MASTERSTUDIES

Masterstudier i Cochrane i Canada 2020

For å kunne oppnå en mastergrad kvalifisering, må du skaffe et antall studiepoeng ved bestått enkelte modulene. Mest undervist Masters vil ha en rekke kjernemoduler som du må ta og bestå for å få kvalifisering. Vurderingen av forskning Masters er nesten alltid helt av en enkelt avhandling modul eller prosjekt.

En Master er et graduate-nivå faglig program som tar ca to år utover en bachelorgrad å motta. Masteroppgave tilbys i mange forskjellige spesialiteter, og avhengig av skolen, kan de også bli tilbudt på nettet eller i person. Tjene en Master kan føre til økte jobbmuligheter for akademikere.

 

 

Hvis du tenker på noe høyere utdanningssystem som vil påvirke livet ditt positivt samtidig som det gir deg praktiske kunnskaper og ferdigheter, deretter Canada 's utdanningssystemet er det du trenger. Reiser til Canada for utdanningen din vil få deg setter pris på kreativitet og innovasjon av foreleserne i disse høyere læresteder.

Mastergrad studier i Cochrane i Canada

treff Filter

Mester av guddommelighet

Canadian Southern Baptist Seminary & College
Master
sep. 2020
<
Fulltid
<
92 timer
Engelsk
Campus

Master of Divinity (MDiv) er en 92-credit-time profesjonell graduate grad designet for å utstyre pastorer og andre kristne ministre med kunnskap, ferdigheter og holdninger som ...

Les mer

Master of Christian Ministry

Canadian Southern Baptist Seminary & College
Master
<
Fulltid
<
Deltid
<
60 timer
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Master of Christian Ministry (MCMin) grad programmet er utformet for å forberede kandidater for kompetent kristne lederskap i et bredt spekter av departement kallelser. Grunns ...

Les mer