174 Master Programmer i Digital markedsføring i Europa for 2024

Master Programmer i Digital markedsføring i Europa for 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    The Master i e-Tourism & Revenue Management gir kunnskap i digitale verktøy og sosiale nettverk som gjør det mulig å åpne et bredt spekter av markedsaktiviteter og salg. Også spesialisert trening som optimaliserer ressurser og inntekter i et svært konkurransepreget bransje.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    24 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Uansett hvilken kanal du velger, dekker digital markedsføring alt du trenger å vite om å vinne over målgruppen din. Med denne mastergraden på 120 studiepoeng vil du utvide ferdighetene dine og utforske resultatdrevne markedsføringsstøtter, som ytelsesmarkedsføring og digital analyse. Utvikle dine tekniske ferdigheter, men også kreativ tenkning, smidige arbeidsmetoder og andre verktøy som vil hjelpe deg å bygge en flerkanals, helhetlig tilnærming til online markedsføring. Forbedre markedsføringsverktøykassen din ved å spesialisere deg på områder som matcher lidenskapen din gjennom valgfrie kurs.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    5 måneder

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Spansk

    Den eneste masteren i digital markedsføring fokuserte på DATA

    • Salford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I hvordan vi kommuniserer, oppfører oss og driver forretning; det er vanskelig å ignorere hvordan verden raskt endrer seg rundt oss. Spørsmålet er, har du ferdighetene til å lykkes i dette stadig skiftende digitale landskapet? Vår mastergrad i Digital Business er utviklet som svar på mangel på digitale ferdigheter identifisert både nasjonalt og globalt, og er designet for å gi deg viktige praktiske ferdigheter for dagens marked, inkludert problemløsning, strategisk planlegging og kritisk tenkning. Du vil bli undervist av et team av internasjonalt anerkjente eksperter basert i det prisbelønte Center for Digital Business ved Salford Business School, og du vil se på teknologiene som driver vellykkede organisasjoner og mulighetene de gir for forretningsutvikling. Programmet utnytter Salfords digitale setting på MediaCityUK, anerkjent nasjonalt og internasjonalt som en ledende digital region. Programmet er sterkt bransjefokusert og kulminerer i Industry Collaboration Project. Du vil velge ett av fire alternativer for å se på et reelt bransjeproblem og tilby undersøkte løsninger, som hjelper deg med å praktisere læringen din.

    • Online Spain

    Fulltid, Deltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Digital markedsføring er sentralt i selskapets globale strategi som trenger å forandre måten å nærme seg markeder og kunder. Det digitale miljøet tilbyr nye og kraftige kanaler for å kommunisere med potensielle kunder og selskaper krever en velstrukturert digital markedsføringsplan for å forstå og forutsi forbrukernes atferd. Master i Web Marketing, Branding og Merchandising er et omfattende online program som gir en bred oversikt over det digitale markedsføringslandskapet og bruken av digital teknologi for å analysere komplekse data, studere markedet og etablere effektive relasjoner med kunder gjennom merkevarebygging og online markedsføringspolitikk. Etter en teoretisk del vil studentene være involvert i ulike praktiske aktiviteter og oppgaver som lar dem forstå hvordan de kan bruke digitalt innhold og markedsføringsstrategier i henhold til selskapets mål.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    10 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Tiden for digital markedsføring er nå, det trengs dynamiske, proaktive fagfolk med stor tilpasningsevne, og det er grunnen til at mastergraden i digital markedsføring og e-handel ved EAE Business School Madrid, ved EAE Business School Madrid, forbereder deg til å ta match de nye mulighetene som den digitale verden viser oss, gjennom teknikker og verktøy som lar deg koble til interessene til dagens forbruker.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    9 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Master i digital markedsføring og analyse er et opplæringsprogram designet for å trene studenter innen digital markedsføring og dataanalyse. Studiet tilbyr studentene fullstendig opplæring i digitale markedsføringsstrategier, inkludert nettbasert annonsering, søkemotoroptimalisering, innholdsmarkedsføring, e-postmarkedsføring og sosiale nettverk.

    • Geneva, Sveits
    • Barcelona, Spania
    • + 1 more

    Deltid

    3 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Digital markedsføring studier hvor markedsføring kom fra og hva det betyr i moderne tid. Du vil mestre teknikkene, verktøyene og strategiene for å bli ledende innen ditt felt.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    ESEIs Master in Digital Marketing-program vil utstyre deg med de praktiske ferdighetene og kunnskapene som kreves av oppstartsbedrifter og selskaper over hele verden. Denne kvalifiseringen er perfekt for resultatorienterte, kreative fagpersoner, og vil forberede deg til suksess innen det svært konkurransedyktige feltet innen online markedsføring.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    12 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Master i elektronisk handel og digital markedsføring gir deg de nødvendige ferdighetene til å lede prosjekter i digitale miljøer. En av de viktige aspektene ved denne mastergrad er integrering av digitale markedsføringsteknikker med eCommerce, som gjør det mulig å skape og administrere digitale prosjekter som gir gode økonomiske resultater for våre organisasjoner. Du kan også utføre forskjellige synlige prosjekter som gjør det mulig å analysere ulemper og fordeler av hver av dem, takket være de praktiske sakene vi tilbyr.

    • Online
    • Madrid, Spania

    Fulltid

    12 måneder

    Blandet

    Spansk

    I en verden i stadig utvikling, drevet av teknologiske fremskritt og global sammenkobling, har markedsføringsfeltet gjennomgått en enestående transformasjon. I dag avhenger suksess i markedsføring ikke bare av kreativitet og intuisjon, men er basert på data, analyser og anvendelse av forstyrrende teknologier. I denne sammenhengen har kunstig intelligens (AI) blitt en katalysator som revolusjonerer måten selskaper kobler seg til publikum på og tar strategiske beslutninger.

    • Liverpool, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Digital Marketing MSc er et helt online deltidsprogram som gir en omfattende og høyt nivå utdanning fra en elite AACSB, AMBA og EQUIS akkreditert Management School. Programmet sørger for at du er utstyrt med spesialkunnskap og faglige ferdigheter for å bli digital markedssjef, enten i din nåværende ansettelse eller når du smider en ny karriere innen markedsføring. Læreplanen kombinerer viktig digitalt markedsføringsinnhold som markedsføringsstrategi, forbrukeratferd, digital kommunikasjon, markedsføring av sosiale medier og merkevareledelse med kjerneforretningsferdigheter som er skreddersydd for behovene til markedsføringspraksis, inkludert ledelse, data- og økonomistyring, forretningsetikk og samfunnsansvar (CSR). Du vil oppgradere fra programmet med forbedrede ferdigheter og kunnskaper som gjør at du kan være en svært effektiv profesjonell digital markedsfører, leder og leder som er i stand til å påvirke organisasjonen din strategisk.

    • Barcelona, Spania
    • Bangkok, Thailand

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    The Harbour.Space undervisningsmetodikk kombinerer unikt en sterk akademisk bakgrunn innen forretningsstudier, økonomi, regnskap, markedsføring og strategi med en grundig og spesifikk digital kunnskap innen online video, mobil, viral, sosial media og datadrevet markedsføring.

    • UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    18 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Strategisk markedsføring er viktig i alle sektorer for at bedrifter skal kunne levere sitt budskap på en konkurransedyktig markedsplass. LSBFs karrierefokuserte doble masterprogram gir deg moderne ferdigheter og kompetanse til å lykkes i den stadig utviklende markedsføringsverdenen. Våre fire spesialiseringer - digital markedsføring og sosiale medier, global markedsføring, ledelse av luksusmerker og salgsledelse - dekker en rekke komplekse markedsføringsområder, og lar deg bestemme ditt kompetanseområde.

    • Toulouse, Frankrike

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Mens alle våre MSc-programmer omhandler digital markedsføring, tilbyr dette deg avansert faglig ekspertise innen ledelse av nettmarkedsføring og sosiale medier.