Mastergrad program i Bygg- og anleggsnæring

Topp universiteter 24 Mastergrader i Bygg- og anleggsnæring 2018

En master 's program er et felles skritt tatt for å bygge på tidligere baccalaureate studier. For de som kommer tilbake til skolen, kan ferdighetene og kunnskapen som er oppnådd i disse programmene, fremme en eksisterende karriere.

Hva er en master i konstruksjon? Disse kursene er oftest fokusert på et bestemt rike innenfor den generelle kategorien sivilingeniør. Et program innen byggeledelse inkluderer ofte klasser i emner som prosjektledelse, planlegging og planlegging, kontraktslov, estimering av kostnader og sikkerhetsprosedyrer. Disse øktene kombineres vanligvis med målet om å utstyre nyutdannede til å håndtere ressursfordeling og arbeidsstyring som er nødvendig for å utføre store byggeprosjekter, som veier, bygninger og vannveier.

Studenter av disse programmene utvikler ofte en forståelse av ressursene som er nødvendige for å utvikle og vedlikeholde infrastruktur.Dette kan føre til større forståelse av anleggsteknikk, samt evne til å se muligheter for forbedring. De forbedrede forskningsmessige ferdighetene og organisasjonspraksisene kan også være nyttige i en rekke personlige eller faglige oppgaver.

Programmer i denne disiplinen varierer mye i kostnader basert på faktorer som er ujevne som sted på skolen og varigheten av klassene. Forespør direkte med institusjonen for nøyaktige tall.

Byggebransjen er ofte en kilde til mange jobber på ulike nivåer av ferdigheter og utdanning. En utdannet av en byggeledelse grad programmet kan forvente å finne arbeid som en webansvarlig. Disse stillingene kan innebære oppgaver som å håndtere forsynings- og logistikkfirmaer, utvikle tidsplaner og styre ledende ansatte. Man kan også finne en stilling hos et konsulentfirma, og levere tjenester som er nødvendige for investorer og regjeringer, for eksempel kostnadsvurderinger, forsyningskjedestyring eller kontraktsrevisjon.

Byggingen er ofte et komplisert felt, så planlegg din utdanning nøye for den beste sjansen til suksess. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Online Master I Byggeledelse

NewSchool of Architecture and Design
Nettstudie Heltidsstudier 1 år October 2018 USA San Diego

Som byggeprosjekter vokser stadig mer komplekse, så gjør etterspørselen etter spesialiserte ledernivå personell. NewSchool fullt online Master of Construction Management forbereder studentene til å trives i denne rollen og utmerke seg i ulike yrker kretser rundt det bygde miljø. Sammen med grunnleggende instruksjon rundt alle deler av byggebransjen, legger dette programmet særlig vekt på å utvikle ferdigheter som forretningsfører forberedt for bygging handel nåværende og fremtidige utfordringer. [+]

Som byggeprosjekter vokser stadig mer komplekse, så gjør etterspørselen etter spesialiserte ledernivå personell. NewSchool fullt online Master of Construction Management forbereder studentene til å trives i denne rollen og utmerke seg i ulike yrker kretser rundt det bygde miljø. Sammen med grunnleggende instruksjon rundt alle deler av byggebransjen, legger dette programmet særlig vekt på å utvikle ferdigheter som forretningsfører forberedt for bygging handel nåværende og fremtidige utfordringer.

[-]

Master I Industrielt Vedlikehold

SEAS Estudios Superiores Abiertos
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1500 timer September 2018 Spania Saragossa + 1 fler

Mesteren tillater deg å skaffe seg kunnskap og ferdigheter i de ulike tekniske fagområdene som er nødvendige i industrielle miljøer og styringsverktøyene som gjør at du kan lede en vedlikeholdsavdeling som tar del i korrigerende, forebyggende og prediktive behov. [+]

Vedlikehold i industrielle omgivelser krever fagfolk med en global visjon fra et teknisk synspunkt som gjør det mulig å objektivt vurdere hvilken løsning som skal vedtas i hvert enkelt tilfelle , ha evne til å analysere tverrfaglige løsninger som integrerer elektriske, mekaniske, kvalitetskonsepter og sikkerhet.

Mesteren tillater deg å skaffe seg kunnskap og ferdigheter i de ulike tekniske fagområdene som er nødvendige i industrielle miljøer og styringsverktøyene som gjør at du kan lede en vedlikeholdsavdeling som tar del i korrigerende, forebyggende og prediktive behov .

Varighet: 1500 timer. 60 studiepoeng./>

målsettinger/>

Læreplanen for masterprogrammet i industrielt vedlikehold tar sikte på å trene deg til:/>... [-]


Master Bygging Praksis (profesjonell)

Bond University
Campus Heltidsstudier 92 uker January 2019 Australia Robina

The Master of Construction Practice (Professional) dekker et bredt spekter av emner innen konstruksjon praksis, med fokus på ledelse og levering av komplekse byggeprosjekter. [+]

Det faglige programmet følger samme struktur som Master of Construction Practice med en ekstra 20-ukers Professional Portfolio komponent.

Professional Portfolio er en 20 uke, 45 studiepoeng emne tilgjengelig for master (Professional) studenter i Fakultet for Society & Design. Dette emnet er sterkt opplevelsesorientert og oppfordrer studentene til å utvikle sine faglige ferdigheter i en virkelig verden miljø. Faget skal sikre at studentene kombinerer selv analyse og reflekterende læring med profesjonelle metoder, slik som å utvide analytiske og strategiske tenkning evner. Det vil gi praktisk erfaring for studentene til å utvikle sine ferdigheter i et yrke som er relevant for master spesialisering.... [-]


Master of Engineering in Energy-efficient Building Construction and Reconstruction

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 3 semestre October 2018 Tyskland Magdeburg

[+]

Målet med masterprogrammet i energieffektiv konstruksjon er å formidle grunnleggende kunnskap som dekker potensielle områder for energibesparende, termisk isolasjon for bygging, regenerativ termisk forsyning og kostnadseffektivitet. Studentene er utstyrt med ferdigheter for å planlegge og bygge energieffektive og passive bygninger, samt gjennomføre renovering av eksisterende konstruksjoner til høyeste energieffektivitet.

Et videre formål med dette masterprogrammet er å bli rustet til å anvende vitenskapelige metoder og å selvstyre kravene til et bredt spekter av faglige roller i anvendt praksis, forskning eller undervisning.

Grad kursinnhold Energieffektiv byggekonstruksjon og detaljerte bevis Utvidelse av støy og brannsikkerhet Bygningsskader og bygningsrenovering Praktiske prosjekter Bruk av måle teknologi i bygningsanalyse [-]

MSc (Building) in Construction Project Management

University of the Witwatersrand
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

[+]

Etter å ha fullført MSc (Building) Prosjektledelse i byggeprogram, er man forberedt på et bredt spekter av karrieremuligheter på høyt nivå i offentlig og privat sektor og en mulighet til å raskt spore til mer utfordrende stillinger i bransjen. Det kan også forberede en for videre studier ved Wits eller andre ledende akademiske institusjoner.

[-]

Master I Prosjektledelse I Bygge

Asian Institute of Technology
Campus Deltid 1 år July 2018 Thailand Bangkok Burma Yangon Vietnam Ho Chi Minh City Hanoi + 5 fler

The Asian Institute of Technology fremmer teknologisk endring og bærekraftig utvikling i Asia-Stillehavsregionen gjennom høyere utdanning, forskning og formidling. Etablert i Bangkok i 1959, har AIT blitt [+]

The Asian Institute of Technology fremmer teknologisk endring og bærekraftig utvikling i Asia-Stillehavsregionen gjennom høyere utdanning, forskning og formidling. Etablert i Bangkok i 1959, har AIT bli en ledende regional videreutdanning institusjon og arbeider aktivt med offentlige og private partnere i hele regionen, og med noen av de beste universitetene i verden.

The Project Management in Construction fagområde utdanner fagfolk til å spille en ledende rolle i den internasjonale byggebransjen. Den former elevene til å bli aktive ledere i byggebransjen og store byggeprosjekt. Programmet forbereder for studenter: - For å bli fremragende ledere og beslutningstakere kjent med moderne teknikker for byggeledelse, prosjektering ledelse og infrastruktur administrasjon - Til mer kompetent og i stand til å håndtere internasjonale store byggeprosjekter - Å være i stand til å hjelpe selskapet til installere og utvikle prosjektstyringssystem i et selskap... [-]


Prosjektstyring

SRH University Heidelberg
Campus 20 måneder October 2018 Tyskland Heidelberg

Ledsage en egenskap ved prosjektutvikling og prosjektrealisering til facility management profesjonell - for teknisk og økonomisk kompetanse og omfattende ledelse er nødvendig. Og det er det som kreves stadig mer av ledere i bygge- og eiendomsnæringen samt bygging og byggeledelse i dag. [+]

Masterstudier i Bygg- og anleggsnæring. Ulike perspektiver Koble dine studier med en "Master of Science". Dette åpner opp ikke bare tilgang til høyere sivil tjeneste. De åpner også døren for høy kvalitet, fremtidsrettede yrker. Tverrfaglig arbeid Som prosjektleder i bygge du arbeider med mennesker fra ulike disipliner. Mens han fortsatt en student, du derfor jobbe i tverrfaglige team. Slik at du er godt forberedt til praksis! Målrettet Learning De lærer og arbeider i små grupper, blir tatt hånd om intensivt, har en kompakt timeplan og frafalle din semester pause. Dette tillater deg å fullføre studiene i bare 20 måneder! Og det beste: Med litt fleksibilitet, kan du også studere en del. Praksisrettet læring Våre professorer forberede smal praktisk orientering før dine fremtidige aktiviteter. I tillegg har vi engasjert didaktisk erfarne utøvere som arkitekter, ingeniører og ledere fra topp og lederstillinger for deg. [-]

Mastergrad I Ledelse Og Teknologisk Innovasjon I Bygge

Universidad de La Laguna
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 1 år September 2018 Spania Santa Cruz de Tenerife

Denne mester har som mål å utdanne fagfolk i disse nye metoder som er relevante i dag og manifest som en av de sektorer av innovasjon innen byggeledelse i de kommende årene: informasjonsmodeller i bygg og anlegg - BIM (Building Information Modeling), integrerte styringssystemer, miljøstyringssystemer, systemer kvalitetsledelse, identifisering og risikovurdering, sosiale og miljømessige ansvar byggefirma, styring kontroll av konstruksjon tidsfrister, tid og kostnader analyse og diagnose ,, i rehabilitering av bygninger, nyskapende konstruksjonsteknologi i rehabilitering av bygninger, teknisk inspeksjon og revisjon og energisertifisering av bygninger samt innovasjonsprosesser og nye trender i bransjen konstruksjon. [+]

Byggebransjen går mot en ny begrepsapparat som krever nye krav og teknologiske, sosiale, økonomiske og miljømessige muligheter. Byggingen vises knyttet til nye begreper som innovasjon, bærekraft, rehabilitering og vedlikehold, og nye teknologier som brukes til design og arkitektoniske og urbane konstruksjon, industrialisering og effektivitet i å håndtere hele prosessen.

Denne mester har som mål å utdanne fagfolk i disse nye metoder som er relevante i dag og manifest som en av de sektorer av innovasjon innen byggeledelse i de kommende årene: informasjonsmodeller i bygg og anlegg - BIM (Building Information Modeling), integrerte styringssystemer, miljøstyringssystemer, systemer kvalitetsledelse, identifisering og risikovurdering, sosiale og miljømessige ansvar byggefirma, styring kontroll av konstruksjon tidsfrister, tid og kostnader analyse og diagnose ,, i rehabilitering av bygninger, nyskapende konstruksjonsteknologi i rehabilitering av bygninger, teknisk inspeksjon og revisjon og energisertifisering av bygninger samt innovasjonsprosesser og nye trender i bransjen konstruksjon.... [-]


Master I Bærekraftig Bygging

Universidade da Coruña
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Spania A Coruña

Master i Sustainable Building (MUES) er en offisiell studium på ett år som har som mål å utdanne fagfolk innen bærekraft. [+]

Introduksjon

Den Master i bærekraftig bygging (MUES) Det er en offisiell studium på ett år som har som mål å utdanne fagfolk innen bærekraft.

Utvikle temaet har i dag med stor interesse på grunn av ikrafttredelsen av ulike nasjonale og europeiske bestemmelser, for eksempel Horizon 2020 rammeverk, Som bestemmer fremtiden for nye bygninger. Fra 2020 vil det være obligatorisk for alle nye bygninger er bygninger av nesten null energiforbruk, Så Master Kurset tar sikte på opplæring kvalifiserte og spesialiserte fagfolk som dekker dette behovet. Trening innhold, med en betydelig praktisk belastningDe er rettet mot å gi faglig kompetanse for studenter å svare på nåværende og fremtidige behov for bærekraft eksperter. Denne overlegne syklus studier fremmer også utbruddet av forskerkarriere, Regi den mot en doktorgrad i saker knyttet til bærekraftig bygging, høyaktuelle. Læreplan Det inkluderer 3 spesialiseringer:... [-]


MTech I Byggeledelse (forskning - Basert)

University of Johannesburg
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Denne kvalifikasjonen er ment for at nyutdannede til å søke integrerte tekniske kunnskaper / ferdigheter og avansert analyse og problemløsning til spesiell fordypning i byggeledelse, eiendom og relaterte felt, gjennom engasjement i et anvendt forskningsprosjekt. [+]

Denne kvalifikasjonen er ment for at nyutdannede til å søke integrerte tekniske kunnskaper / ferdigheter og avansert analyse og problemløsning til spesiell fordypning i byggeledelse, eiendom og relaterte felt, gjennom engasjement i et anvendt forskningsprosjekt.

kvalifikasjons~~POS=TRUNC utfall

Drive forskning og utvikling i et spesialisert område og delta i overføring av teknologi innen byggeledelse og eiendomsutvikling.

Opptakskrav og utvelgelseskriterier

En BTech: Construction Management, eller tilsvarende kvalifikasjoner fra en tilsvarende standard ELLER En National Higher Diploma: Building landmåling eller byggeledelse, i tillegg til godkjent arbeidserfaring og andre post-diplom studier. Studentene er valgt på faglige kvalifikasjoner og fagfelt godkjent.... [-]


Master I Fast Eiendom Og Byggeledelse

KTH Royal Institute of Technology
Campus Heltidsstudier 2 år August 2018 Sverige Stockholm

Programmet forbereder kandidater for de ulike yrker relatert til eiendomsmegling, myndigheter og byggebransjen. I 2015 ble programmet tildelt et RICS-akkreditering, noe som betyr at programmet svarer til de høyeste standardene innen eiendomsutdanning. [+]

Programmet forbereder kandidater for de ulike yrker relatert til eiendomsmegling, myndigheter og byggebransjen. I 2015 ble programmet tildelt et RICS-akkreditering, noe som betyr at programmet svarer til de høyeste standardene innen eiendomsutdanning.

Eiendoms- og anleggsforvaltning ved KTH

Læreplanen av programmet dekker fire form av fulltidsstudier. Innenfor programmet er det mulig å spesialisere seg i: Prosjektledelse, eiendomsutvikling og landlov eller bygg- og eiendomsøkonomi. Noen av de betingelsesmessige valgkursene i eiendomsutvikling og landregning spesialiseres på svensk.

Første semester består hovedsakelig av grunnkurs for alle studenter, hvoretter det er mulig å spesialisere seg etter utdanningsbakgrunn og interesse. På slutten av semesteret skal studentene utarbeide et avsluttende studieprosjekt. Gradprosjektet er en detaljert studie av et fagområde innenfor programmets omfang. Dette gir mulighet til å anvende kunnskapen som er oppnådd fra kursene på en vitenskapelig måte til et problem valgt innenfor sporprofilens profil. Gradprosjektet kan utføres på et selskap i Sverige eller utlandet, eller studentene kan jobbe selvstendig i et eget valg, så lenge det faller innenfor sporet av forskningsprosjektet. Etter fullført, vil den grad prosjektet bli presentert på et seminar. Den hands-on tilnærming til undervisning og læring innebærer at klasse prosjekter består av aktiviteter som vil gi studenter med jobbrelaterte ferdigheter. Avdelingens nære forbindelser med industrien, lokale faginstanser og en sterk alumni nettverk tillate universitetet å kontinuerlig holde seg oppdatert på dagens utvikling og integrere disse i våre kurstilbud.... [-]


Master Energieffektivisering Av Bygningssystemer

Technical University of Civil Engineering Bucharest
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Romania Bucuresti

Etter den første syklusen av studier (lisens), Master "Energieffektivisering av byggesystemer," legger EEITB ingeniører ferdigheter, inngående kunnskap i viktige områder for forskning utvikles i våre fakultet: energibygg, komfort i innemiljø, oppførselen av tekniske byggsystemer (ventilasjon, oppvarming, kjøling, pakking enhet av luft, elektro, belysning, sanitær, automatisk styring, akustikk, atmosfærisk forurensning og filtreringssystemer, fornybare energikilder). [+]

Etter den første syklusen av studier (lisens), Master "Energieffektivisering av byggesystemer," legger EEITB ingeniører ferdigheter, inngående kunnskap i viktige områder for forskning utvikles i våre fakultet: energibygg, komfort i innemiljø, oppførselen av tekniske byggsystemer (ventilasjon, oppvarming, kjøling, pakking enhet av luft, elektro, belysning, sanitær, automatisk styring, akustikk, atmosfærisk forurensning og filtreringssystemer, fornybare energikilder). Kursene er basert på emner som:

Avanserte tekniske termodynamikk (komprimerbar gassdynamikk, irreversible termodynamikk med begrenset hastighet, ikke-konvensjonelle energisystemer) fluidmekanikk (grensesjiktet turbulens, CFD) Elkraft (teoretisk elektroteknikk, kraftsystemer forbigående og ikke-sinusformet regime) numerisk modellering og simulering av oppførselen til utstyr og anlegg systemer, eksperimentelle metoder for å overvåke driften av fasiliteter systemer komplekse systemer av teknisk forvaltning, fornybar og effektiv energi, materialer, "smarte" utstyr og systemer som brukes i bygninger med svært lavt energiforbruk, strømgenererende ytelse evaluering metoder for installasjonssystemer (revisjon og energisertifisering av bygninger). ... [-]

Master Of Technology In Construction Engineering

CEPT University
Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2018 India Ahmedabad + 1 fler

Byggeledere spiller en avgjørende rolle i utviklingen av bygget miljø og infrastruktur ved å sikre effektiv og rettidig implementering av byggeprosjekter. CEPT University tilbyr et toårig heltid post-graduate program som fører til Master of Technology (M. Tech) i Construction Engineering og Management. Dette programmet tar sikte på å trene ingeniører og arkitekter til å bli kompetente fagfolk innen konstruksjonsteknikk og prosjektledelse. [+]

Master of Technology in Construction Engineering

Fakultet for teknologi - CEPT University

HVA ER (CEM)?/>

CEM - Byggingsteknikk og ledelse ved CEPT er et svært ettertraktet program som fokuserer på profesjonell ledelse praksis brukt på byggeprosjekter og porteføljer. Det innebærer en rekke tjenester i planlegging, design, konstruksjon og etterbygging, med det formål å oppnå prosjektmål som styring av kvalitet, kostnad, tid og omfang.

HVORFOR STUDY (CEM)?/>

Byggeledere spiller en avgjørende rolle i utviklingen av bygget miljø og infrastruktur ved å sikre effektiv og rettidig implementering av byggeprosjekter. CEPT University tilbyr et toårig heltid post-graduate program som fører til Master of Technology (M. Tech) i Construction Engineering og Management. Dette programmet tar sikte på å trene ingeniører og arkitekter til å bli kompetente fagfolk innen konstruksjonsteknikk og prosjektledelse.... [-]


Master BIM Management

INESEM Business School
Nettstudie Deltid 600 timer Åpen påmelding Spania Spania Online

Figuren av BIM-lederen dukker opp i de nye byggeprosjektene, og tvinger byggepersonell til å få en spesialisering i styringen av alle BIM-verktøy. Å være BIM-leder er synonymt med sitat med hensyn til andre fagfolk i sektoren. Med Master BIM Management har du muligheten til å oppnå en trening i boom og mer og mer kreves over hele verden. [+]

Figuren av BIM-lederen dukker opp i de nye byggeprosjektene, og tvinger byggepersonell til å få en spesialisering i styringen av alle BIM-verktøy . Å være BIM-leder er synonymt med sitat med hensyn til andre fagfolk i sektoren. Med Master BIM Management har du muligheten til å oppnå en trening i boom og mer og mer kreves over hele verden.Hvorfor forbereder du deg?

Studentene som studerer Master BIM Management forbereder ledelsen av teknologisk og menneskelig utstyr med BIM-verktøy, med en global visjon på byggeprosjektene som gjør det mulig å forstå to forskjellige deler, som teknikere og ledere. Å være BIM Manager vil gi deg mulighet til å optimalisere byggeprosjekter ved å øke produktiviteten og redusere leveringstider og miljøpåvirkning av byggingen.... [-]


Mastergrad I Prosjektering Av Byggeprosesser Og Systemer (læreplan Historiske Bygninger Rehabilitering)

University of Bologna School of Engineering and Architecture
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Italia Ravenna Kina Shanghai + 2 fler

Den HBR (historisk bygning Rehabilitering) internasjonalt pensum av Masters i Engineering av byggeprosesser og systemer ble bygget for å møte behovene til nye fagfolk, i stand til å integrere funksjoner som tradisjonelt innenfor prosessen, ved å fokusere på kritisk analyse av den historiske arven , diagnostisering av bevaringsforhold, definisjonen av prosedyrer og teknikker for konsolidering og rehabilitering av gjenstandene, ved å bruke effektive metoder og løsninger, kompatibel med vern av arv tegn. Mer informasjon her: http://corsi.unibo.it/2cycle/HistoricBuildings/Pages/default.aspx [+]

Innovasjonen i både teknisk og organisatorisk struktur er økende kompleksiteten i byggeprosessen. Fremveksten av strengere krav og den intense trengning av nye materialer og teknologier ta spesiell relevans for konsolidering, utvinning og rehabilitering av historiske bygninger, som er et markedssegment i jevn vekst.

Den økende kulturell verdi knyttet til den eksisterende bygningen og de økonomiske og miljømessige fordeler forbundet med bevaring vokser dette markedet, der videreutvikling drivstoff en etterspørsel for høyprofilerte ferdigheter, i stand til å oppfylle sine spesielle egenskaper og begrensninger.

Den HBR (historisk bygning Rehabilitering) internasjonal læreplan av Masters i prosjektering av byggeprosesser og systemer ble bygget for å møte disse behovene til nye fagfolk, i stand til å integrere funksjoner som tradisjonelt innenfor prosessen, ved å fokusere på kritisk analyse av den historiske arven, diagnostisering av bevaringsforhold, definisjonen av prosedyrer og teknikker for konsolidering og rehabilitering av gjenstander, ved å bruke effektive metoder og løsninger, kompatibel med vern av arv tegn.... [-]