242 Master Programmer i Colombia for 2024

Master Programmer i Colombia for 2024Filter
    • Bogotá, Colombia

    Deltid

    4 semestre

    Fjernundervisning

    Spansk

    Mastergraden i Engineering Management (MAGI) ved Universidad de los Andes er et 100% virtuelt program på spansk. Ingeniørledelse er et felt som fokuserer på ledelse og administrasjon av prosjekter og team innen ingeniørfaget. og dekker et bredt spekter av aktiviteter

    • Monterrey, Mexico
    • Buenavista, Mexico
    • + 28 more

    Fulltid, Deltid

    5 semestre

    Fjernundervisning

    Spansk

    Undervisning er preget av å være scenen der mennesker reflekterer og deltar i endring. Det nåværende århundre pålegger utdanningsspørsmålet behovet for å fortsette med denne tradisjonen i lys av de nye globale kravene. Kjente filosofer, tenkere og visjonære i dagens organisasjoner påpeker at verden går mot en stor transformasjon der skolen, mer enn noen annen sosial institusjon, uunngåelig vil bli påvirket og av denne grunn står overfor store utfordringer.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Online master i menneskelige ressurser, talentbevaring, utvalg og ledelse. I Master in Human Resources Management ved OBS Business School utvikle den essensielle tekniske kunnskapen som den ansvarlige for avdelingen må beherske, og tilegner oss de nødvendige lederegenskaper som lar oss lykkes med å lede teamet av mennesker.

    • Anderson, USA
    • Ibagué, Colombia
    • + 1 more

    Fulltid, Deltid

    Fjernundervisning

    Oppdraget av Master of Music i Music Education programmet er å utvikle avanserte kompetanse i musikalitet, kritisk forespørsel og kreative anvendelser av forskningsbasert pedagogikk i musikk

    • Caracas, Venezuela
    • Panama City, Panama
    • + 5 more

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Master in Finance er et tospråklig program (50% spansk og 50% engelsk), høyt spesialisert på området, designet for å møte de nye behovene til den globale finanssektoren ...

    • Rionegro, Colombia

    På universitetsområdet

    Spansk

    Profesjonell i grafisk design (virtuell modalitet) ved School of Design of Uniremington får en omfattende opplæring i den spesifikke kunnskapen om sitt område. Hun er en person hvis opplæring veileder henne mot menneskelig og profesjonell fortreffelighet, og internaliserer etiske, moralske, samfunnsmessige, demokratiske og økologiske verdier. Han er en profesjonell forberedt på planlegging, ledelse og evaluering i enhver aktivitet innen grafisk design, og gir løsninger på behovene til miljøet hans som blir bemerkelsesverdig i anvendelsen av annonseringsstrategier og visuelt språk i forskjellige sammenhenger på en kreativ og kreativ måte . nyskapende. Han er en profesjonell med god styring av mellommenneskelige relasjoner og trent for teamarbeid.

    • Popayán, Colombia

    På universitetsområdet

    Spansk

    Master in Engineering of Land Roads er en utdypning av den spesifikke kunnskapen til sivil- eller transportingeniøren, fra planlegging, design, konstruksjon og vedlikehold, og bruker nye prosedyrer og teknologier for å gi trafikksikkerhet til brukeren, oppnå lengre levetid på veiene og lavere investerings- og driftskostnader. Programmet tilbys i to modaliteter: Den profesjonaliserende mastergraden og undersøkende mastergrad, som er differensiert av omfang og individuell dedikasjon til forskningsprosjektet.

    • Barranquilla, Colombia

    På universitetsområdet

    Spansk

    Oppdraget med masterstudiet i energieffektivitet og fornybar energi er å trene kvalifiserte, kritiske, gjennomtenkte, kreative magistrer med integritet og bevissthet om deres profesjonelle plikter; utdannet til å være en transformerende agent, byggherre av verktøy og metoder som lar dem generere løsninger i organisasjoner. Han vil være kompetent til å utføre sin profesjonelle rolle på en tilstrekkelig måte, for å søke den vitenskapelige og teknologiske utviklingen i landet i samsvar med det sosiale og miljømessige miljøet.

    • Jamundí, Colombia

    På universitetsområdet

    Spansk

    Masterprogrammet i arbeidssikkerhet og helse tilbyr grundig opplæring innen arbeids- og industriell hygiene og sikkerhet, for å oppnå betydelige reduksjoner i tilfeldigvis i organisasjonene der de utfører arbeidet sitt, og bidrar til helsevedlikehold og forebygging av yrkessykdommer, samt effektiv forskning på spørsmål knyttet til sikkerhet og industriell hygiene.

    • Bogotá, Colombia

    På universitetsområdet

    Spansk

    Å trene spesialister på sykehusadministrasjon med høye etiske og kritiske sanser, egnet og konkurransedyktig i helseforvaltningens logikk, med tanke på miljøets atferd som rammer utviklingen av offentlig og privat helse på nasjonalt og internasjonalt nivå.

    • Cali, Colombia

    På universitetsområdet

    Spansk

    Hovedformålet med spesialisering i sportsjournalistikk ved National School of Sports University Institution er å tilby kvalitetsopplæring som gir studentene ferdigheter, verktøy og kunnskap som er nødvendig for å fremme sin profesjonelle karriere, med garantier for suksess. Dialog med flere språk i sport og praktiske innstillinger fra generering av innhold i mediemiljøer eller økosystemer der subjektive og objektive syn på idrettsplassen er gitt fra det journalistiske feltet.

    • Bogotá, Colombia

    På universitetsområdet

    Spansk

    Den integrerer forskning med teknologiske utviklingsprosesser som gjør det mulig å akselerere innovasjon og generere verdikjede for å løse problemene med tropisk jordbruk og landsbygda.

    • Cundinamarca, Colombia

    På universitetsområdet

    Spansk

    Ideen om en globalisert verden der bruk av Internett har tillatt informasjon å vokse eksponentielt, har ført til at selskaper i økende grad våger seg til etableringen av spesialiserte områder innen dataanalyse. I denne sammenhengen er det nødvendig å utdanne fagfolk som er ansvarlige for håndtering av store mengder informasjon, riktig styring av data og generering av nye ideer som gjør riktig beslutningstaking mulig.

    • Jardin antioquia, Colombia

    På universitetsområdet

    Spansk

    Å trene fagpersoner på mastergrad i ledelse av husdyrbedrifter, med humanistisk, akademisk og vitenskapelig orientering; med ferdigheter som lar dem utvikle kriterier og ferdigheter i å forstå og tolke den lokale og globale virkeligheten, for å trene og tjene på en integrert måte for å forbedre produktiviteten til den colombianske landbrukssektoren. Profesjonell profil Utdannet fra Master in Livestock Business Management har humanistisk, entreprenørskap, undersøkende, teknisk, etisk og innovativ opplæring; ansvarlig for miljø og samfunn. Holistisk håndterer produksjonsprosesser for å løse interne og eksterne problemer, og forvalter husdyrvirksomheten på en effektiv, rimelig, lønnsom og bærekraftig måte. Yrkesprofil Utdannet mastergrad i ledelse av husdyrbedrifter kan jobbe integrert i husdyrorganisasjoner som leder, gründer, leder, utøvende, administrator, leder, konsulentrådgiver, forsker, lærer, leder for forretningsprosjekter, blant andre relaterte stillinger, relatert til studieobjektet og i offentlig sektor, i stillinger knyttet til utforming og strategisk gjennomføring av offentlig landbrukspolitikk.

    • Puente Del Comun, Colombia

    På universitetsområdet

    Spansk

    Verden står overfor et paradigmeskifte! Etter et år med tilpasning til pandemien, har vi opplevd akselererte forstyrrelser i kunde- og forbrukeratferd. I tillegg har vi blitt tvunget til å revurdere strategien vår og revurdere måten vi driver forretninger på. Disse endringene har forsterket behovet for å øke konkurranseevnen i hele landbrukskjeden i Colombia. Derfor er det viktig å oppnå forbedringer i blant annet produksjon, transport, transformasjon, teknologi og distribusjon. For å oppnå disse forbedringene er deltakelse fra alle aktørene i kjeden avgjørende og skaper synergier som en oppgave av denne størrelsen krever. Å gjøre denne transformasjonsprosessen til virkelighet i selskaper krever forberedte og oppdaterte ledere, i stand til å generere refleksjon og diskusjon, villige til å ta nye perspektiver og assimilere banebrytende trender. Ledere som er åpne for å oppnå nye måter å forholde seg til sine kunder, leverandører og forretningspartnere, styrke sektoren og tilføre verdi til kjeden.