62 Master Programmer i Digital kommunikasjon 2024

Master Programmer i Digital kommunikasjon 2024Filter
    • Washington, USA

    Deltid

    20 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Planlegg strategiske kampanjer, lag overbevisende meldinger og målrett effektivt unike målgrupper med American Universitys online MA i strategisk kommunikasjon. Utnytt digitale og sosiale verktøy og plattformer for å sikre at meldingene dine får innvirkning. Utdyp ekspertisen din med en konsentrasjon innen Advocacy and Social Impact eller Digital Communication Strategies and Analytics. Med et solid grunnlag i historiefortelling vil du fullføre dette programmet forberedt på muligheter innen næringsliv, markedsføring, politikk

    • Charlotte, USA

    Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Online Master of Arts i kommunikasjon ved Queens University of Charlotte parprøvde prinsipper, verktøy og taktikk med nye og nye medietrender.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    9 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Fremveksten av digitale teknologier har fremskyndet forretningsforstyrrelser i enhver bransje, og generert enorme muligheter drevet av innovasjon. Under Master in Digital Transformation Leadership vil du få en dyp forståelse av nye teknologier og du vil forstå hvordan du kan håndtere vinnende forretningsstrategier i en digital verden.

    • Crans-Montana, Sveits

    Fulltid

    18 måneder

    Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Digital teknologi revolusjonerer gjestfriheten og skaper fantastiske muligheter for teknologikyndige fagpersoner som har ferdighetene og innsiktene til å lede digitale transformasjonsstrategier. Vår nye mastergrad i gjestfrihetsstrategi og digital transformasjon - den første i sitt slag i verden - er designet for å gjøre deg klar til å gripe disse mulighetene for å forme morgendagens gjestfrihetsindustri.

    • Barcelona, Spania
    • Geneva, Sveits
    • + 1 more

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Digital transformasjon er ikke lenger et fremtidsparadigme, men en nøkkelrealitet. Næringslivet blir digitalisert i et forbløffende tempo, og selskaper søker aktivt etter digitale visjonærer, kvalifisert til å utnytte sin ekspertise og innsikt i ethvert selskap som søker å holde seg konkurransedyktig. Dette programmet utforsker de teoretiske og praktiske, implementerings- og forretningsmodellene som utgjør digital virksomhet og leverer all nøkkelkompetanse som kreves i bedriftsverdenen i dag.

    • Villanueva de la Cañada, Spania
    • Arapiles, Spania

    Fulltid, Deltid

    9 måneder

    På universitetsområdet

    Spansk

    Med Master i sportsjournalistikk fra UAX Rafa Nadal School of Sport vil du spesialisere deg på høyeste nivå innen sportsjournalistikk, forstå opprettelsen, ledelsen og kommunikasjonen av sportsinnhold, som dekker alle sporter og deres kommunikasjonsmodeller. Du vil mestre digitale medier, nye plattformer og de mest effektive sportsmarkedsføringsstrategiene.

    • Kelvin Grove, Australia

    Fulltid

    1 år

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    Hvis det å ha fleksibiliteten til å jobbe på tvers av mange bransjer appellerer til deg, kan en karriere innen digital kommunikasjon passe utmerket. Du vil lære nye ferdigheter som gjelder ulike medieformer, inkludert sosiale medier, dataanalyse, kunstig intelligens og visualisering.

    • Geneva, Sveits

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Digital transformasjon er ikke lenger et fremtidsparadigme, men en nøkkelrealitet. Næringslivet blir digitalisert i et forbløffende tempo, og selskaper søker aktivt etter digitale visjonærer for å utnytte sin ekspertise og innsikt i ethvert selskap som søker å holde seg konkurransedyktig. Dette programmet utforsker de teoretiske og praktiske, implementerings- og forretningsmodellene som utgjør en digital virksomhet. Studentene skal utvikle et kreativt, entreprenørielt tankesett og utvikle nøkkelkompetansen som kreves i næringslivet i dag.

    • Murcia, Spania

    Fulltid

    1 år

    Blandet

    Spansk

    Studenten vil ha spesialisert kunnskap om (a) markedet for digitalt innhold (struktur og transformasjon av innholdsbransjene fra utvikling av digital og mobil kommunikasjon, nye aktører, forretningsmodeller, distribusjonskanaler, nye annonseringsmodeller, regelverk osv.), (b) nye innholdsformater og kreative strategier (transmedia-integrasjon, multiscreen, integrasjon i sosiale nettverk, etc.) og (c) verktøy og teknologier (språk, plattformer og verktøy for å lage digitalt innhold med spesiell oppmerksomhet mot mobile enheter) samt nye teknologier for merverdien av digitalt innhold (geolokalisering, augmented reality, profile management, målrettet annonsering, etc.). Denne profilen muliggjør entreprenørskap i kommunikasjon, integrasjon i digitale medieteam og forskning innen digitalt innhold og kultur.

    • Tartu, Estland
    • Online

    Fulltid

    1 år

    Blandet

    Engelsk

    Det innovative ettårige masterprogrammet i digital administrasjon (MDA) har som mål å trene toppoffentlige tjenestemenn, fagfolk og IT-spesialister i å lede en omfattende digitalisering av offentlig sektor basert på Estlands erfaring med å bygge en digital stat og relatert teknologi forretningsøkosystem.

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Digital Direction adresserer vårt presserende behov for inkluderende og relevant historiefortelling. Programmet vårt undersøker fremveksten av nye teknologier for å fortelle historier, som VR, AR og mobile plattformer, sammen med fremtiden til historiefortelling i seg selv.

    • Groningen, Nederland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    MA / MSc i lingvistikk: språk- og kommunikasjonsteknologi tilbyr en unik kombinasjon av teoretisk lingvistikk og informatikkforskning i en flerspråklig setting. Det er i et raskt utviklende studieområde med utmerkede karrieremuligheter, både i industri og akademia. Graden er også en del av Erasmus Mundus masterprogram.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette doble profesjonelt akkrediterte (DMI og CIM) MSc Strategic Digital Marketing-kurset vil lære deg kjerneprinsippene og ferdighetene som brukes i markedsføring i dag. Gitt det stadig utviklende markedsføringslandskapet, er dette kurset designet for profesjonelle markedsførere som ønsker å flytte inn i mer seniorroller. Det gir utfyllende kunnskap om de siste trendene innen markedsføring som big data, brukeropplevelse (UX), Martech og AI sammen med ferdigheter innen merkevarebygging, lederskap og digital kreativitet.

    • Online France

    Fulltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Denne Master of Science (MSc) International business 4.0 åpner deg dørene til stillinger på høyt nivå i internasjonalt forretningsfelt. Du vil oppdage hvordan du kan jobbe effektivt og samarbeide i en internasjonal kontekst i dagens globale, kreative og ansvarlige nye teknologiske verden.

    • Cranfield, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    24 måneder

    Blandet

    Engelsk

    The Digital and Technology Solutions MSc will enable you to develop your knowledge, skills and behaviours while applying what you learn directly in your workplace. The programme will support your career progression, preparing you, if you so wish to, to successfully carry out senior leadership roles in the future.