Mastergrad program i Bygg- og Prosjektledelse i Tyskland

Sjekk ut Master programmer i Bygg- og Prosjektledelse i Tyskland

Bygg- og Prosjektledelse

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Byggeprosjektstyring er den fokuserte tilnærmingen som et enkelt byggeprosjekt er gjennomført, noe som betyr organisering og levering av prosjekter i kvalitet, tid, omfang og kostnad. De med tidligere byggopplevelser eller ingeniørgrader kan finne studiet av byggeprosjektledelse spesielt nyttig.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Mastergrad studie i Bygg- og Prosjektledelse i Tyskland

Les mer

Master of Engineering i prosjektledelse konstruksjon

SRH University Heidelberg
Campus Heltidsstudier Deltid 18 måneder October 2019 Tyskland Heidelberg + 1 fler

Med vår masterprogram prosjektledelse konstruksjon kvalifiserer du for krevende ledelsesoppgaver og lederstillinger i bygg og eiendomsbransjen. I tillegg til spesialkunnskap, lærer de spesielt evnen til systematisk å planlegge og nettverkstanking fra prosjektutvikling gjennom prosjektledelse til byggeledelse. [+]

Ingeniørfag og arkitektur

Med vår masterprogram prosjektledelse konstruksjon kvalifiserer du for krevende ledelsesoppgaver og lederstillinger i bygg og eiendomsbransjen. I tillegg til spesialkunnskap, lærer de spesielt evnen til systematisk å planlegge og nettverkstanking fra prosjektutvikling gjennom prosjektledelse til byggeledelse.

perspektiver

Mastergradsprogrammet er ment å kvalifisere kandidater fra ingeniørfag eller bedriftsøkonomisk bachelorutdanning til å ta på seg krevende ledelsesoppgaver og lederstillinger, fra prosjektutvikling til prosjektgjennomføring og facility management.

nøkkeldataSpråk: TyskIntegrert studie i utlandet muligBusiness samarbeidStuder fleksibelt (heltid / deltid)innholdprosjektutviklingEiendomsdriftPlanlegging og realiseringFacility Managementinternasjonal ledelseOpptakskravFullført bachelor- eller mastergrad i arkitektur, anleggsteknikk, industriell ingeniørfag, byplanlegging og sammenlignbare studieprogrammerSøkere fra andre kurs kan innrømmes underlagt vilkårSøkere med en første profesjonell kvalifikasjon med kun 180 KP kan ta flere valgfag verdt 30 studiepoengvellykket utvalgsprosessTyske språkkunnskaper Nivå C.1Studiestart, varighet1. oktober1,5 år, 90 studiepoeng eller 120 studiepoeng (valgfag for søkere med 180 studiepoeng)skolepenger690, - Euro per månedPlus. engangs påmeldingsavgift på 750, - Euro eller 1000, -Euro for visumbundet St [-]

Master of Engineering in Energy-efficient Building Construction and Reconstruction

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 3 semestre October 2019 Tyskland Magdeburg

[+]

Målet med masterprogrammet i energieffektiv konstruksjon er å formidle grunnleggende kunnskap som dekker potensielle områder for energibesparende, termisk isolasjon for bygging, regenerativ termisk forsyning og kostnadseffektivitet. Studentene er utstyrt med ferdigheter for å planlegge og bygge energieffektive og passive bygninger, samt gjennomføre renovering av eksisterende konstruksjoner til høyeste energieffektivitet.

Et videre formål med dette masterprogrammet er å bli rustet til å anvende vitenskapelige metoder og å selvstyre kravene til et bredt spekter av faglige roller i anvendt praksis, forskning eller undervisning.

Grad kursinnhold Energieffektiv byggekonstruksjon og detaljerte bevis Utvidelse av støy og brannsikkerhet Bygningsskader og bygningsrenovering Praktiske prosjekter Bruk av måle teknologi i bygningsanalyse [-]