Mastergrad program i Datakunst

Beste studieprogrammer 33 Master programmer i Datakunst 2018

Datakunst

Overalt hvor du ser ut i dag, stoler folk på datamaskiner. Fra smarttelefoner i hånden til de som venter hos din favorittforhandler med deg til datamaskiner som driver store bedrifter, gjør det store antallet enheter det klart at dette er den digitale tidsalderen. Med antallet datamaskiner der ute, kommer en etterspørsel etter kunstnere som kan bruke dem, og dermed er en grad i Computer Arts et utmerket valg for digitalt tenkende kunstneriske individer.

Hva er Computer Arts som en Discipline?

Computer Arts refererer til hvilken som helst form for kunst som bruker en datamaskin, enten for å produsere eller vise kunsten. Dette kan kjøre spekteret fra videospill til webdesign. Selv tradisjonelle kunstformer kan inngå i Computer Arts som nye verk blir opprettet ved hjelp av datamaskinen.

Hva er fordelene ved å ta en grad i Computer Arts?

Datamaskiner er integrert i det moderne samfunnet, og de med kunstnerisk bøyd bør forstå hvordan de påvirker kunstens verden. Som den digitale verden fortsetter å vokse i betydning, vil den bli integrert på en enda større måte n kunstverdenen. En grad i Computer Arts lar deg maksimere dine kunstneriske talenter mens du tar imot dette faktum.

Hva er typer Computer Science disipliner?

En Computer Arts Degree gir deg muligheten til å studere et bredt spekter av disipliner, og på kandidat nivå vil du ofte velge bare en for å forfølge i dybden. Noen er rettet mot underholdning, med animasjon, video, videospill og lydkunst som alle finnes i dette gradfeltet. Bilder, algoritmer, ytelse og digitale gallerier er også disipliner som faller i denne kategorien. Du kan selv velge å studere utvikling av webområder, CD-ROM eller DVD-ROM. Tradisjonelle kunstformer kan også bli funnet i Computer Arts-feltet, så det er et svært allsidig studium.

Hvem tar en Computer Arts Degree Online?

Hvis du vurderer å tjene en mastergrad i Computer Arts, kan online studie være et alternativ for deg. Computer Arts-feltet er en som gir seg godt til nettstudie, og det finnes flere programmer som hjelper deg med å oppnå høyere grad i dette feltet. Å finne en vil gi deg fleksibiliteten til å tjene en grad i Computer Arts på en tidsplan som fungerer for deg.

Hva er karrieremuligheter når du tar en Computer Arts Degree?

Med den høye etterspørselen etter datamaskiner og teknologi i dagens verden er en grad i Computer Arts en som gir utmerket karrierepotensial. I de fleste felt som involverer datamaskiner, er behovet for datamusikere høyt.Bedrifter trenger webdesignere og grafiske kunstnere til å hjelpe dem med å lage reklamekunst. Underholdningsfirmaer trenger databaserte artister for oppretting av videospill og animasjon. Hvis du kan vise et kreativt felt som involverer datamaskiner, vil en grad i Computer Arts være nyttig, og en høyere grad vil gi deg trening, erfaring og portefølje du trenger å være konkurransedyktig på dette feltet.

Les mer

Master I Webdesign

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Heltidsstudier 1 år March 2018 Italia Milan

Web Design Master Kurset består av teori leksjoner, workshops og web design kurs. Teknisk opplæring tilbyr XTML, CSS design, Dreamweaver, motion design ... [+]

Master i webdesign

Web Design Master Kurset består av teori leksjoner, workshops og web design kurs. Teknisk opplæring tilbyr XTML, CSS design, Dreamweaver, motion design, flash og photoshop klasser. På denne måten studentene tilegne seg faglig kompetanse kombinert med en metodisk bevissthet om hele designprosessen.

VARIGHET

Master i Web e Multimedia Design varer i ett år (fra oktober til desember med en sommer pause i august) .Det vil være minimum 20 undervisningstimer per uke. Oppmøte er obligatorisk og full tid.

Internship

På slutten av timene, skal studentene starte et internship i selskaper eller studioer av sektoren

Språk

Master Kurset vil bli holdt på engelsk... [-]


Master I Animasjon Design

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Campus Heltidsstudier 1 år November 2018 Italia Milan

Spredningen av Internett og digitale medier førte til en økning av internasjonal produksjon og distribusjon av innhold laget i animasjon, reklame, TV-serier og spesialtilbud, spillefilmer, men også kortfilmer og doku-fiksjon. [+]

Spredningen av Internett og digitale medier førte til en økning av internasjonal produksjon og distribusjon av innhold laget i animasjon, reklame, TV-serier og spesialtilbud, spillefilmer, men også kortfilmer og doku-fiksjon. Vesentlig er også den økende etterspørselen innen spill, animasjonsproduksjoner, kryss og transmedia, spesielle effekter for filmer og tv-produksjoner.

Den Master i animasjonsdesign Gir mulighet til å passe inn i en av disse profesjonelle sektorene: i uavhengige produksjonsbedrifter, forsknings- og designkonsulenter, servicebyråer, interne strukturer av kringkastere, spesialiserte avdelinger av forlag.

Karrieremuligheter - Animasjonsdesigneren kan passe inn i det profesjonelle feltet for animasjonsproduksjon, kryss og transmedia. Mesteren garanterer en svært kvalifiserende ekspertise for profiler som Concept Artist, Character Designer, Ambient Designer, Storyboard Artist; Character Animator 2D; Character Animator 3D; Produksjons assistent; Komposisjons.... [-]


Master Informasjonsteknologi (interaktiv Teknologi Og Spill Design)

James Cook University Singapore
Campus Heltidsstudier 16 måneder November 2018 Singapore

Elektroniske spill og animasjon er nå en integrert del av den enorme globale underholdningsindustrien. Sosiale nettverk og online video dele nettsteder som Facebook, Twitter og You Tube tiltrekke seg hundrevis av millioner av brukere over hele verden. [+]

I den voksende e-business / e-handel industrien, er det en økende global etterspørsel etter kandidater dyktige med en blanding av markedsføring, ledelse, internett, multimedia, databehandling, nettverk, programvare teknologier og forretningsdrift ferdigheter.

Vår Master of Information Technology programmet gir praktiske og relevante ferdigheter for å tillate kandidater i ulike disipliner for å flytte inn i IT-bransjen

Studentene har en mulighet til å spesialisere seg i økonomi og informatikk, databehandling og nettverk eller Interactive Technologies og spill Design.

Interactive Technologies og spill Design fokuserer på både forsiden og baksiden slutten integrering av interaktive teknologier - Web 2.0-applikasjoner, Digital Media, Web / Mobile Technologies og plattformer, 2D / 3D-grafikk, animasjon, spill design, Computation Arts, Interaktiv Visualisering, autonome simulering og virtuelle verdener Vår Master of Information Technology programmet er fullt akkreditert av Australian Computer Society på "profesjonelt nivå '(høyeste nivå).... [-]


M.Cr.A. in Digital Media Arts

Srishti Institute of Art, Design and Technology
Campus Heltidsstudier 2 år July 2018 India Bangalore

[+]

Studentene begynner med å skrive sitt prosjektforslag og definere omfanget av prosjektet, og de er mentorisert av fakultet / design fagfolk.

[-]

Master Kunstnerisk Leder I Videospill Etableringen

Autograf
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Frankrike Paris

Dette Master ønsker å være veldig konkret. Det er bygget rundt studenten video spillprosjekt. Disse vil ha til å designe, utvikle, publisere og markedsføre sine spill. [+]

Pascal Luban, spilldesigner og kreativ leder (Ubisoft, Activision, Sony, DICE), er referanse profesjonelle som er ansvarlig for pedagogisk validering av denne opplæringen.

Dette Master ønsker å være veldig konkret. Det er bygget rundt studenten video spillprosjekt. Disse vil ha til å designe, utvikle, publisere og markedsføre sine spill. Hvis det vet suksess, kan de selv generere inntekter. Og hvis det ikke er tilfelle, er det faktum av å se navnet hans i forbindelse med en publisert spillet er et flott visittkort.

Program:

Advanced Academic Training: Computer Graphics, programmering, design - Introduksjon til nye ferdigheter: markedsføring, prosjektledelse, juridiske baser - Utvikling av et spillkonsept og sin prototype. Game Development - Klargjøring av markedsføringskampanje - Offentliggjøring og markedsføring av spillet (overvåking av samfunnet, fortsetter kommunikasjonskampanje, animasjon spill) - Akademisk Avansert trening for å forberede dem for å sette opp sitt eget studio: Entreprenørskap, styring - Utarbeidelse av en andre prosjekt (individuell eller gruppe) at studentene vil søke å utvikle etter master. ... [-]

Master I Kuratering Digital Kunst

ESDi - Design School
Campus Heltidsstudier 1 år Åpen påmelding Spania Barcelona

Master i Digital Art Kurator ivaretar behovene til profesjonelle og faglig bakgrunn i kuratere utstillinger, kunstteori og design, kritisk eller kulturell ledelse, med det spesielle ved å være spesialisert i etableringen og bruk av nye teknologier. [+]

Presentación

Den Master i Digital Art Kurator oppfyller behovene til profesjonelle og faglig opplæring i kuratere utstillinger, kunstteori og design, kritikk eller kulturell ledelse, med det spesielle ved å være spesialisert i etableringen og bruk av ny teknologi.

Mesteren, 60 studiepoeng, er det første programmet av kuratert kunst og nye medier offisielle, undervist i Spania, tatt i ett studieår, oppstår 46 obligatoriske studiepoeng og 28 valgfag, hvorav må du fullføre 14. Av de 28 valgfrie studiepoeng, er det noen saker av faglig aspekt og andre forskningsfelt. Hoved tilbyr totalt 20 seter.

Kuratering digital kunst kan betraktes som en av de mest suksessrike aktiviteter, og på samme tid, en av de mest innovative, for deres bestemt formål å handle i den aktuelle konteksten. Hans rolle er delt av en rekke kulturelle praksiser knyttet til ny teknologi, blant annet:... [-]


Master I Webdesign. UX, UI Og Prototyping

Seeway - Barcelona
Campus Deltid 9 måneder October 2018 Spania Barcelona

Master i Web Design Seeway forbereder deg til å møte utfordringen med digital designer og profesjonelle resultater som tilfredsstiller behovene til kunder og sluttbrukere. Du fordype deg i et miljø med førsteklasses fagfolk og et fullt praktisk metodikk. [+]

Digitale miljøer er en realitet i vår element, og i mange tilfeller utgjør hovedelementet i forbruk og samspill av mange brukere. Denne virkeligheten tvinger designer til å bli en profesjonell stand til å forstå og tilby løsninger for alle typer medier og plattformer, med de visuelle koder av svært forskjellige hjelp av digitale koder som brukes i offline-prosjekter.

Det digitale miljøet utgjør oss også fleksibilitet egenskaper og helt revolusjonerende samspill som setter brukeropplevelsen og samspillet plass i sentrum av design.

Master i Web Design Seeway forbereder deg til å møte utfordringen med digital designer og profesjonelle resultater som tilfredsstiller behovene til kunder og sluttbrukere. Du fordype deg i et miljø med førsteklasses fagfolk og et fullt praktisk metodikk.... [-]


Offisiell Master I å Skape Og Utvikle Digitale Prosjekter

FDModa - LCI Barcelona
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Spania Barcelona

Hovedmålet med Master i etablering og utvikling av digitale prosjekter er å tilby videregående opplæring og spesialisert art som skal forberede studentene konkurranse å tilby innovative løsninger og nye verdiforslag til et marked som, fra et teknologisk synspunkt Det er eksponentielt aktiv og er booming. [+]

Master i Digital produksjon og utvikling Prosjekter

Hovedmålet med Master i etablering og utvikling av digitale prosjekter er å tilby videregående opplæring og spesialisert art som skal forberede studentene konkurranse å tilby innovative løsninger og nye verdiforslag til et marked som, fra et teknologisk synspunkt Det er eksponentielt aktiv og er booming.

Den digitale designer er nå i sentrum for ulike familier og profesjonelle sektorer som audiovisuell kommunikasjon, de Graphic creation Graphic Arts Reklame PR og interaksjoner design sektorer, og viser økende synergier ofte omfattet innenfor bransjen kaller erfaringer og stadig mer rettet mot digitale medier samt påpeke de ulike sektorstudier og lokale og statlige rapporter.... [-]


Master Kamp 3d Tech

LISAA Paris
Campus Heltidsstudier 1 - 2  September 2018 Frankrike Paris

Dette kurset gjør at hver student til å videreutvikle sine ferdigheter innen videospill design. [+]

Dette kurset gjør at hver student til å videreutvikle sine ferdigheter innen videospill design. PROGRAM planlagt oppskyting september 2016

Tilnærmingen av videospill designet av dette kurset på More innebærer at studentene lærer om teknikker som vil tillate dem å skape fysisk baserte Rendering (PBR) som brukes i AAA videospill produksjoner.

Studenter ytterligere sine ferdigheter i å styre, utvikling av realist shadere, programvare bruk (Stoff, Maya ...) og Unreal-motoren, som kombinerer 2-D og 3-D teknikker for komplekse prosjekter og optimalisere en produksjonsplan. Denne tilnærmingen fører til en grundig kunnskap om hele rørledningen for 3-D videospill produksjon.

MASTER-tilsvarende kvalifikasjoner ... [-]

Mastergrad I Spilldesign

U-Tad Centro Universitario de Tecnología y Arte Digital
Campus Heltidsstudier 600 timer September 2018 Spania Madrid

Mastergraden i Game Design på U-tad spesialiserer studentene i å utforme videospill, forberede dem til å styre sin karriere mot noen av de såkalte "interaktiv underholdning" disipliner ... [+]

Mastergrad i Game Design

Mastergraden i Game Design på U-tad spesialiserer studentene i å utforme videospill, forberede dem til å styre sin karriere mot noen av de såkalte "interaktiv underholdning" disipliner.

Innholdet i denne mastergraden bygger på grunnmuren av videospill design, deres praktiske anvendelser og menneskelige og materielle resource management, akkurat som underholdningsindustrien krever. Plus, vil studenter på U-tad sin mastergrad i Game Design lære å anvende begrepet gamification i digitale miljøer og andre enn videospill sammenhenger, forstå problem mekanikk og løsninger.

Mesterens endelige prosjektet vil bli gjennomført sammen med andre elever fra andre videospill-relaterte mastergrader ved U-tad: mastergrad i Art & Visual Design for Videospill og mastergrad i Videogame programmering. Denne felles prosjekt åpner for en fullskala prosjekt som skal utvikles, tegning på de ulike rollene og prosesser som finnes i den virkelige verden industrien, noe som resulterer i en fullt levedyktig videospill blir opprettet, designet og programmert.... [-]


Animasjon Og Interaktivitet Med Action Script

ICONOS (Research Institute for Communication and Culture)
Campus Deltid July 2018 Mexico Mexico City

ICONOS (Research Institute for kommunikasjon og kultur), utvikler spesialitet i Animasjon og Interaktivitet med Action Script, med sikte på å forberede spesialister på dette arbeidsfeltet i høykonjunktur nye. [+]

Program Oversikt

&nbsp

Dagens samfunn er preget av utviklingen av digital teknologi, som tilbyr ferd med å bygge verktøy enkel å bruke, siden de er svært intuitive.

Dette har tillatt utviklingen av digitale produkter attraktive, men ikke alltid med tilstrekkelig kunnskap om hva som blir generert. Det er ønskelig at en erfaren profesjonell i det digitale feltet, som dominerer det grunnleggende av design og nye medier programmering, inkludert interaktive løses ved 2D-animasjon og objekt-orientert programmering.

Av denne grunn, (Research Institute for kommunikasjon og kultur), utvikler ICONOS spesialitet i Animasjon og Interaktivitet med Action Script, med sikte på å forberede spesialister på dette arbeidsfeltet i høykonjunktur nye. ... [-]


Máster Oficial Universitario en Creación de Videojuegos*

ESNE - Escuela Universitaria de Diseño, Inovación y Tecnología
Campus Heltidsstudier 10 måneder October 2018 Spania Madrid

Fórmate en la industria del entretenimiento digital en la primera Escuela Universitaria en impartir formación del sector con las especialidades con más futuro en Diseño y Desarrollo de Videojuegos [+]

Fórmate en la industria del entretenimiento digital en la primera Escuela Universitaria en impartir formación del sector con las especialidades con más futuro en Diseño y Desarrollo de Videojuegos.

La industria del videojuego está viviendo un nuevo impulso como consecuencia de tres fenómenos que se analizan en las especializaciones únicas que ofrece este Master:

• Videojuegos para dispositivos móviles• E-Sports• Videojuegos para la educación

Los participantes en el programa podrán capacitarse en la Creación y Diseño de Videojuegos trabajando la concepción de la idea del juego, el diseño, la planificación, la producción, el desarrollo y las pruebas. Se trata de un Master apasionante por la diversidad y profundidad de los contenidos impartidos, que abarca tres especialidades de muy alto potencial de crecimiento, tremendamente novedosas en nuestro país.... [-]


Internasjonal Master I Animasjon 2D / 3D

L'Idem Barcelona
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Spania Barcelona

Vårt mål er å ROVIDE studentene kunnskap og ferdigheter stimulere egen animasjonsfilm for å oppnå spesialisering som animatører med en solid og effektiv teknikk. Tilsvarende er en visjon av kontoret av animasjon som kunst og / eller industri gitt, ved hjelp av tradisjonelle animasjon verktøy og deres tilpasning til nye digitale teknologier. [+]

L'Idem, animasjon fra alle vinkler!

Hvert år er det flere selskaper om 2D / 3D-animasjon som ønsker å ta imot våre traineer, trente for en vellykket og umiddelbar innlemmelse i arbeidsmarkedet sektor. Også hvert år flere arbeider fagfolk ønsker å delta i vår lærerteam og bidra med sin litt til vårt utdanningsprosjekt.

Men hvorfor L'Idem er den skolen de velger fagfolk?

De selv forklare deg!

Kursmålet

Gi studentene kunnskap og ferdigheter stimulere egen animasjonsfilm for å oppnå spesialisering som animatører med en solid og effektiv teknikk. Tilsvarende er en visjon av kontoret av animasjon som kunst og / eller industri gitt, ved hjelp av tradisjonelle animasjon verktøy og deres tilpasning til nye digitale teknologier.... [-]


Master I Webdesign

Bau Design College of Barcelona
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Spania Barcelona

I et samfunn der utskrift på papir blir stadig mindre vanlig hver dag, og hvor innholdet er mest sannsynlig å bli mottatt via skjermer, er det et økende behov for fagfolk fra sektoren grafikk for å gi en lett-å-bruke, ansvarlig og attraktivt svar til de utfordringene brukerne av on-line plattformer. [+]

Master i Web Design

I et samfunn der utskrift på papir blir stadig mindre vanlig hver dag, og hvor innholdet er mest sannsynlig å bli mottatt via skjermer, er det et økende behov for fagfolk fra sektoren grafikk for å gi en lett-å-bruke, ansvarlig og attraktivt svar til de utfordringene brukerne av on-line plattformer.

Demokratisering av teknologi har gjort det konstante forbruket av innholdet en av de vanligste vaner av mennesker. Hvert øyeblikk har sitt eget innhold, som er, i sin tur, forbrukes via forskjellige typer enheter. Dette har slått jobben av designeren til en mer kompleks en, som krever spesifikk opplæring i web sammenheng siden det er styrt av sine egne regler og koder. Følgelig har rollen som webdesigner bli radikalt forskjellig fra den grafiske designeren.... [-]


Mastergrad I Multimedia Etableringen

laSalle Barcelona Postgraduate
Campus Heltidsstudier September 2018 Spania Barcelona

Master i Multimedia Creation (MCM) fokuserer på tre disipliner: Transmedia (Narativa, seriøse spill og gamification), Interaction (HCI, frie mennesker objekter) og underholdning (rigging, motion capture). studenten den kunnskapen som trengs for å lage multimedia prosjekter fra disse perspektivene er gitt. [+]

Den Master i Multimedia Creation (MCM) Det fokuserer på tre disipliner: Transmedia (Narativa, seriøse spill og gamification), Interaction (HCI, frie mennesker objekter) og underholdning (rigging, motion capture). studenten den kunnskapen som trengs for å lage multimedia prosjekter fra disse perspektivene er gitt.

Eksperter Titler:

trans animasjon interaksjon Teknologier i MCM

Teknologi er sentrum av multimedia skapelsen. Apps, interaktive installasjoner, sensorer, naturlig samspill ... i MCM ideer er begrepsfestet og materialisert på den måten som er mest hensiktsmessig å lage en minneverdig opplevelse.

Metodikk

MCM er basert på filosofien "Eksperimentelle Multimedia" og "learning by doing", dvs. at du lærer så praksis er gjort. Alle kurs er basert på gjennomføring av prosjekter som er satt ut i praksis den kunnskap ervervet.... [-]