MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Masterstudier i Byggeteknikk 2020 Nord-Amerika

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

Mange som ønsker en høyere utdanning innen ingeniørvitenskap får senere karrierer som sivilingeniører, noe som innebærer arbeid med å skape og vedlikeholde sivile strukturer. Dette skjer både i den offentlige og private sektoren.  

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

The United States of America ligger på kontinentet Nord-Amerika. Det er den tredje største land etter størrelse i verden. Den har en relativt kort historie sammenlignet med andre verdens nasjoner, har en av verdens 's største økonomier, og har en av verdens ' s mest forskjellige befolkningsgrupper.

Mastergrad program Fjernundervisning i Byggeteknikk Nord-Amerika

4 Resultater i Byggeteknikk, Nord-Amerika, Fjernundervisning Filter

Master of Science i sivilingeniør

Kansas State University Global Campus
MSc
<
8&nbsp;-&nbsp;12 uker
Engelsk
Nettstudier

Civilingeniørstudiet er designet for arbeidende fagpersoner som allerede har oppnådd en bachelorgrad i sivilingeniør.

Les mer

Master of Civil Engineering (Online)

North Carolina State University Engineering
Masters
May 2020
<
Fulltid
Engelsk
Nettstudier

Master of Civil Engineering (MCE) er designet for studenter med en lavere grad i en ingeniørfag som ønsker å forfølge en grad.

Les mer

Master of Science i byggeteknikk

Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science
MSc
sep. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

The Department of Civil Engineering and Engineering Mechanics tilbyr oppgradere programmer som fører til graden Master of Science (MS) Dette programmet er fleksibelt og kan in ...

Les mer

Online Master of Civil Engineering

Norwich University Online Programs
Masters
<
Fulltid
<
18 måneder
Engelsk
Nettstudier

Få karriereveier er like viktige som ingeniørfag når det gjelder å skape fremtidens moderne sivilisasjon.

Les mer