MASTERSTUDIES

Mastergrader i Digitale medier i Canada

En mastergrad er det neste utdanningsnivå du kan oppnå etter mottatt bachelorgrad. Å oppnå en mastergrad krever vanligvis to års fulltidsstudie, som i det amerikanske systemet tilsvarer 36 til 54 studiepoeng.  

Digitale medier programmer bidra til å gi studentene viktige kunnskaper og ferdigheter de trenger innen digitale medier, teknologi og produksjon. Programmer med fokus på digitale medier kan bidra til å forberede kandidater for yrker innen animasjon, studioproduksjon og videospill design.

Canada er en nordamerikansk land bestående av ti provinser og tre territorier. Ligger i den nordlige delen av kontinentet, og strekker seg fra Atlanterhavet til Stillehavet og nordover inn i Polhavet.

Mastergrad i Digitale medier i Canada

2 Resultater i Digitale medier, Canada Filter

Master of Digital Media

The Centre for Digital Media - The CDM
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Master of Digital Media-programmet er en internasjonalt anerkjent, forskningsinformert og industriell relevant profesjonell mester.

Les mer

Master i digitale futures

OCAD University
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Delta i opprettelsen av en digital revolusjon som integrerer tankeledelse og inkluderende kulturendring med forstyrrende teknologier og nye tilnærminger til programmer av loka ...

Les mer