Mastergrad studier i Den Dominikanske Republikk

Topp Mastergrader i Den Dominikanske Republikk 2018

Master

Fordelene med en mastergrad går utover forbedre inntjeningspotensialet. De kan gi deg personlige og faglige ferdigheter til å akselerere utviklingen. De er også en mulighet til å skille deg fra dine kolleger, vil mange av dem har lignende A-nivå og lavere kvalifikasjoner.

Tjene en avansert grad som en Master tilbyr muligheten til å øke din kompetanse og muligens forbedre dine jobbsjanser på samme tid. Masterprogrammer kan bli tilbudt online eller deltid, slik at studentene kan forfølge sin utdanning på en måte som er praktisk for dem.

 

Studerer høyere utdanning i Den dominikanske republikk er et relativt rimelig alternativ i et av de landene trhee store universitetene, nemlig, den Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra, Universidad Autónoma de Santo Domingo og Universidad Central del Este.

Mastergrader i Den Dominikanske Republikk

Les mer

Master of Business Administration (Dual degree with Creighton University)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Heltidsstudier 20 måneder January 2018 Den dominikanske republikk Santiago Santo Domingo + 1 fler

[+]

Derfor er det

[-]

MBA Forsikring Programmer

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Heltidsstudier 2 år January 2018 Den dominikanske republikk Santiago Santo Domingo + 1 fler

I de senere årene har dominikanske forsikringsbransjen gjennomgått betydelige endringer og beundringsverdig vekst. Dette har medført deltakelse av store selskaper, internasjonale meglere og forsikring justerbar arbeider i vårt land tilbyr service i verdensklasse. [+]

Presentación

I de senere årene har dominikanske forsikringsbransjen gjennomgått betydelige endringer og beundringsverdig vekst. Dette har medført deltakelse av store selskaper, internasjonale meglere og forsikring justerbar arbeider i vårt land tilbyr service i verdensklasse. Det er derfor nødvendig spesialisert faglig opplæring av menneskelige ressurser i området forsikring; fagfolk med ferdigheter som gjør dem i stand til å effektivt møte utfordringene i sektoren.

For å trene eksperter på området, har Pontificia Universidad Catolica Madre y Maestra utformet MBA Insurance Program. Hensikten er å trene de menneskelige ressursene som trengs for analyse, design, implementering og effektiv programledelse eiendom og personlig forsikring, for finans, næringsliv og husholdninger; spesialister i stand til å ta opp og løse en tverrfaglig tilnærming til problemene som er involvert i å utforme og administrere forsikring programmer.... [-]


MA I Høy økonomistyring (double Degree)

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra
Campus Heltidsstudier 20 måneder January 2018 Den dominikanske republikk Santiago Santo Domingo + 1 fler

Masterstudiet i Øvre Financial Management er rettet mot finansielle fagfolk i industrielle, kommersielle, tjenesteytende sektor og finans meglerforetak titler. [+]

Dobbel grad med Université Bordeaux Montesquieu IV (egen grad) ​

Presentación

Programmet Masters i High økonomistyring Det er rettet mot finansielle fagfolk i industrielle, kommersielle, tjenesteytende sektor og finans meglerforetak titler.

Kompetanse omfatter dypere forståelse av prosessene for registrering, produksjonsrapporter og sammenligne ulike regnskapssystemer.

I tillegg strategisk ledelse, fusjoner og oppkjøp er også temaer som inngår i læreplanen, også regúlatenos elementer av finansielle transaksjoner og regnskaps opprinnelse har vært vurdert i programmet.

Som i andre masterprogrammer PUCMM har empiriske elementer innarbeidet. Kvantitative metoder for beslutningstaking i næringslivet utvide arsenal av analytiske verktøy for studiet av finansmarkedene.... [-]