Filter
Mastergrader
USA Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Søk Fjernundervisning Mastergrad studier i Elektroteknikk i USA 2019/2020

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

Behovet for elektroingeniører er aldri slutt i denne verden, derfor alle fagfolk som tilhører dette feltet har gode karrierer, og de gjør gode penger. Derfor er Masters i elektroteknikk et svært populært studium.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Fjernundervisning Mastergrad i Elektroteknikk i USA

Les mer Minimér

3 Resultater i Elektroteknikk, USA, Fjernundervisning

Clarkson University Graduate School

Master of Engineering i elektroteknikk med en konsentrasjon i Power Engineering er tilgjengelig for studenter som har en BS i elektroteknikk eller fra en annen engineerin ... [+]

Master of Engineering i elektroteknikk med en konsentrasjon i Power Engineering er tilgjengelig for studenter som har en BS i elektroteknikk eller fra en annen engineering disiplin.

Krav til Masters of Engineering (ME) grad med en konsentrasjon i elektrisk kraft er:

Totalt 30 studiepoeng Minst 6 elektroteknikk kurs, hvorav 4 er i maskinteknikkområdet 21-27 studiepoeng av kurs 1 til 7 studiepoeng ME-prosjekt (opsjon i sommermåned)

Kraftteknikk konsentrasjonen gir studentene maksimal fleksibilitet til å designe sitt studium for å møte deres spesifikke behov.

Eksempelalternativer:

Student A kan ønske å konsentrere seg strengt i kraftområdet, ta 7 maktingeniørkurs og gjennomføre et betydelig 7 timers prosjekt i kraftområdet. Student B kan ønske å ta 4 maktingeniørkurs, 2 andre ingeniørkurs, 3 forretningskurs og 1 studiepoengprosjekt.... [-]

USA Potsdam
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Clarkson University Graduate School

Målet med elektroteknikkprogrammene er å utvide forståelsen av områder som moderne elektriske maskiner, modellering, styring av kraftelektronikk, superledningsevne, synkr ... [+]

Verdien av kraftelektronikk og energikonvertering skifter raskt, og skaper muligheter for elektriske ingeniører med avanserte ferdigheter og evnen til å bruke dem på teknologier og produkter som driver vekst. Målet med elektroteknikkprogrammene er å utvide forståelsen av områder som moderne elektriske maskiner, modellering, styring av kraftelektronikk, superledningsevne, synkron generasjon, brenselcelleingeniør, fotovoltaikk og mer. Du lærer også hvordan du legger din kunnskap i arbeid, slik at du kan få umiddelbar og langsiktig innvirkning på ditt felt.

Dette programmet er designet for:

Elektriske ingeniører som ønsker å fremme sin kunnskap og karriereArbeidsfagfolk og nyutdannedeStudenter interessert i å utvide sin kunnskap, og bruke de nyeste teknologiene i voksende bransjer i regionen og rundt om i verdenCurriculum... [-]
USA Schenectady Potsdam
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Bli en ettertraktet ekspert med banebrytende kunnskap og sterke faglige forbindelser. ... [+]

OversiktDatateknikk

Bli en ettertraktet ekspert med banebrytende kunnskap og sterke faglige forbindelser.

Computer Engineering Master Programmet forbereder studentene for spesialisering i datasystemer, sanntid og innebygde systemer, datakommunikasjon og nettverk, digital systemdesign, bildebehandling og multimedia, informasjonssystemer, sikkerhetssystemer for informasjonssystemer og intelligente systemer. Programmet trener studentene for karriere innen datateknikkfeltet som krever avansert og spesialisert kunnskap. På slutten har du imponerende prestasjoner innen maskinvare- og programvareutvikling under beltet ditt - og det høyt respekterte omdømmet til en Stevens-ingeniørgrad.

Elektroteknikk... [-]
USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk