Filter
Mastergrader
Nord-Amerika Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Beste Fjernundervisning Masterstudier i Elektroteknikk 2019/2020 i Nord-Amerika

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

En mastergrad i elektroteknikk har til hensikt å trene studentene slik at de kan gi løsninger på reelle tekniske problemer. Graden kommer med en tung fokus på engineering teknikker, matematikk og fysikk.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte kjent som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "statene ". Den samler også mer enn 310 millioner mennesker som er verdens 's tredje største befolkning. Det inkluderer tett befolkede byer med viltvoksende forsteder, og store, ubebodde og naturlig vakre områder samtidig.

Mastergrad studie Fjernundervisning i Elektroteknikk i Nord-Amerika

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

3 Resultater i Elektroteknikk, Nord-Amerika, Fjernundervisning

Clarkson University Graduate School

Master of Engineering i elektroteknikk med en konsentrasjon i Power Engineering er tilgjengelig for studenter som har en BS i elektroteknikk eller fra en annen engineerin ... [+]

Master of Engineering i elektroteknikk med en konsentrasjon i Power Engineering er tilgjengelig for studenter som har en BS i elektroteknikk eller fra en annen engineering disiplin.

Krav til Masters of Engineering (ME) grad med en konsentrasjon i elektrisk kraft er:

Totalt 30 studiepoeng Minst 6 elektroteknikk kurs, hvorav 4 er i maskinteknikkområdet 21-27 studiepoeng av kurs 1 til 7 studiepoeng ME-prosjekt (opsjon i sommermåned)

Kraftteknikk konsentrasjonen gir studentene maksimal fleksibilitet til å designe sitt studium for å møte deres spesifikke behov.

Eksempelalternativer:

Student A kan ønske å konsentrere seg strengt i kraftområdet, ta 7 maktingeniørkurs og gjennomføre et betydelig 7 timers prosjekt i kraftområdet. Student B kan ønske å ta 4 maktingeniørkurs, 2 andre ingeniørkurs, 3 forretningskurs og 1 studiepoengprosjekt.... [-]

USA Potsdam
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Clarkson University Graduate School

Målet med elektroteknikkprogrammene er å utvide forståelsen av områder som moderne elektriske maskiner, modellering, styring av kraftelektronikk, superledningsevne, synkr ... [+]

Verdien av kraftelektronikk og energikonvertering skifter raskt, og skaper muligheter for elektriske ingeniører med avanserte ferdigheter og evnen til å bruke dem på teknologier og produkter som driver vekst. Målet med elektroteknikkprogrammene er å utvide forståelsen av områder som moderne elektriske maskiner, modellering, styring av kraftelektronikk, superledningsevne, synkron generasjon, brenselcelleingeniør, fotovoltaikk og mer. Du lærer også hvordan du legger din kunnskap i arbeid, slik at du kan få umiddelbar og langsiktig innvirkning på ditt felt.

Dette programmet er designet for:

Elektriske ingeniører som ønsker å fremme sin kunnskap og karriereArbeidsfagfolk og nyutdannedeStudenter interessert i å utvide sin kunnskap, og bruke de nyeste teknologiene i voksende bransjer i regionen og rundt om i verdenCurriculum... [-]
USA Schenectady Potsdam
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Bli en ettertraktet ekspert med banebrytende kunnskap og sterke faglige forbindelser. ... [+]

OversiktDatateknikk

Bli en ettertraktet ekspert med banebrytende kunnskap og sterke faglige forbindelser.

Computer Engineering Master Programmet forbereder studentene for spesialisering i datasystemer, sanntid og innebygde systemer, datakommunikasjon og nettverk, digital systemdesign, bildebehandling og multimedia, informasjonssystemer, sikkerhetssystemer for informasjonssystemer og intelligente systemer. Programmet trener studentene for karriere innen datateknikkfeltet som krever avansert og spesialisert kunnskap. På slutten har du imponerende prestasjoner innen maskinvare- og programvareutvikling under beltet ditt - og det høyt respekterte omdømmet til en Stevens-ingeniørgrad.

Elektroteknikk... [-]
USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk