Filter
Mastergrader
Italia Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Sjekk ut Fjernundervisning Masterstudier i Byggeteknikk i Italia 2019/2020

En mastergrad tildeles studenter som har fullført videreutdanning i en spseifikk studieretning eller et område for profesjonell praksis, og samtidig utvist et høyt mestringsnivå i prosessen.

Sivilingeniør er en av disiplinene innenfor profesjonell teknikk som omhandler skapelsen av sivile strukturer, helt fra konseptualisering til konstruksjon og vedlikehold. Både offentlig finaniserte myndigheter og private selskaper er involverte i denne typen ingerniørvirksomhet.  

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Fjernundervisning Master i Byggeteknikk i Italia

Les mer Minimér

1 Resultater i Byggeteknikk, Italia, Fjernundervisning

Politecnico di Milano - Master School F.lli Pesenti

Mesteren vil tilby muligheten til et stadium (550 arbeidstimer) i et kjent firma: Mange store entreprenører, ingeniørfirmaer og produsenter har allerede bekreftet oss for ... [+]

Master tilbys både på campus og online. Det vil gi muligheten til et stadium (550 arbeidstimer) i et kjent firma: mange store entreprenører, ingeniørfirmaer og produsenter har allerede bekreftet for oss å være ekstremt interessert i å ansette teknikere utstyrt med et sett av ferdigheter masteren vil gi. .

Opplæringsmål

Behovet for teknikere (ingeniører og / eller arkitekter) som blir dyktige i å håndtere kontrakter og krav, og som kan utføre en forsinkelsesanalyse i samsvar med etablerte internasjonale standarder, er stadig mer presserende blant de viktigste hovedentreprenørene i Italia og i utlandet. Vår globaliserte verden krever at fagpersoner som er involvert i å håndtere krav, byggekontrakter og tvister, kan mestre komplekse tekniske problemer og samtidig være kjent med alle juridiske aspekter som er involvert. Det er avgjørende for fagpersoner som har en teknisk bakgrunn å bli kjent med “spillereglene” på den internasjonale arenaen.... [-]

Italia Milan
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
550 timer
Nettstudier
Les mer på norsk