MASTERSTUDIES

Deltid Mastergrader i By- og regionplanlegging 2020/2021 Oceania

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Feltet av urban og regional planlegging er en som omhandler å lage design for biter av land som skal brukes i en urban, industri eller regional kapasitet. Noen spesialiseringer inkluderer miljø og transport.

 

Asia er mest sannsynlig den mest kraftfulle kontinentet i verden og økonomisk den introduserer uendelige muligheter i utdanning. Tyngdepunktet beveger seg mot øst. Raske endringer og investeringer i høyere utdanning og engelsk er en offentlig talespråk. Oceania 's sterke jobbmuligheter henvender også videre til studenter fremtiden.

Mastergrad studie Deltid i By- og regionplanlegging Oceania

4 Resultater i By- og regionplanlegging, Oseania Filter

Master of Planning

University of Technology Sydney
Master
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Master of Planning gir en ny karrierevei for design, planlegging og eiendom fagfolk, utstyre nyutdannede med en bred forståelse av planlegging problemer sammen med forhandling ...

Les mer

Mester i bærekraftige miljøer og planlegging (profesjonelle)

Bond University
Master
jan. 2021
<
Fulltid
<
92 uker
Campus

The Master of Sustainable miljøer og planlegging (Professional) Programmet fokuserer på miljøforvaltning samt Urban Design og planlegging.

Les mer

Master of Built Environment (Forskning)

University of Technology Sydney
Master
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Et begrenset antall steder tilbys hvert år til kvalifiserte studenter til å følge et studieprogram som fører til denne prisen. Denne graden er for kandidater som ønsker å utvi ...

Les mer

Mester bærekraftige miljøer og planlegging

Bond University
Master
jan. 2021
<
Fulltid
<
72 uker
Campus

Dette programmet gir to studieretninger: Environmental Management eller byforming og planlegging.

Les mer