close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Elektronikk i Botswana

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.Området elektronikk handler om kretser og deres elektriske komponenter. Å konstruere kretser vil nok være hovedfokus under studiene, men det er også mulig å fordype seg innen emner som telekommunikasjon, nettverksadministrasj… Les mer

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Området elektronikk handler om kretser og deres elektriske komponenter. Å konstruere kretser vil nok være hovedfokus under studiene, men det er også mulig å fordype seg innen emner som telekommunikasjon, nettverksadministrasjon, nettverksteknikk og mikroteknikk. 

Botswana ligger i det sørlige Afrika og har gjort betydelige fremskritt i utviklingen av sitt system for høyere utdanning. Oppdagelsen av diamanter betydelig økte inntekter for nasjonen, og mye av disse inntektene har blitt kanalisert til bedre skoler og høyskoler.

Mastergrad i Elektronikk i Botswana

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye, Botswana

Dette programmet er designet, gjennom forskning, for å bygge dybde i ulike spesialiseringer valgt.

Dette programmet er designet, gjennom forskning, for å bygge dybde i ulike spesialiseringer valgt. -
Master
Engelsk
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre