81 Master Programmer i Chile for 2024

Master Programmer i Chile for 2024Filter
    • Monterrey, Mexico
    • Buenavista, Mexico
    • + 28 more

    Fulltid, Deltid

    5 semestre

    Fjernundervisning

    Spansk

    Undervisning er preget av å være scenen der mennesker reflekterer og deltar i endring. Det nåværende århundre pålegger utdanningsspørsmålet behovet for å fortsette med denne tradisjonen i lys av de nye globale kravene. Kjente filosofer, tenkere og visjonære i dagens organisasjoner påpeker at verden går mot en stor transformasjon der skolen, mer enn noen annen sosial institusjon, uunngåelig vil bli påvirket og av denne grunn står overfor store utfordringer.

    • Santiago, Chile

    Fulltid

    4 semestre

    Fjernundervisning

    Spansk

    Master i markedsføringsledelse i nettbasert modalitet, er designet for å trene innovative og banebrytende fagfolk, som utvikler en bred og unik erfaring innen markedsføringsledelse i den digitale tidsalderen, som er forberedt på å møte ledelsesutfordringer, vite hvordan de skal lytte til en bemyndiget og krevende kunde, genererer et varig verdiforhold over tid, fokusert på kundelojalitet og -tilfredshet, noe som oppmuntrer organisasjonens konkurranseevne og levedyktighet.

    • Huechuraba, Chile

    På universitetsområdet

    Spansk

    Master presenterer et profesjonelt program i en E-læringsversjon, bestående av en læreplanstruktur som forbedrer ferdigheter i strategisk ledelse i et dynamisk og flerkulturelt miljø. Gjennom overføring av profesjonell kunnskap fra lærere med forretnings- og akademisk erfaring, både nasjonalt og internasjonalt, vil det gi mulighet til å øke individuelle ferdigheter og kunnskaper. Metoden, basert på gruppedynamikk brukt i internasjonale selskaper, vil gjøre det mulig å forsterke læring og øke lederegenskaper med tilpasning til gruppearbeid. Det spesialiserte lærerstaben hjelper deg med å skaffe deg en konkurransedyktig internasjonal profesjonell profil, med balansert kvalitetsopplæring som har en positiv innvirkning på samfunnet.

    • La Serena, Chile

    På universitetsområdet

    Spansk

    Master i energi og miljømessig bærekraft tar sikte på å utdanne kandidater på høyt nivå, spesialisert på ikke-konvensjonell fornybar energi, energieffektivitet og miljømessig bærekraft, med solid vitenskapelig og teknologisk kunnskap og spesialisert opplæring som lar dem utføre forskningsaktiviteter på disse områdene .

    • Santiago Metropolitan Region, Chile

    På universitetsområdet

    Spansk

    Masterstudiet i klinisk psykologi ved Bernardo O'Higgins University, med omtale i systemisk psykoterapi, er rettet mot å utvikle spesialisert kunnskap og ferdigheter i kort psykoterapi, fra et strategisk systemisk perspektiv. Opplæringen i dette programmet integrerer den teoretiske kunnskapen om systemisk psykoterapi, som den tar for seg studien av den korte strategiske modellen, veiledet praksis og utvikling av ferdigheter hos personen til terapeuten under opplæring.

    • Providencia, Chile

    På universitetsområdet

    Spansk

    Organisasjoner står overfor stadig mer dynamiske eksterne og interne miljøer, noe som innebærer at det menneskelige talentet som gir liv til disse selskapene, står overfor nye utfordringer som må håndteres slik at organisatorisk effektivitet på denne måten kan oppnås. Dette vil kreve høyt spesialiserte fagfolk som gir verdi i ulike kunnskapsdisipliner i et selskap og spesielt innen mennesker. Utseendet til både ledelse og organisasjonspsykologi er nødvendig, siden begge er nødvendige disipliner for å fremme og håndtere interne endringer, og oppnå større merverdi til prosessene for jobbtilpasning, tiltrekning og oppbevaring av talenter, valg, opplæring og utvikling med en klar fokusere på verditilbudet som genereres av selskaper. Master in People Management and Organizational Effectiveness ved San Sebastián -universitetet har blitt skapt utelukkende av fakultetene for økonomi og næringsliv og psykologi ved dette studiehuset, og reagerte med dette på kravene som tidligere ble reist, og leverte en solid opplæring i ledelse, som tillater oss til å møte interne og eksterne fenomener fra et forretningsperspektiv, og en annen linje i organisasjonspsykologi som lar oss forstå endringen fra et systemisk perspektiv i dialog med samfunnsvitenskapene generelt, og forstå mennesket i sin helhet.

    • Providencia, Chile

    På universitetsområdet

    Spansk

    Programmet gir en systematisk akademisk opplæring på høyt nivå innen disipliner og innhold innen medisinsk informatikk, både innen informasjonshåndtering og innen datastyrt diagnose og behandling. Mastergraden gir metodikkene og vitenskapelig kunnskap slik at kandidaten kan prestere i høyere undervisning og forskning eller i ledelsesmessige og utøvende funksjoner knyttet til helse. Mastergraden er rettet mot leger, ingeniører, informatikere, matematikere og statistikere, fysikere, biomedisinske ingeniører, sykepleiere, medisinske teknologer og fagpersoner med en bachelorgrad i beslektede områder.

    • Concepción, Chile

    På universitetsområdet

    Spansk

    Designet for å lære opp spesialister som er opplært til å utvikle vitenskapelig og anvendt forskning ved universiteter, forskningssentre og forsknings- og utviklingsavdelinger i næringer og selskaper, samt undervisning før og etterutdanning. Programmets struktur er designet for å gi solid vitenskapelig og teknisk opplæring der utvikling av analytiske kriterier som brukes på eksperimentelle forskningskunnskaper for utvikling av den vitenskapelige metoden for å løse i hovedsak teknologiske problemer, er garantert.

    • Talca, Chile

    På universitetsområdet

    Spansk

    Kandidaten har en solid disiplinær og didaktisk opplæring, med en visjon fra filosofi og teologi, som hjelper til med å undersøke hvordan funnene har påvirket mennesker og samfunn. Den har også tverrfaglig kunnskap og dialog med andre kunnskapsområder, med personen og deres utvikling. Denne opplæringen lar deg utføre forskning, reflektere over det og implementere forbedringer. Når han gjennomfører læringsprosesser, er han i stand til å løse forskjellige situasjoner, arbeide som et team, lede studier, refleksjoner og pedagogiske planleggingsgrupper, rettet mot å trene studentene sine, produsere didaktiske situasjoner, utvikle undervisningsmateriell, designe og utvikle pedagogiske prosjekter, med en kritisk holdning på det vitenskapelige, sosiale og kulturelle feltet. Dette lar deg designe kreative aktiviteter og applikasjoner som relaterer matematikk til forskjellige områder, og har en tendens til å utvikle ferdigheter og evner på høyt nivå hos studenter. Den solide verdidannelsen, en refleksjon av UCM -oppdraget, tillater det et konstant søk etter personlig utvikling, og anerkjenner dens potensialer og begrensninger.

    • Santiago Metropolitan Region, Chile

    Innen elektroteknikk vil kandidater kunne analysere problemer, modellere og oppleve komplekse situasjoner og foreslå innovative løsninger, både i det akademiske miljøet, så vel som i det private og offentlige industrimiljøet.

    • Santiago Metropolitan Region, Chile

    På universitetsområdet

    Spansk

    Masterstudiet i filosofi er ment å trene spesialister innen filosofi og ledelse av teorier og forskningsmetoder som brukes på dette feltet. Målet med programmet er å gi kunnskap om de grunnleggende problemstillingene og problemene som undersøkes og diskuteres i forskjellige fagområder. Det er også orientert om å levere de nødvendige elementene for å utvikle undervisning og forskning i filosofiske forhold.

    • Punta Arenas, Chile

    På universitetsområdet

    Spansk

    Å trene kandidater med høyt spesialiseringsnivå, i stand til å utvikle og utvide sin kunnskap innen maskinteknikk, slik at de kan utføre forskning innen denne spesialiteten. De vil også bli opplært til å komme inn i industrien i forskningsenhetene, og gjennomføre teknologiske transformasjonsprosjekter, og praktisere universitetsundervisning innen maskinteknikk.

    • Concepción, Chile

    På universitetsområdet

    Spansk

    Master i psykopedagogikk og spesialpedagogikk er et akademisk program som er rettet mot fagpersoner i differensial eller spesialpedagogikk og fagpersoner i relaterte spesialiteter. Som sådan er det rettet mot trening på et avansert nivå innen psykopedagogikk og spesialpedagogikk. Hensikten er å trene kandidater med evnen til å utføre grunnleggende og anvendt forskning i fagområdet og å integrere tverrfaglige team som bidrar til dens utvikling.

    • Santiago Metropolitan Region, Chile

    På universitetsområdet

    Spansk

    Master i sosial nevrovitenskap ved UDP er designet for å levere solid akademisk opplæring sammen med grunnleggende kunnskap for å utvikle forskning innen menneskelig kognitiv nevrovitenskap. Et viktig aspekt av vår master i sosial nevrovitenskap er den integrerende visjonen om de mange forklarende nivåene og analysemetodene innen nevrovitenskap, en bedre forståelse av psykososiale fenomener og andre kunnskapsområder. Studentene kan kjenne på den første utviklingen av ulike forskningsgrener innen kognitiv nevrovitenskap. Blant våre studenter og nyutdannede har vi mennesker fra veldig forskjellige fagfelt, som blant annet psykologi, kinesiologi, ingeniørfag, medisin.

    • Iquique, Chile

    På universitetsområdet

    Spansk

    Master i antropologi, opprettet i 2018, er et akademisk og ansikt-til-ansikt-program, med vekt på vitenskapelig forskning som tar sikte på å danne avansert og utmerket menneskelig kapital. Det er rettet mot å trene nye generasjoner av antropologer, gjennom avanserte studier innen sosialantropologi og arkeologi. Programmet tildeler en mastergrad i antropologi. Programmet har en tverrfaglig studieplan og inkluderer muligheten for å ta komplementære fag innenfor og utenfor fagområdet. Det oppmuntrer det tematiske mangfoldet av forskning som skal utføres, selv om det foreslås å dra nytte av fordelene som tilbys av banen og spesialiseringen til undervisningsorganet, samt særegenheter i programmets sosiale rom.