Filter
Mastergrader
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Søk Fjernundervisning Mastergrad studier i By- og regionplanlegging i Storbritannia 2019/2020

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Urban og regional planlegging av land for bruk av store grupper av mennesker er et felt som krever at man har en god del kunnskap. De viktigste temaer er planlegging, storutviklingsdynamikk, planlegging og gjennomføring.

 

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Fjernundervisning Mastergrad studie i By- og regionplanlegging i Storbritannia

Les mer Minimér

1 Resultater i By- og regionplanlegging, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, Fjernundervisning

Centre for Alternative Technology

MSc i bærekraftig og tilpasset planlegging (SAP) fokuserer på "makro" skala aspekter av feltet ... [+]

MSc bærekraft og tilrettelegging planlegging

Dette er en mastergrad fokuserer på de viktigste strategiske og ledende utfordringene som følge av klimaendringer og bredere miljøspørsmål. Fra romlig masterplanlegging til politikk og økonomi kommer denne MSc til hjertet av hvordan miljøet må tas med i beslutningsprosessen. Det er blant de første slike programmene i Storbritannia å legge tilpasningstransformasjon i hjertet av undervisningen.

Fremtidig miljøforandring og effektiviteten av løsninger er både usikre. Vi lærer studentene å integrere risikovurdering i beslutningsprosesser. Teoretiske konsepter er forsterket med anvendte prosjekter innen landskapsplanlegging, design og case studies. MSc kurset dekker en rekke temaer, inkludert arealbruk, byer og samfunn, politikk og økonomi, økosystemfunksjon, vann og avfallshåndtering. Valgfrie moduler i det byggede miljøet, energi, bærekraftige materialer og fornybare teknologier kan også tas.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Machynlleth
Kontakt skolen
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk