og intelligent styring og spesielt siden for trygg, sunn og bærekraftig habitat.

TARGET

Nyutdannede som er interessert i å danne deres profesjonalitet i regenerering og urban styringssystem og borger, med spesiell vekt på samarbeid med borgere, bærekraftig rehabilitering og design som motorer for regenerering.... [-]

Spania Salamanca
September 2020
Spansk
Deltid
9 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Centre for Alternative Technology

MSc i bærekraftig og tilpasset planlegging (SAP) fokuserer på "makro" skala aspekter av feltet ... [+]

MSc bærekraft og tilrettelegging planlegging

Dette er en mastergrad fokuserer på de viktigste strategiske og ledende utfordringene som følge av klimaendringer og bredere miljøspørsmål. Fra romlig masterplanlegging til politikk og økonomi kommer denne MSc til hjertet av hvordan miljøet må tas med i beslutningsprosessen. Det er blant de første slike programmene i Storbritannia å legge tilpasningstransformasjon i hjertet av undervisningen.

Fremtidig miljøforandring og effektiviteten av løsninger er både usikre. Vi lærer studentene å integrere risikovurdering i beslutningsprosesser. Teoretiske konsepter er forsterket med anvendte prosjekter innen landskapsplanlegging, design og case studies. MSc kurset dekker en rekke temaer, inkludert arealbruk, byer og samfunn, politikk og økonomi, økosystemfunksjon, vann og avfallshåndtering. Valgfrie moduler i det byggede miljøet, energi, bærekraftige materialer og fornybare teknologier kan også tas.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Machynlleth
Kontakt skolen
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk