MASTERSTUDIES.NO

Topp Fjernundervisning Mastergrad studier i Elektroteknikk 2019/2020

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Behovet for elektroingeniører er aldri slutt i denne verden, derfor alle fagfolk som tilhører dette feltet har gode karrierer, og de gjør gode penger. Derfor er Masters i elektroteknikk et svært populært studium.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Fjernundervisning Mastergrad i Elektroteknikk

5 Resultater i Elektroteknikk, Fjernundervisning Filter

Master of Electrical Engineering

Mind Development Academy
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 - 4 år Åpen påmelding Sør-Afrika Cape Town + 1 fler

Programmet for Master of Electrical Engineering (MS, MSEE) er å hjelpe studentene med å bruke vitenskapelig og matematisk kunnskap til de praktiske behovene i samfunnet for å designe og bygge en rekke produkter, samt levere tjenester og behandle informasjon som stole på elektrisitet.

ME I Elektroteknikk (Energi Konstruksjon Konsentrasjon)

Clarkson University Graduate School
Campus Nettstudier Deltid 2 - 3 år Kontakt skolen USA Potsdam + 1 fler

Master of Engineering i elektroteknikk med en konsentrasjon i Power Engineering er tilgjengelig for studenter som har en BS i elektroteknikk eller fra en annen engineering disiplin.

Master i elektroteknikk

Clarkson University Graduate School
Campus Nettstudier Deltid Kontakt skolen USA Schenectady Potsdam + 1 fler

Målet med elektroteknikkprogrammene er å utvide forståelsen av områder som moderne elektriske maskiner, modellering, styring av kraftelektronikk, superledningsevne, synkron generasjon, brenselcelleingeniør, fotovoltaikk og mer.

Master of Engineering (elektriske systemer)

Engineering Institute Of Technology
Nettstudier Deltid 2 år Januar 2020 Australia Perth

Master of Engineering (elektriske systemer) vil utstyre deg med de nødvendige ferdighetene for å imøtekomme kravene til den moderne kraftbransjen. Du vil lære å designe komponentene i et kraftsystem inkludert generering, overføring, distribusjon og tilhørende systemer. Du vil også dekke automatiserings-, beskyttelses- og kontrollkomponenter som bidrar til den høye pålitelighetsnivået som forventes fra dagens kraftsystemer.

Master i elektrisk

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen USA Hoboken + 2 fler

Bli en ettertraktet ekspert med banebrytende kunnskap og sterke faglige forbindelser.