MASTERSTUDIES

Masterstudier i Digital markedsføring i Polen

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

Digital markedsføring er eksperter på å fremme merker og produkter på sosiale medier, mobile apps, tekstmeldinger, digital radio og fjernsyn, og nye former for digitale plattformer. De arbeider også for å skape vellykkede kampanjer og meldinger som er spesielt utviklet for hver type kanal.

Som mange andre EU-land, tilbyr Polen billig eller gratis undervisning til EU studenter. Potensielle studenter bør søke direkte til deres valgte polsk institusjon. Universitetet i Warszawa, for eksempel kostnader mellom £ 1,300 og £ 2500 per år for sine engelskspråklige kurs.

Mastergrad program i Digital markedsføring i Polen

1 Resultater i Digital markedsføring, Polen Filter

Master in Management - Digital Marketing Major (1. semester - online klar)

Kozminski University
Master
Masters
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Digital Marketing-programmet er en ny, innovativ spesialisering innen ledelse, utført på engelsk. En utdannet av Digital Marketing spesialisering vil få et stort spekter av sp ...

Les mer