MASTERSTUDIES.NO

Søk Fjernundervisning Mastergrad studier i Elektroteknikk i USA 2019/2020

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

Behovet for elektroingeniører er aldri slutt i denne verden, derfor alle fagfolk som tilhører dette feltet har gode karrierer, og de gjør gode penger. Derfor er Masters i elektroteknikk et svært populært studium.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Fjernundervisning Mastergrad i Elektroteknikk i USA

3 Resultater i Elektroteknikk, USA, Fjernundervisning Filter

ME I Elektroteknikk (Energi Konstruksjon Konsentrasjon)

Clarkson University Graduate School
Campus Nettstudier Deltid 2 - 3 år Kontakt skolen USA Potsdam + 1 fler

Master of Engineering i elektroteknikk med en konsentrasjon i Power Engineering er tilgjengelig for studenter som har en BS i elektroteknikk eller fra en annen engineering disiplin.

Master i elektroteknikk

Clarkson University Graduate School
Campus Nettstudier Deltid Kontakt skolen USA Schenectady Potsdam + 1 fler

Målet med elektroteknikkprogrammene er å utvide forståelsen av områder som moderne elektriske maskiner, modellering, styring av kraftelektronikk, superledningsevne, synkron generasjon, brenselcelleingeniør, fotovoltaikk og mer.

Master i elektrisk

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen USA Hoboken + 2 fler

Bli en ettertraktet ekspert med banebrytende kunnskap og sterke faglige forbindelser.