Filter
Mastergrader
Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Topp Fjernundervisning Mastergrader i By- og regionplanlegging 2019/2020

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Urban og regional planlegging er praksisen med å lage design og forslag til utvikling av et bestemt stykke land å bli brukt av mennesker, enten det er på en regional, urban eller industrielt nivå.

 

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Fjernundervisning Mastergrad studie i By- og regionplanlegging

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i By- og regionplanlegging, Fjernundervisning

MADIN USAL

The Master tar sikte på å legge til rette for praktisk anvendelse av fagene. Av denne grunn er det for tiden arbeider med to forskjellige bymiljøer. Miranda del Castañar ... [+]

Urban regenerering, REHABILITERING OG DESIGN. DATOER: Gratis og skikk. Anbefaling: 9 måneder (oktober-juni) MODE: ONLINE Studiepoeng: 60

BESKRIVELSE

The Master stammer fra behovet for å utdanne fagfolk med en innovativ profil, som spesialiserer seg på forvaltning og utvikling av de aspektene som har preget svaret statsborger og byen de siste årene.

Vi tror vi kan skape en ny profesjonalitet i stand til å planlegge og administrere urbane og rurale miljøer gjennom nye teknologier, nye systemer for bærekraftig og intelligent styring og spesielt siden for trygg, sunn og bærekraftig habitat.

TARGET

Nyutdannede som er interessert i å danne deres profesjonalitet i regenerering og urban styringssystem og borger, med spesiell vekt på samarbeid med borgere, bærekraftig rehabilitering og design som motorer for regenerering.... [-]

Spania Salamanca
September 2020
Spansk
Deltid
9 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Centre for Alternative Technology

MSc i bærekraftig og tilpasset planlegging (SAP) fokuserer på "makro" skala aspekter av feltet ... [+]

MSc bærekraft og tilrettelegging planlegging

Dette er en mastergrad fokuserer på de viktigste strategiske og ledende utfordringene som følge av klimaendringer og bredere miljøspørsmål. Fra romlig masterplanlegging til politikk og økonomi kommer denne MSc til hjertet av hvordan miljøet må tas med i beslutningsprosessen. Det er blant de første slike programmene i Storbritannia å legge tilpasningstransformasjon i hjertet av undervisningen.

Fremtidig miljøforandring og effektiviteten av løsninger er både usikre. Vi lærer studentene å integrere risikovurdering i beslutningsprosesser. Teoretiske konsepter er forsterket med anvendte prosjekter innen landskapsplanlegging, design og case studies. MSc kurset dekker en rekke temaer, inkludert arealbruk, byer og samfunn, politikk og økonomi, økosystemfunksjon, vann og avfallshåndtering. Valgfrie moduler i det byggede miljøet, energi, bærekraftige materialer og fornybare teknologier kan også tas.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Machynlleth
Kontakt skolen
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk