MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Digital markedsføring i Hellas

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.

Digital markedsføring er en metode for å fremme bedrifter, produkter og tjenester på elektroniske medieplattformer. Dette innebærer ofte sosiale medier, men inkluderer også mobile apps, elektronisk reklametavler, digital radio og fjernsyn, tekstmeldinger og andre kanaler.

Hellas utviklet sin utdanning system med høyere utdanning på toppen. Over 40% av alle grekere lever i Athen og det er også der de beste mulighetene til å forfølge en høyere utdanning er. Grenser til Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, Hellas er en turist perle med en av verdens 's fantastiske strender.

Mastergrad studie i Digital markedsføring i Hellas

2 Resultater i Digital markedsføring, Hellas Filter

Master i e-business og digital markedsføring

International Hellenic University (IHU)
Master
<
Fulltid
<
Deltid
<
14&nbsp;-&nbsp;26 måneder
Engelsk
Campus

Entreprenørielle ferdigheter, når kombinert med dyp teknisk kunnskap, kan føre til produksjon av innovative ideer i den globale konkurranse e-Business miljø. Denne nye hovedfa ...

Les mer

MSc Digital Marketing Management

University of Strathclyde Business School
MSc
<
Fulltid
<
12 måneder
Engelsk
Campus

Strathclydes MSc i Digital Marketing Management (DMM) er utviklet i samarbeid med industrien som svar på et økende behov for kandidater med digitale markedsføringsevner. Progr ...

Les mer