MASTERSTUDIES

Masterstudier i Digital markedsføring Sør-Amerika 2021

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

Digital markedsføring er en metode for å fremme bedrifter, produkter og tjenester på elektroniske medieplattformer. Dette innebærer ofte sosiale medier, men inkluderer også mobile apps, elektronisk reklametavler, digital radio og fjernsyn, tekstmeldinger og andre kanaler.

Spenner over mange land og øya territorier, er Sør-Amerika hjem til mange spansktalende land. Her kan elevene bokstavelig talt gå gjennom historien på vei til klassen og suge opp kulturen i gamle samfunn. 

Mastergrad i Digital markedsføring Sør-Amerika

3 Resultater i Digital markedsføring, Sør-Amerika Filter

Master Custom Class Mentoring

ESPM – Brasil
Masters
<
Deltid
<
4 semestre
Portugisisk
Nettstudier

Bygg læreplanen din i Master Custom Class Mentoring of ESPM blant mer enn 100 fag som vil være i stand til å komponere et kurs designet eksklusivt for deg.

Les mer

Master i digital markedsføring

Universidad EAN
Master
jan. 2021
<
Fulltid
<
2 år
Spanish (Colombia)
Campus

Styr dine strategiske ferdigheter for å utvikle markedsføringsplaner, kampanjer, merkevareposisjonering og webprosjekter, slik at bedrifter eller merker har en effektiv digita ...

Les mer

Kompetanse innen prosjektledelse

EAN University
Master
jan. 2021
<
Fulltid
<
58 uker
Engelsk
Campus

EAN universitetet utdanner ledere som trener som ledere, konsulenter og forskere i å håndtere nasjonale og internasjonale prosjekter. Dette masterprogrammet vil bidra til

Les mer