MASTERSTUDIES.NO

Beste Fjernundervisning Masterstudier i Elektroteknikk 2019/2020 i Nord-Amerika

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. Man må allerede har en lavere grad til å søke om en master 's program. Mest mester 's studium ville kreve studenter å fullføre en master ' s avhandling eller forskning papir.

En mastergrad i elektroteknikk har til hensikt å trene studentene slik at de kan gi løsninger på reelle tekniske problemer. Graden kommer med en tung fokus på engineering teknikker, matematikk og fysikk.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte kjent som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "statene ". Den samler også mer enn 310 millioner mennesker som er verdens 's tredje største befolkning. Det inkluderer tett befolkede byer med viltvoksende forsteder, og store, ubebodde og naturlig vakre områder samtidig.

Mastergrad studie Fjernundervisning i Elektroteknikk i Nord-Amerika

3 Resultater i Elektroteknikk, Nord-Amerika, Fjernundervisning Filter

ME I Elektroteknikk (Energi Konstruksjon Konsentrasjon)

Clarkson University Graduate School
Campus Nettstudier Deltid 2 - 3 år Kontakt skolen USA Potsdam + 1 fler

Master of Engineering i elektroteknikk med en konsentrasjon i Power Engineering er tilgjengelig for studenter som har en BS i elektroteknikk eller fra en annen engineering disiplin.

Master i elektroteknikk

Clarkson University Graduate School
Campus Nettstudier Deltid Kontakt skolen USA Schenectady Potsdam + 1 fler

Målet med elektroteknikkprogrammene er å utvide forståelsen av områder som moderne elektriske maskiner, modellering, styring av kraftelektronikk, superledningsevne, synkron generasjon, brenselcelleingeniør, fotovoltaikk og mer.

Master i elektrisk

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen USA Hoboken + 2 fler

Bli en ettertraktet ekspert med banebrytende kunnskap og sterke faglige forbindelser.