MASTERSTUDIES

Master programmer i Byplanlegging i Tyrkia

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Studenter av urban design lære planleggingen av lokalsamfunn med hensyn til arealbruk. De som jobber innen urban design vanligvis gjennomgå ulike studier med arkitektur, byplanlegging, landskap design, engineering og relaterte disipliner.

Universiteter i Tyrkia gir enten to eller fire års utdanning for lavere grads studier, mens oppgradere programmene vare i minst to år. Det er rundt 820 høyere utdanningsinstitusjoner i Tyrkia inkludert 76 universiteter med en total student påmelding på over 1 million. Kvaliteten på utdanningen på de tyrkiske universitetene varierer, noen av dem har utdanning og fasiliteter på linje med internasjonalt anerkjente skoler.

Master i Byplanlegging i Tyrkia

2 Resultater i Byplanlegging, Tyrkia Filter

Master of urban design

Izmir Institute of Technology
Master
sep. 2020
<
Fulltid
<
2 semestre
Campus

İzmir Institute of Technology er en av to institusjoner for høyere utdanning i Tyrkia som tilbyr engelskspråklig undervisning i City og regional planlegging.

Les mer

Master i avansert arkitektonisk utforming

Izmir University of Economics
MSc
sep. 2020
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Urban bygde miljø forandrer på lokal og global skala på grunn av fremskritt i informasjons-og bygningsteknologi. Virkningen av denne transformasjonen på hverdagen og på kvalit ...

Les mer