Filter
Mastergrader
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer 111 Master programmer i Energi 2019

En mastergrad i energi er et program på avansert nivå som gir studenter med bakgrunn fra naturvitenskap og tekniske fag muligheten til å fortsette sin utdanning med fokus på energi. Spesialiserte programmer gir fordypning i bestemte fagområder, for eksempel kjernekraft, solenergi eller bærekraftige energikilder.

 

Hva er en master i energi? Et masterprogram i energi fokuserer på måter man kan møte verdens stadig økende etterspørsel etter energi på. Studiene kan fokusere på en bestemt ressurs, eller forberede for forskning og utvikling av nye alternativer. Fagområdet som fokuserer på kjernekraft, tilbyr kurs i kjernefysikk, termodynamikk, materialvitenskap og kjernefysisk anleggsdesign. Studiet av solenergi fokuserer på fornybare kilder med kurs i solvarme, elektrisitet og ledelse. En master i bærekraftig energi gjør studenten i stand til å anvende teknologi for å forbedre effektiviteten og redusere miljøpåvirkningen det konvensjonelle strømforbruket har. Det finnes også programmer som integrerer miljømessige, sosiale og statlige hensyn med utvikling og forbruk av ressurser.

 

Dette fagfeltets positive effekter kan merkes i global skala. Verdens økende etterspørsel etter energi og effekten av energibruken på miljøet er viktige hensyn for fremtiden. Generasjoner framover vil ha nytte av innsatsen til dagens eksperter.

 

Kostnadene knyttet til en mastergrad i energi vil variere avhengig av skolens lokasjon og programmet som tilbys. Studenten bør granske alternativene og velge det programmet som best passer ens egne mål og økonomi.

 

Når det gjelder en karriere innen energi, finnes det en rekke muligheter. Innen forskning, finnes det jobber i enhver spesialisering. Med en mastergrad i kjernekraft er man ettertraktet for design og konstruksjon, avfallshåndtering og drift av anlegg. Ingeniører innen solenergi er nødvendige i mange grener av kraftbransjen og blir også ansatt for å planlegge og implementere systemer i offentlig og privat sektor. Spesialister i bærekraftige ressurser trengs for å hjelpe til med overgangen til fornybare løsninger, både i offentlig sektor og i næringslivet. Universiteter over hele verden har behov for mennesker med spesialistkompetanse på energi i undervisningsstillinger.

 

Ta det første skrittet mot et spennende felt med gjennomgripende fordeler for menneskeheten, søk etter et program som passer deg nedenfor og ta direkte kontakt med den aktuelle skolens opptakskontor ved hjelp av kontaktformularet.

 

 

 

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

111 Resultater i Energi

Faculty of Business, Hong Kong Polytechnic University

Programmet Master of Finance (MoF-EEE) er egnet for kandidater fra utdanning, spesielt de som ikke har eller har liten arbeidserfaring, som ønsker å spesialisere seg på e ... [+]

Master of Finance - finansiell økonomi i energi og miljø (EEE)

Programmet Master of Finance - finans økonomi i energi og miljø (FT MoF-EEE) er egnet for grad kandidater, spesielt de med ingen eller liten arbeidserfaring, som ønsker å spesialisere seg i energi og miljø områder av finansnæringen. Denne spesialismen er bygget på solid økonomi og finansfundament og gir studentene oppdatert forretnings-og finansiell informasjon om utvikling av energi- og miljømarkeder.

Programutfall

Etter fullføring av FT MoF-EEE-programmet vil kandidater kunne:

Bruk konseptuelle rammer hentet fra regnskap, risikostyring, økonomi, kvantitativ metode og lov til analyse av investeringer og bedriftsfinansiering.Løs kapitalforvaltning / bedriftsfinansiering / energi og miljømessige økonomiske problemer som de presenterer seg i virkelige situasjoner.Formulere økonomiske strategier og forestille sine resultater.... [-]
Hongkong Hung Hom
Åpen påmelding
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Hva er "EIT-KIC Master of Energy 'handler om? Struktur

I det andre året, fortsetter elevene jobber mot å skrive en masteroppgave og delta på valgfag: Generelt bredere og alternativ spesifikke.

Et integrert prosjekt er også inkludert. Denne sommerskole omfatter myke ferdigheter som teambuilding, nettverk, ledelse, entreprenørskap og interkulturell kommunikasjon, alle drevet av interessante samtaler med fagfolk fra energibransjen, konsulentselskaper og kommuner.

Disse studentene oppdage en myriade av ledende innovasjoner og teknologier i smarte byer sektor utenom den tradisjonelle pensum.

Her lærer studentene å integrere og anvende kunnskap og ferdigheter ervervet i sine tidligere år. Prosjekt funn vil bli undersøkt med tanke på å optimalisere deres verdi og anvendelse i både nåværende og framtidige energi sammenhenger.... [-]

Belgia Leuven
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Applied Sciences Upper Austria

Energi er den underliggende hjerterytme av den globale økonomien - en kritisk faktor i produksjonen av nesten alle varer og tjenester i den moderne verden. Åpenbart gitt ... [+]

Master i Energi Informatikk

Energi er den underliggende hjerterytme av den globale økonomien - en kritisk faktor i produksjonen av nesten alle varer og tjenester i den moderne verden. Åpenbart gitt den kritiske rollen som energi, er de drivende imperativer i enhver økonomi som sikrer forsyningssikkerheten, opprettholde konkurranseevnen og føre tilsyn med overgangen til en lavkarbon fremtid.

Sentrale krav i denne sammenheng er strategisk styring av forsyning og forbedre sin samlede produksjon og distribusjon. Innvirkning på disse utfordrende mål vil være en rekke faktorer, inkludert fremskritt innen fornybar energi, e-mobilitet og grønne teknologier, for å nevne bare noen. Administrerende denne skiftende miljø er ingen enkel oppgave. Det vil kreve intelligente IT-løsninger og derfor godt utdannede IT-eksperter i stand til å designe og / eller betjene fremtidige smarte nett, smart byens infrastruktur og forbedrede energiforsyningssystemer.... [-]

Østerrike Hagenberg
October 2019
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Masterprogrammet i International Material Flow Management (IMAT) er APUs flaggskip dual master degree program med Trier University of Applied Sciences, utført av Institut ... [+]

Oversikt

IMAT er et to-gradsprogram som forvaltes i fellesskap av APU og Institute of Applied Material Flow Management (IFaS), et innovativt forskningsinstitutt for Trier University of Applied Sciences (Tyskland). Studentene skal tilbringe sitt første år på APU og det andre året på Zero-Emission Campus Birkenfeld i Tyskland.

Programmet tilbyr integrert kunnskap innen ingeniørfag, økonomi, lov og naturvitenskap. I tillegg til læringsmålene for APUs bærekraftsvitenskapsavdeling, tilbyr IMAT tverrfaglige kurs for å forberede studentene til å bli unge fagfolk innen nullutslippssystemdesign med stor kunnskap innen fornybar energi, integrert vannressursforvaltning og andre bærekraftige samfunnsutviklingsområder. Studentene vil også ha mulighet til å gjennomføre feltarbeid i Japan og delta i et internship i Tyskland. IMAT-studentene må sende inn en masteroppgave til IfaS i Tyskland. En kortfattet oppsummering av denne oppgaven skal sendes til APU i form av en forskningsrapport. Etter fullføring av programmet, får studentene to mastergrader, en Master of Science i International Samarbeidspolitikk (fra APU) og en Master of Engineering i International Material Flow Management (fra Trier University of Applied Sciences).... [-]

Japan Beppu Tyskland Idar-Oberstein
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
LUISS Business School

Programmet er skreddersydd for studenter som er villige til å lære mer om bedriftsdigitalisering, bærekraft og nye trender i risikostyringen. ... [+]

Mesteren tilbyr 3 spor :

Major i Digital Ecosystem

Det utvikler særegne evner og verdifull kunnskap som kreves for å slå sammen forretnings- og teknologidrevne strategier.

Major i energibransjen

Det gir deltakerne en solid kunnskap om energikosystemet for å møte utfordringer som: global oppvarming, utmattelse av fossile brensel, truslene mot bærekraft.

Major i risikostyring og forsikring

Den gir en omfattende oversikt over risikostyringsfeltet for å evaluere og samle ulike risikotypologier og vurdere deres kumulative innvirkning på hele organisasjonen.

[-]
Italia Rome
September 2019
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

MRes Low Carbon Electric Power and Energy Technology-programmet gir avansert og systematisk utdanning og opplæring innen elektronikk og teknologi. ... [+]

Oversikt

MRes Low Carbon Electric Power and Energy Technology-programmet gir avansert og systematisk utdanning og opplæring innen elektronikk og teknologi. Det er designet for å reagere på den kraftige utviklingen av elektrisk kraft og energiteknologi i Kina og hele verden.

Programmet inneholder lærte kurs som dekker solceller, vindkraftanlegg, energilagringsteknologi og smarte nett. Det legger stor vekt på praktisk opplevelse og praktisk kompetanseutvikling. Et 12-måneders omfattende forskningsprosjekt er påkrevd som fører til innlevering av en avhandling etter at studentene har avsluttet de underviste modulene.

MRes Low Carbon Electric Power and Energy Technology-programmet gir avansert systematisk opplæring og trening innen elektronikk og teknologi. Du vil utvikle forståelsen av toppmoderne kraft- og energiteknologi, kunne analysere og kritisk evaluere trender i dagens teknologier for energiledelse, bærekraft, fornybar energi og atomkraft. Du skal skaffe deg ferdigheter i planlegging, prosjektledelse og kommunisere komplekse ideer og få erfaring med å utføre utvidet forskning og / eller utvikle prosjektarbeid.... [-]

Kina Suzhou
September 2019
Heltid studier
Deltid
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
Hamad bin Khalifa University

Hamad bin Khalifa University Executive Master in Energy and Resources tilbyr en innovativ pedagogisk tilnærming til feltet av energi og ressurser (E & R) ved å integr ... [+]

Mastergrad studier i Energi. Executive Master in Energy and Resources Hamad bin Khalifa University Executive Master in Energy and Resources tilbyr en innovativ pedagogisk tilnærming til feltet av energi og ressurser (E & R) ved å integrere disiplinene geopolitikk, offentlig politikk, teknologi, økonomi, ledelse og strategi. Denne 16-måneders tverrfaglig program er designet for den erfarne og ambisiøse profesjonell. Det bringer sammen ledende eksperter fra flere disipliner og tilbys i samarbeid med Georgetown University, Texas A & M University, og HEC Paris. Vellykket deltakerne vil oppgradere med en Executive Master-grad fra HBKU og vil være kvalifisert til å motta et sertifikat for ferdigstillelse fr... [-]
Qatar Doha
September 2019
Heltid studier
16 måneder
Campus
Les mer på norsk
National University of Science and Technology MISiS

Denne to-årig mastergradsstudium undervises på engelsk er utformet skape en integrert forståelse av moderne teknologi som brukes i solenergiselskapet forskning og utvikli ... [+]

Det toårige masterprogrammet Science and Materials of Solar Energy er designet for å skape en integrert forståelse av moderne teknologi som brukes i forskning og utvikling innen solenergi, industriell produksjon av moderne solceller, paneler og systemer. Hovedmålet med programmet er å forberede høyt kvalifisert personell som kan arbeide i både forskningslaboratorier og industrisektoren, utstyrt med teoretisk og praktisk kunnskap og analytiske og problemløsning ferdigheter innen Solar Energy. Programmet gir nødvendig kompetanse for utvikling og modernisering av Renewable Energy sektor ved hjelp av innovative løsninger og utplassering av nye materialer og teknologier. Den forbereder også studentene for arbeid i industri, forskning og utvikling selskaper og laboratorier, utvikle energieffektive og miljøvennlige løsninger til lokale og globale problemer. Vellykket gjennomføring av kurset gir studentene den nødvendige teoretiske og praktiske kunnskaper om ulike typer og konstruksjoner av solceller samt produksjon teknikker og prosesser utplassert av mikro- og nanoelektronikkindustrien. Studenten får kunnskap om generelle grunnleggende av materialvitenskap, fysiske og kjemiske egenskapene til materialer som brukes i elektronikkindustrien. Studenten er også utstyrt med kunnskap om det brede spekteret av applikasjoner og kvaliteter av nye materialer og strukturer utviklet på nano-skala. I tillegg til teoretisk og praktisk kunnskap om de viktigste disiplin, har studenten tilgang til de valgfrie uavhengige forskningsprosjekter og kurs, som gjør det mulig å utvide spekteret av faglige kunnskaper og ferdigheter i området av innovativ teknologi. Disse inkluderer Metoder for strukturforskning (gir forståelse for hvordan man velger den optimale metoden for en løsning av en gitt forskningsoppgave) Grunnleggende om fast tilstandsfysikk (beskriver interne prosesser... [-]

Russland Moscow
October 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Med bakgrunn i innovasjon og kompetanse fra University of Maryland Energy Research Center, forbereder energisystemingeniør-masterprogrammet profesjonelle ingeniører for d ... [+]

Krav som er spesifikke for energisystemteknikkprogrammet inkluderer:

En bachelorgrad, GPA på 3,0 eller bedre, i sivil og miljømessig, mekanisk, eller kjemisk og bimolekylær prosjektering fra en akkreditert institusjonAvslutning av kalkulatorene I, II og III og differensialligninger, termodynamikk, væskemekanikk og varmeoverføring [-]
USA College Park
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 5 år
Nettstudie
Les mer på norsk
Novosibirsk State University

Som de viktigste energikilder olje og gass spiller en avgjørende rolle i enhver økonomi og moderne sivilisasjon generelt. Det fossile brenselskarpheten gjør ett land avhe ... [+]

Som de viktigste energikilder olje og gass spiller en avgjørende rolle i enhver økonomi og moderne sivilisasjon generelt. Det fossile brenselskarpheten gjør ett land avhengig av de andre, mens de med store bestandene av naturressurser kan lide av negative virkninger av "nederlandsk død". Alt sammen med respekt for verdensøkonomiske dynamikk, politisk ustabilitet og befolkningsvekst bekymrer seg om utsiktene til energisikkerhet. Det betyr at ledelsen i utvinningsindustrien står overfor nye utfordringer som går lengre enn standardrisikovarianter. Ledere av olje- og gassutvinningsfirmaer må ta hensyn til sosiale, politiske, økonomiske, miljømessige og juridiske aspekter utover beslutninger de gjør.... [-]

Russland Novosibirsk
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Universidad Autónoma de Guadalajara

The Master i Renewable Energy tilbudt UAG er et svar på dette behovet i samfunnet, miljøet og markedet, når utviklingen av alternative energikilder, rasjonell bruk av ene ... [+]

Studier Master i Renewable Energy i UAG

program Mål

Fornybare energikilder er en realitet i moderne Mexico. I photovoltaic teknologi er det større enn 20 MW produksjonskapasitet og bare i 2011 ble det installert kapasitet doblet i vårt land. Imidlertid har vår nasjon potensial til å vokse på alle fornybar energi, særlig i solvarme og bruk av hydrogen og biomasse.

Den akselererende penetrasjon av fornybar energiteknologi representerer en mulighet for jobbskaping, men også en utfordring når det gjelder dannelsen av humankapital. I denne forbindelse, må landet spesialister i både effektiv bruk av eksisterende kilder, som i utforming, implementering, drift, overvåkning og vedlikehold av alternative teknikker.... [-]

Mexico Guadalajara
July 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Monash University Malaysia

Master of Advanced Engineering (energi og bærekraft) er designet for arbeidingeniører og ingeniørfagere med en ambisjon om å lede. ... [+]

Master of Advanced Engineering (energi og bærekraft) er designet for arbeidingeniører og ingeniørfagere med en ambisjon om å lede. Tilrettelegger du de relevante kravene i bærekraftig energiutvikling, veileder du deg til større gjeldende kunnskap innen dette spesialiseringsområdet og for å lykkes i komplekse problemløsningsmetoder.

Dette programmet er ideelt for de av dere som strever etter karriereutvikling i det konkurransedyktige globale miljøet.

KjerneenheterAvansert Engineering Data AnalysisEngineering EntrepreneurshipStørre enheterEnergieffektivitet og bærekraftsteknologiBærekraftig EnergiteknologiEnergieffektiv belysningPrinsipper og praksis for bærekraftig utviklingValgfrie enheterMiljø- og luftforurensningskontrollSmart GridsMindre prosjektSTUDIEOMRÅDE... [-]
Malaysia Subang Jaya
July 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
TU-Campus EUREF

MBA-programmet Building Sustainability - Management Methods for Energy Efficiency vil lære studentene ferdigheter, metoder og konsepter å vurdere ulike tilnærminger, å fo ... [+]

Mastergrad studier i Energi.

Program bakgrunn

Konseptet med den tyske "Energiewende" - bokstavelig talt, energiovergang - har fått internasjonal oppmerksomhet. Det omfatter en rekke tiltak som tar sikte på å gjøre Europas største økonomi fri for fossile brensel og kjernefysisk energi. For å oppnå dette må alle områder av energiproduksjon og forbruk gå gjennom en overgangsprosess. Foruten mobilitet og industri er bygninger derfor en av hovedfaktorene for en vellykket Energiewende.

Mest av alt innebærer dette å omdirigere fra en hovedsakelig fossilt drivstoffforsyning til fornybar energi og en mye mer energieffektiv bruk av energi i bygninger og byområder. Dette er en av de største og mest presserende utfordringene i dagens byutvikling og andre sosiale disipliner.... [-]

Tyskland Berlin
October 2019
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Vaasa

Det nye masterprogrammet i Smart Energy tilbyr den nyeste kunnskapen i pågående energitransisjoner og gode muligheter for å forny bransjen og skape fremtidssikre løsninge ... [+]

Utviklere for Smart Energy Solutions

Er du interessert i smarte energisystemer, en kombinasjon av ny teknologi og forretningsmodeller? Ønsker du å ha muligheter til å skape innovative og bærekraftige energiløsninger for fremtiden?

Endringer og forstyrrelser av tradisjonelle kraft- og energisystemer krever et nytt sett med ferdigheter for å realisere overgangen til smartere, mer fleksible og fornybare energisystemer. Neste generasjon elektriske ingeniører må forstå den økende mengden av ulike tverrfaglige samspill som spenner fra ny teknologi til kundenes behov og ulike energipolitikker.

Det nye, tverrfaglige masterprogrammet i Smart Energy gir studentene den nyeste kunnskapen i løpende energioverganger og gode muligheter for å forny bransjen og skape fremtidssikre løsninger for bærekraftige og smarte energisystemer.... [-]

Finland Vaasa
August 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Western Australia

Du får et omfattende ferdighetssett som forbereder deg til sysselsetting eller forfremmelse på tvers av olje- og gassindustrien. Utviklet i samarbeid med UWAs industripar ... [+]

Du får et omfattende ferdighetssett som forbereder deg til sysselsetting eller forfremmelse på tvers av olje- og gassindustrien. Utviklet i samarbeid med UWAs industripartnere, er kurset synkronisert med globale energitrender, med fokus på naturgassutvinning og flytende naturgass (LNG) produksjon. Kurset gir både tekniske grunnleggende, sammen med erfaring med bransjeledende ingeniørprogramvare (inkludert Eclipse / Petrel, OLGA, Multiflash og HYSYS).

Om kursetDu vil utvikle profesjonelle ferdigheter innen en rekke viktige områder, inkludert petroleumsingeniør, gassøkonomi, investeringsstrategier og -forpliktelser, arbeidsflytskonsepter og dagens produksjons- og prosesseringsteknologi. Spesielt fokus ligger på naturgass og både utvinning og etterfølgende konvertering til flytende naturgass (LNG). Forretningsorienterte enheter skal dekke prinsippene for prosjektplanlegging og prosjektledelse innenfor ledelsesmessige sammenhenger av olje- og gassindustrien. Du vil også produsere en rekke skriftlige tekniske rapporter og virksomhetsforslag, og delta i gruppeprosjekter, inkludert et unikt utviklingsprosjekt for hydrokarbonutvikling. Under studiene vil du ha nytte av nært samspill med våre ledende akademikere og deres lenker til industrien.Kurs struktur detaljer... [-]
Australia Crawley
January 2020
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk