MASTERSTUDIES

Master programmer i Digital kommunikasjon i Lugano Sveits

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Sveits (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansk:. Svizra Sveits har noen av de verdenskjente universites som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, University of Lausanne eller University of St. Gallen. Husk, it 's mye bedre å snakke det lokale språket, så hvis du kan ' t snakker enten fransk, tysk eller italiensk, bedre gå for et språkkurs først.

Lugano ligger på italiensk talende delen av Sveits. Rundt 64% av befolkningen har høyere utdanning, og det er universiteter og institutter spesialisert meste i informatikk, kommunikasjon, kunstig intelligens, databehandling osv. kunst og design skoler er også tilgjengelig, sammen med internasjonale programmer.

Beste skoler Mastergrad program i Digital kommunikasjon i Lugano i Sveits

1 Resultater i Digital kommunikasjon, Lugano Filter

Master i digital motekommunikasjon

USI Università della Svizzera italiana
Master
sep. 2021
<
Fulltid
<
4 semestre
30 april 2021
Engelsk
Campus

Bli en del av den første internasjonale Master of Science in Digital Fashion Communication som utvikles som en USI av USI - Università della Svizzera Italiana i samarbeid med ...

Les mer