MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Master programmer i Byggeteknikk i USA 2020

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

Som en del av ingeniørvitenskapens domene har en sivilingeniør å gjøre med å designe, bygge og vedlikemolde menneskeskapte strukturer slik som demninger, kanaler og veier. Begrepet “sivil” brukes for å skille disse fra militære ingeniører.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Fjernundervisning Mastergrad studie i Byggeteknikk i USA

4 Resultater i Byggeteknikk, USA, Fjernundervisning Filter

Master of Science i sivilingeniør

Kansas State University Global Campus
MSc
<
8&nbsp;-&nbsp;12 uker
Engelsk
Nettstudier

Civilingeniørstudiet er designet for arbeidende fagpersoner som allerede har oppnådd en bachelorgrad i sivilingeniør.

Les mer

Master of Civil Engineering (Online)

North Carolina State University Engineering
Masters
May 2020
<
Fulltid
Engelsk
Nettstudier

Master of Civil Engineering (MCE) er designet for studenter med en lavere grad i en ingeniørfag som ønsker å forfølge en grad.

Les mer

Master of Science i byggeteknikk

Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science
MSc
sep. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

The Department of Civil Engineering and Engineering Mechanics tilbyr oppgradere programmer som fører til graden Master of Science (MS) Dette programmet er fleksibelt og kan in ...

Les mer

Online Master of Civil Engineering

Norwich University Online Programs
Masters
<
Fulltid
<
18 måneder
Engelsk
Nettstudier

Få karriereveier er like viktige som ingeniørfag når det gjelder å skape fremtidens moderne sivilisasjon.

Les mer