Mastergrad studie i Bygg- og anleggsnæring i Canada

Sjekk ut Mastergrader i Bygg- og anleggsnæring i Canada

Bygg- og anleggsnæring

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

Canada er en nordamerikansk land bestående av ti provinser og tre territorier. Ligger i den nordlige delen av kontinentet, og strekker seg fra Atlanterhavet til Stillehavet og nordover inn i Polhavet.

Mastergrad program i Bygg- og anleggsnæring i Canada

Les mer

Master of Engineering Ledelse i High Performance Buildings

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campus Heltidsstudier 12 måneder January 2020 Canada Vancouver

Master of Engineering Leadership (MEL) i High Performance Buildings er et intensivt ettårig grad program for ingeniører og arkitekter som ønsker å gjøre en forskjell i byggesektoren. [+]

Master of Engineering Leadership (MEL) i High Performance Buildings er et intensivt ettårig grad program for ingeniører og arkitekter som ønsker å gjøre en forskjell i byggesektoren. Nyutdannede fra dette programmet vil ha tekniske og ledende ferdigheter for å forbedre energibesparelsen til eksisterende bygninger og design integrerte høyytelses energisystemer for nye bygninger.

Både offentlig og privat næring bidrar til etterspørsel etter eksperter med høy ytelse, med kreative og visjonære ferdigheter for å utvikle nye prosesser og systemer som gir positiv og proaktiv endring. Nyutdannede kan forvente å forfølge karriere i avansert integrert grønt byggdesign lokalt, nasjonalt og internasjonalt.... [-]