MASTERSTUDIES

Mastergrad studier i Dokumentarstudier i Barcelona Spania

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Å være den andre største byen i Spania, Barcelona er hovedstaden i Catalonia-provinsen. Det har over 4 millioner innbyggere. Det er en pulserende by som er vert for tusenvis av turister årlig. Det er hjem til universitetet i Barcelona blant andre.

Beste Mastergrad i Dokumentarstudier i Barcelona i Spania

2 Resultater i Dokumentarstudier, Barcelona Filter

Egen Master i Moderne Dokumentar

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
Master
<
Fulltid
Spansk
Campus

ESCAC Documentary Masterprogram er en fordypning for studenten i de praktiske og teoretiske dimensjonene til de forskjellige formatene i dagens dokumentar.

Les mer

Masters dokumentar og kunstnerisk fotografi

Idep Barcelona
Master
<
Fulltid
Spansk
Campus

Siden begynnelsen, til tross for alle de teknologiske, sosiale og kulturelle endringer som har skjedd opp gjennom historien, essensen av fotografering og grunnlaget for den pr ...

Les mer