MASTERSTUDIES.NO

Beste Masterstudier i Chile 2019/2020

 

Chile tiltrekker folk fra hele verden for jobb, reise, og studier. Det er et vakkert land med en rik og turbulent historie som har bevist at det er et fleksibelt land med en sterk og stabil økonomi. Chile er hjemmet til noen flotte universiteter som tilbyr mastergrader av høy kvalitet. Masterprogrammene i Chile er blitt forbedret takket være et flerkulturelt studentmiljø, og dette har til gjengjeld skapt et kulturelt og intellektuelt stimulerende læringsmiljø.

Noen av de mer attraktive masterprogrammene man kan ta i Chile er i fagfeltene internasjonale relasjoner, menneskerettigheter, statsvitenskap, kunst, fred- og konfliktstudier, økonomi, antropologi og business. Det finnes også universiteter som tilbyr heltid, deltid og onlinestudier, slik at du som student vil kunne få en fleksibel plan for å oppnå en mastergrad i Chile. Studenter som fullfører en master i Chile vil ha muligheten til å velge mellom spennende karrierer i regionen og globalt.

Bla gjennom masterprogrammene i Chile nedenfor og finn programmet som passer deg best!

 

treff Filter

Avansert Master i Finance LATAM

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez
Campus Deltid 8 måneder Kontakt skolen Chile Peñalolén USA New York Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Ecuador Quito Colombia Bogotá Panama Panama City + 10 fler

Våre Avanserte Master i Finans (AMF) LATAM er rettet mot ledende ansatte, styremedlemmer og eiere av selskaper i Latin-Amerika, med relevant erfaring i finansverdenen, og med interesse i å delta i en unik pedagogisk opplevelse som gjør at de kan forstå den økonomiske virkeligheten til organisasjoner som leder, og deres søknader fra toppledelsen, særlig i den latinamerikanske konteksten. Det strenge utvalget av deltakerne resulterer i en elitklasse av begrenset størrelse, hvor en interessant og berikende dynamikk genereres som konsekvent anerkjennes av deltakerne i programmet som et godt bidrag til deres pedagogiske erfaring. Hver deltaker bringer sin erfaring og deres spesielle fokus på problemene som er adressert, mens lærerne kanaliserer og orden deltakernees kommentarer, for å nå gyldige konklusjoner og anvendelige økonomier, spesielt i Latin-Amerika.

MA i Educational Technology og innovasjon

Universidad UNIACC
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Kontakt skolen Chile Santiago

Utdannet Master in Education Technology og innovasjon vil råde verktøy for utdanningsinstitusjoner på alle nivå av opplæring i design og gjennomføring av prosjekter basert på intensiv bruk av pedagogiske teknologier, ved hjelp av teorier og læringsstrategier.

MA i organisasjons Coaching

Universidad UNIACC
Kombinert nett & campus Heltid studier 18 måneder Kontakt skolen Chile Santiago

Utdannet Master i organisasjons Coaching vil være i stand til å automatisk liderarse og administrere gruppen og organisatoriske endringer, ved hjelp av ulike ferdigheter og verktøy fra sin opplæring som en fenomenologisk Coach. I sin tur, kan du levere dine ferdigheter til tjeneste for mennesker, systemer og organisasjoner, fokusere sin innsats på utvidelse av muligheter knyttet til måloppnåelse, samt en høy individuelle og organisatoriske trivsel.

Master in Management Building Information Modelling - BIM

Universidad UNIACC
Kombinert nett & campus Heltid studier 18 måneder Kontakt skolen Chile Santiago

Nyutdannede av masterstudiet BIM vil være fagfolk med en global visjon og kritikk av den fragmenterte byggebransjen, og med et positivt syn på muligheten av teknologi som en faktor for endring og integrering i alle prosesser som møtes i det faktum bygget.

MA i miljøledelse og administrasjon

Universidad Arturo Prat
Nettstudier Heltid studier Kontakt skolen Chile Santiago

The Master i ledelse og Environmental Management er rettet mot fagfolk fra ulike universitetsutdanning som er interessert i forvaltningen av miljø og prosjekter eller forslag av ulik karakter som krever inkorporering av miljøvariabelen.

Master i markedsføringsledelse

Universidad Arturo Prat
Nettstudier Heltid studier 4 semestre Februar 2020 Chile Santiago

The Master in Marketing Management i online-modus, er designet for å trene fagfolk og cutting-edge innovatører, for å utvikle en bred og unik opplevelse i forvaltningen av markedsføring i den digitale tidsalder, være forberedt på å møte utfordringene i ledelse, evne til å lytte til empowered og krevende kunde, og skaper et forhold av varig verdi over tid, med fokus på lojalitet og kundetilfredshet, som oppfordrer konkurranseevne og levedyktighet av organisasjonen.

Master i økonomi og finans

Universidad Arturo Prat
Nettstudier Heltid studier 4 semestre Kontakt skolen Chile Santiago

The Master i økonomi og finans søker å kombinere konseptuelle modeller med ekte saker, mens på samme tid å utvikle ferdigheter i analyse, evaluering og integrering av de viktigste spørsmålene som behandles i disse fagområdene.

Master i prosjektledelse

Structuralia
Nettstudier Heltid studier 600 timer Kontakt skolen Spania Spania Online Mexico Buenavista Chile Santiago Colombia Bogotá Guatemala Guatemala by + 8 fler

Mesteren er designet for personer som kan kombinere sitt faglige arbeid med overvåking av programmet og som av faglige årsaker må øke sin kunnskap om integrert styring av prosjekter. I denne forstand er det et meget attraktivt program for teknisk personale til selskaper i alle industri- og konsulentsektorer. Som en forutsetning for opptak, må du være utdannet eller utdannet med minst to års relevant yrkeserfaring i prosjektledelse.

Master BIM søkte på bygningen

Structuralia
Nettstudier Heltid studier 1 år Kontakt skolen Spania Spania Online Mexico Buenavista Chile Santiago Colombia Bogotá Guatemala Guatemala by + 8 fler

Form deg selv med Structuralia , den ledende opplæringsskolen i den spansktalende verden innen sektorene Bygg, Infrastruktur, Energi og Engineering.

Master BIM søkt på Civilingeniør

Structuralia
Nettstudier Heltid studier 1 år Kontakt skolen Spania Spania Online Mexico Buenavista Chile Santiago Colombia Bogotá Guatemala Guatemala by + 8 fler

BIM-metodikken representerer en ekte teknologisk revolusjon for infrastrukturproduksjon og ledelseskjede. Fordelene ved bruk er merkbare i alle faser av infrastrukturens livssyklus, da det forbedrer kommunikasjonen mellom agenter, automatiserer prosesser, muliggjør analyse og beslutningstaking, gjør det mulig å analysere konstruksjonen og / eller simulere konstruksjonen av Ulike løsninger, selv for As-Built-modellen, samler all nødvendig informasjon for bruk og vedlikehold.