MASTERSTUDIES

Master programmer i Byutvikling i Tsjekkia

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

En mastergrad i Urban Development vil lære elevene de sosio-kulturelle, økonomiske, politiske og økologiske forhold knyttet til studiet av undersøkelse og analyse av urbane områder. Nyutdannede vil være kunnskapsrik i de verktøy og teknikker knyttet til design og utvikling av moderne byer og regioner.

Tsjekkia ligger i hjertet av Europa er en nabo av Slovakia, Østerrike, Tyskland og Polen. Tsjekkiske universiteter tilbyr mangeårige rykte og interessante spesialiseringer.

Mastergrad program i Byutvikling i Tsjekkia

1 Resultater i Byutvikling, Tsjekkia Filter

Master in Architecture and Urbanism

Czech Technical University in Prague
Lederkurs
sep. 2020
<
Heltid studier
<
2 år
Engelsk
Campus

Our aim is to provide students with professional knowledge and skills for all aspects of the contemporary world with respect to issues in modern architecture. The main target ...

Les mer