MASTERSTUDIES.NO

Topp universiteter Mastergrader i De Forente Arabiske Emirater 2019/2020

Selv om utdanningssystemet i de Forente Arabiske Emirater er relativt ungt har det likevel utviklet seg raskt de siste tiårene, med en imponerende voksende lesekyndighet. I dag har UAE et av de høyeste studentopptakene, slik at studenter av begge kjønn kan få en førsteklasses utdanning som vil gjøre dem til spesialister med stor kompetanse og som vil være klare for å konkurrere verden over.

Det finnes dusinvis av universiteter og høyskoler i De forente arabiske emirater; noe som tiltrekker studenter fra hele landet. Noen av de ledende universitetene befinner seg i Abu Dhabi, Dubai og Fujairah. Disse byene er sentre for det vitenskapelige, kulturelle og politiske livet til UAE og har mye potensial. Som alle andre unge utdanningssystemer som har gjennomgått flere endringer de siste tiårene, er det lagt mye vekt på de mest lovende grenene av kunnskap med umiddelbare resultater, som for eksempel realfag, teknologi, medisin og ulike forretnings-og administrative programmer. UAE har en tendens til å trekke internasjonal oppmerksomhet, i og med at mange europeiske og amerikanske universiteter er tilknyttet De forente arabiske emirater. Samtidig gjør landet alt det kan for å tiltrekke seg internasjonale studenter og lærere, og har bygget hele universitetslandsbyer og sentre som inneholder dusinvis av høyskoler og universiteter av alle slag.

Rull ned og klikk på lenkene under for å finne ut mer om studiemuligheter i De forente arabiske emirater! Velg programmene som interesserer deg mest og send "Be om gratis informasjon" skjemaet for å komme i kontakt med relevante personer ved skolen for å få enda mer informasjon om programmet.

treff Filter

Master of International Business (MIB)

Hult International Business School
Campus Heltid studier 11 måneder August 2020 USA San Fransisco De forente arabiske emirater Dubai Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Cambridge + 5 fler

Basert på vår prisbelønte MBA læreplanen, vil Hult ett års Master of International Business programmet hjelpe deg å få et globalt perspektiv for finans, markedsføring, drift, økonomi og strategi.

Master i informasjonsteknologi ledelse og styring

Canadian University Dubai
Campus Heltid studier 6 uker September 2020 De forente arabiske emirater Dubai

Master i kunnskapsstyring

American University In the Emirates
Campus 2 år Kontakt skolen De forente arabiske emirater Dubai

Master of Knowledge Management (MKM) er designet for å oppgradere kvalifiserte fagfolk som søker en tverrfaglig grad. Programmet tilbyr integrerte læreplaner som eksponerer studenter til ulike disipliner og teori og praksis av kunnskapsforvaltning

Master of Governance and Public Policy

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences
Campus Heltid studier 1 - 2 år Kontakt skolen De forente arabiske emirater Al Ain

Master of Governance and Public Policy (MGPP) grad tar sikte på å gi kunnskap, ferdigheter og analytiske evner om rasjonell bruk av metoder, praktiske verktøy og teknikker i offentlig styring, inkludert formulering, gjennomføring og evaluering av offentlig politikk en dynamisk og kompleks epoke av globalisering.

Master of Engineering Management

UAEU United Arab Emirates University
Campus Heltid studier Deltid 2 år Januar 2020 De forente arabiske emirater Abu Dhabi Al Ain + 2 fler

Engineering Management er prosessen med å planlegge, organisere, bemanne, lede og påvirke mennesker og kontrollere aktiviteter som har en teknologisk komponent. Disse funksjonene krever grunnleggende ferdigheter fra ingeniørledere for å styre seg selv, ansatte, team, prosjekter, teknologier og globale spørsmål av betydning.

University of Dundee Master of Education

Stafford
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid Åpen påmelding De forente arabiske emirater De forente arabiske emirater online Bahrain Bahrain Online Jordan Jordan Online Kuwait Kuwait Online Libanon Lebanon Online Qatar Qatar Online Saudi-Arabia Saudi Arabia Online Dubai Irak Bagdad Sør-Afrika Sør-Afrika online Mauritius Mauritius Online Tanzania Tanzania Online Nigeria Abuja + 23 fler

Master of Education program er viktig for alle fagfolk som jobber i en pedagogisk setting og ønsker å forbedre sin profesjonelle læring og forbedre karriereprogresjonsutsikter. Studentene kan skreddersy den pedagogiske erfaringen som passer deres individuelle erfaring, behov og interesser. Programmet kan nås helt på avstand via Universitets virtuelle læringsmiljø.

Master of Applied Finance: Investering

The University of Wollongong in Dubai
Campus Heltid studier 18 - 24 måneder Februar 2020 De forente arabiske emirater Dubai

Master of Applied Finance - Investering program in UAE er et avansert program for studenter som er interessert i å fokusere på investering og porteføljestyring. Du vil studere teori og praksis for økonomistyring og få en grundig forståelse av det globale økonomiske systemet. Ved å bruke realistiske aksjemarkedssimuleringer vil du også bli introdusert for porteføljeteori og praksis med vekt på optimal investeringsbeslutning.

Master of International Business

Westford University College
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding De forente arabiske emirater Sharjah De forente arabiske emirater online Nigeria Lagos Sør-Afrika Cape Town Kuwait Kuwait City Saudi-Arabia Riyadh Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Ghana Accra Canada Toronto Dubai Canada Online Nigeria Online Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Jordan Amman Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online + 29 fler

Dette kurset er strukturert slik at studenten får todelt sertifisering, uteksaminert Diploma i International Business Management, tildelt av Cambridge International Qualifications, Storbritannia og en Master of International Business Administration tildelt av UCAM, Spania.

Master i Project Management

Hamdan Bin Mohammed Smart University
Kombinert nett & campus Heltid studier 8 semestre September 2020 De forente arabiske emirater Dubai

Master i prosjektledelse på Hamdan Bin Mohammed Smart Universitet - Dubai gir en unik mulighet til å møte de spesifikke kravene til fremtidige bedriftsledere, som ønsker å utvikle sine faglige kompetanser i et svært konkurransedyktig felt for prosjektledelse (PM). Prosjektledelse dekker alle offentlige, private og sosiale organisasjoner som er involvert i å håndtere nye tiltak, produkter og tjenester. I tillegg, på en global markedsplass, har folk som har særegne prosjektledelsesferdigheter og kompetanse nøkkelen til å oppnå organisatoriske mål og konkurranseevne. Denne postgraduate prosjektledelse grad lar deg utvikle en omfattende forståelse av hvordan å initiere, planlegge, lede, og fremskynde prosjekter ved å bruke moderne konsepter, prinsipper og teknikker ved hjelp av en blanding av online opplæringsstøtte, fysiske klasser og selvstudier.

Master of Business Administration - Entreprenørskap, Innovasjon

MODUL University Dubai
Kombinert nett & campus Deltid 18 måneder Kontakt skolen De forente arabiske emirater Dubai

Denne majoren kommuniserer ferdighetene og teknikkene bak entreprenørens tanker og handling, og gir kompetanse som gjør det mulig for ledere og gründere å ta avgjørende beslutninger og konkurrere med suksess.

Master of Education i ledelse (meel)

American University of Ras al Khaimah
Campus Heltid studier 2 år September 2020 De forente arabiske emirater Al Jazirah Al Hamra

Master of Education i Leadership (MEEL)

egendefinerte programmer

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus Heltid studier September 2020 USA Ann Arbor India Bengaluru De forente arabiske emirater Dubai Thailand Bangkok + 5 fler

The Centers of Excellence ved Michigan's Ross School of Business er unikt kvalifisert til å skreddersy en løsning til dine spesifikke behov.

Master of global business

SP Jain School of Global Management Dubai
Campus Heltid studier 16 måneder Kontakt skolen De forente arabiske emirater Dubai

Master of Global Business (MGB) er en 16-måneders *, fulltids kurs utformet for å gi nyutdannede i dybden tverrfaglig kunnskap om virksomheten og en god forståelse av hvordan virksomheten opererer i et globalt miljø. Kurset gjør

Master of Engineering (M.Eng) i helse, miljø og sikkerhet teknikk

The Graduate School at The Petroleum Institute
Campus Heltid studier Deltid 2 - 4 finn din doctor juris September 2020 De forente arabiske emirater Dubai Abu Dhabi + 2 fler

Å produsere ingeniører fra en rekke disipliner, med tilstrekkelig vitenskapelig, engineering og ledelse bredde innen helse, miljø og sikkerhet (HMS).

MTech konstruksjonsteknikk og ledelse

Manipal University Dubai
Campus Heltid studier 2 år September 2020 De forente arabiske emirater Dubai

Construction Engineering & Management-programmet tar sikte på design, planlegging og styring av de kommersielle, industrielle og bolig infrastrukturprosjekter. Dette programmet forberedt elevene å effektivt lede og koordinere planlegging, budsjettering, sikkerhet, beslutninger på stedet, tilgjengelighet av materialer, juridiske aspekter av prosjektet, og mer.