MASTERSTUDIES

4 Master programmer i Dokumentarstudier 2021

Å arbeide med en mastergrad etter å ha fått en lavere grad kan forbedre både studenters faglige kunnskapsbase samt deres markedsførbarhet. Mastergradsprogrammer dykker dypere inn i en bestemt disiplin, og gir både større innsikt og dypere forståelse av et emne.

Hva er en master i dokumentarstudier? Aspirerende filmskapere som ønsker å fortelle sanntidshistorier, kaster ofte kinematisk en høyere grad i dokumentarstudier. Studentene lærer både tekniske filmskapingsferdigheter og hvordan man forteller historier på en engasjerende og emosjonell måte. Mye har endret seg i dokumentarfilm gjennom årene, og digitale og streamingtjenester gir ny stemme til dokumentarfilmen. Filmskapere kan studere disse kanalene og lære å bruke ny teknologi for å fortelle sine historier.

En grad i dokumentarstudier gir potensielle filmskapere en bedre følelse av hvordan man forteller en kulturhistorisk historie. Det kan få studenter med tekniske tips og triks i å bruke kamera og belysningsteknikker for å forbedre historien. Nyutdannede lærer også hvordan man bedre intervjuer for å få mest mulig ut av fagene.

Å fullføre en mastergrad tar ofte ett til to år, men det avhenger også i stor grad av om studenten går heltid eller deltid til skolen. Undervisningen avhenger av hvor skolen ligger, enten det er privat eller offentlig og andre faktorer. Studentene skal sammenligne skolene for å finne det mest hensiktsmessige.

Det er mange muligheter for å jobbe for studenter etter eksamen. De kan forfølge en uavhengig karriere som manusforfatter eller regissør, forteller historiene de vil ha, eller de kan sikre en posisjon med et selskap som ønsker å fortelle sine egne historier. Broadcast- og streamingnettverk søker også etter dokumentarfilmskapere for å dele historier med sine seere, arbeider som direktører, forfattere, kinoer eller et antall mannskapsposisjoner.

Studenter interessert i en master i dokumentarstudier kan oppdage gode programmer på skolene over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

4 Resultater i Dokumentarstudier Filter

Egen Master i Moderne Dokumentar

ESCAC - Escuela superior de Cinema y Audivisuales de catalunya
Master
<
Fulltid
Spansk
Campus

ESCAC Documentary Masterprogram er en fordypning for studenten i de praktiske og teoretiske dimensjonene til de forskjellige formatene i dagens dokumentar.

Les mer

MA i kunstpraksis: Pathway - Creative Documentary Practice

Srishti Institute of Art, Design and Technology
Master
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Denne spesialiseringen gir rom for å engasjere seg i sosiale, politiske og kulturelle sammenhenger rundt oss gjennom filmens medium. Fokus er på kontinuerlig å lage og lære hv ...

Les mer

Masters dokumentar og kunstnerisk fotografi

Idep Barcelona
Master
<
Fulltid
Spansk
Campus

Siden begynnelsen, til tross for alle de teknologiske, sosiale og kulturelle endringer som har skjedd opp gjennom historien, essensen av fotografering og grunnlaget for den pr ...

Les mer

MA in Documentary & Factual

MetFilm - Berlin
MA
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Looking to build your future in the screen industries? Met Film School is the perfect place to turn your passion into practice. Working closely with leading industry professio ...

Les mer