close

Filtre

Se resultater

76 Mastergrader i Ernæringsfysiologi 2020

Det er et profesjonelt uttrykk som beskriver natur Food Science: studerer mat "fra felt til gaffel". Mat realfag faktisk alle aspekter av mat, fra fangst og produksjon til matlaging og konsum. Feltet av Food Sciences har utviklet seg enormt de siste årene, og i dag Food Science er et svært tverrfaglig anvendt vitenskap som bruker resultatene av ulike felt, slik som kjemiteknikk, mikro… Les mer

Det er et profesjonelt uttrykk som beskriver natur Food Science: studerer mat "fra felt til gaffel". Mat realfag faktisk alle aspekter av mat, fra fangst og produksjon til matlaging og konsum.

Feltet av Food Sciences har utviklet seg enormt de siste årene, og i dag Food Science er et svært tverrfaglig anvendt vitenskap som bruker resultatene av ulike felt, slik som kjemiteknikk, mikrobiologi, biokjemi og mange andre. Dette er grunnen for et betydelig antall subdisciplines at dette fagområde omfatter. Noen av de mest spennende og avanserte subdisciplines of Food Science er matkjemi og analyse, konservering og emballering, mat teknologi og mange andre. Alle disse studiene forsøker å heve kvaliteten på maten. Samtidig gir de informasjon om sikkerhet og måter å produsere mat som oppfyller kravene i overbefolkede og overstimulert moderne verden. Mat vitenskap handler ikke om matlaging bare, det er også om noen harde vitenskapelig forskning, virkelige utfordringen og rakne gåter.

Begynne å lete etter din fremtidige mastergrad i Food Sciences gang! Ikke nøl med å finne ut mer om de spesielle masterprogrammer i Food Sciences ved å klikke på linkene nedenfor.

Minimér
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italia

Dette toårige masterstudiet gir deg god kunnskap om nåværende og fremtidige utfordringer innen matvitenskap, og kombinerer innovasjon og autentisitet, og gir deg muligheten ti ... +

Dette toårige masterstudiet gir deg god kunnskap om nåværende og fremtidige utfordringer innen matvitenskap, og kombinerer innovasjon og autentisitet, og gir deg muligheten til å samhandle nært med matindustrien. -
Master
Fulltid
2 år
Engelsk
okt. 2020
31 aug. 2020
Campus
 
KU Leuven
Leuven, Belgia

Denne toårige europeiske mesteren fremmer innovasjon og teknologi som hjelper deg med å utmerke deg med fremtidige behov og bærekraft innenfor FOOD4S ("matstyrken") -paradigme ... +

Denne toårige europeiske mesteren fremmer innovasjon og teknologi som hjelper deg med å utmerke deg med fremtidige behov og bærekraft innenfor FOOD4S ("matstyrken") -paradigmet: Sustainable Food Systems Science and Engineering. -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 
EM Normandie Business School
Rouen, Frankrike

Dette programmet er undervist i fransk.

Dette programmet er undervist i fransk. -
MSc
Fulltid
Fransk
sep. 2020
15 May 2020
Campus
 
Universidad de Murcia
Murcia, Spania

Master i ernæring, teknologi og mattrygghet har som mål å gi avansert og flerfaglig vitenskapelig opplæring innen human ernæring, matteknologi og mattrygghet for å trene fagfo ... +

Master i ernæring, teknologi og mattrygghet har som mål å gi avansert og flerfaglig vitenskapelig opplæring innen human ernæring, matteknologi og mattrygghet for å trene fagfolk som kan iverksette tiltak for å forbedre kvaliteten på fagene. rå og ferdige matprodukter, som alltid søker utvikling av et produksjons- og distribusjonssystem for trygg mat, ernæringsmessig tilstrekkelig og attraktivt for forbrukeren. -
Master
Fulltid
Spansk
sep. 2020
Campus
 
ISARA Lyon
Lyon, Frankrike

Er du interessert i bærekraftig matproduksjon “fra gård til gaffel” og hvordan håndtere matforedling og annen matproduksjonsrelaterte aktiviteter på en bærekraftig måte? Vil d ... +

Er du interessert i bærekraftig matproduksjon “fra gård til gaffel” og hvordan håndtere matforedling og annen matproduksjonsrelaterte aktiviteter på en bærekraftig måte? Vil du studere i internasjonal sammenheng? Da er det europeiske MSc-programmet Sustainable Food Systems det riktige valget for deg! -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
sep. 2020
Campus
 
Ural Federal University
Yekaterinburg, Russland

Masterstudiet i matbioteknologi har som mål å forberede flerkompetente eksperter innen produksjonskvalitetskontroll, produktutvikling og innovasjon i mat- og drikkeindustrien. ... +

Masterstudiet i matbioteknologi har som mål å forberede flerkompetente eksperter innen produksjonskvalitetskontroll, produktutvikling og innovasjon i mat- og drikkeindustrien. Omfattende programplan inneholder forskjellige aspekter ved studier av mikroorganismer, cellekulturer av dyr og planter, biologisk aktive stoffer, prosesser med homeostase og ernæring fra mennesker, prinsipper for genetisk og metabolske ingeniører og teknikker for bestemmelse av effekter av genmodifiserte produkter på bioobjekter. . -
Master
Fulltid
2 år
Engelsk
sep. 2020
30 sep. 2020
Campus
 
Curtin University
Perth, Australia

Matindustrien er en av de største i verden. Veksten, spesielt inn i eksportmarkedet, krever et høyt nivå av teknologi så vel som profesjonelt trente individer til å anvende de ... +

Matindustrien er en av de største i verden. Veksten, spesielt inn i eksportmarkedet, krever et høyt nivå av teknologi så vel som profesjonelt trente individer til å anvende denne teknologien. Våre studiekurs i denne fagfeltet kan tilby forskjellige og utfordrende karrierer og er designet for å gi profesjonell opplæring til de som allerede er ansatt i matindustrien og de i andre vitenskapsfelt. -
MSc
Fulltid
2 år
English
juli 2020
Campus
 
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, De forente arabiske emirater

Institutt for matvitenskap foreslår masterprogram i matvitenskap som vil gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkjemi o ... +

Institutt for matvitenskap foreslår masterprogram i matvitenskap som vil gi studentene en mulighet til å få avansert kunnskap relatert til matkvalitet og sikkerhet, matkjemi og -analyse, matprosessering og prosjektering samt innovativ og funksjonell mat. Masterprogram i matvitenskap er designet for å styrke og styrke studentens kunnskap om vitenskapelige prinsipper og prosesser som brukes til å produsere sikre og høykvalitetsmat. -
MSc
Fulltid
Deltid
2 år
Engelsk
jan. 2021
31 okt. 2020
Campus
 
EIT Food
Warsaw, Polen +5 Mer

Flaggskipet Master i Food Systems-programmet er EIT Food unike tilbud for å utvikle topp talent for næringsmiddelindustrien. Programmet er basert på en kombinasjon av grunnleg ... +

Flaggskipet Master i Food Systems-programmet er EIT Food unike tilbud for å utvikle topp talent for næringsmiddelindustrien. Programmet er basert på en kombinasjon av grunnleggende ferdigheter for å bli effektive innovatører og entreprenører i matsektoren sammen med viktige tekniske ferdigheter som er skreddersydd til den enkelte karriere Pathway for hver elev. -
MSc
Fulltid
4 semestre
Engelsk
sep. 2020
Campus
 
Manchester Metropolitan University Online
UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Manchester Metropolitan University har banet vei i ernærings- og matvitenskapelig forskning siden 1880. Denne unike mastergraden i matvitenskap og innovasjon kombinerer Manche ... +

Manchester Metropolitan University har banet vei i ernærings- og matvitenskapelig forskning siden 1880. Denne unike mastergraden i matvitenskap og innovasjon kombinerer Manchester Mets rike kompetanse med ny teknologi for å gi deg den spesialiserte mat- og ernæringskunnskapen du trenger for å lykkes. -
MSc
Deltid
24 måneder
Engelsk
May 2020
Nettstudier
 
University of Szeged
Szeged, Ungarn

En sertifisert matvitenskaps- og teknologiingeniør er dyktig innen produksjon, teknologi, planlegging av drift, styring av økonomiske prosesser, utvikling av produkter, kvalit ... +

En sertifisert matvitenskaps- og teknologiingeniør er dyktig innen produksjon, teknologi, planlegging av drift, styring av økonomiske prosesser, utvikling av produkter, kvalitetssikring, anbudsskriving, og er i stand til å gjennomføre ledelsesoppgaver samtidig som man tar hensyn til tekniske og økonomiske aspekter. -
MSc
Fulltid
4 semestre
Engelsk
Campus
 
University of Milan - Department of Environmental Science and Policy
Milan, Italia

Mastergraden i miljø- og matøkonomi (EFE) er et internasjonalt orientert høykvalitetsprogram for å gi studentene både en utmerket faglig bakgrunn og en praktisk holdning. Grad ... +

Mastergraden i miljø- og matøkonomi (EFE) er et internasjonalt orientert høykvalitetsprogram for å gi studentene både en utmerket faglig bakgrunn og en praktisk holdning. Graden garanterer et lovende utsikter for en fremtidig profesjonell karriere i dagens utfordrende felt innen økonomi for bærekraft og forvaltningen av matematikk. -
Master
Fulltid
2 år
Engelsk
30 juni 2020
Campus
 
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, USA

Master of Science i Food Safety Regulation er utformet for å gi studentene en forståelse av de juridiske og regulatoriske kompleksitetene i matproduksjon, merking og distribus ... +

Master of Science i Food Safety Regulation er utformet for å gi studentene en forståelse av de juridiske og regulatoriske kompleksitetene i matproduksjon, merking og distribusjon. Programmet skal gi studentene den kunnskapen som kreves for bedrifter og organisasjoner som vokser, behandler, distribuerer eller selger mat og drikkevarer, samtidig som de overholder føderale og statlige forskrifter for produksjon, distribusjon og kommersialisering av matvarer. -
MSc
Deltid
Engelsk
Nettstudier
 
ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering
Lille, Frankrike

ISA Lille tilbyr et Master of Science og Engineering gradprogram med spesialisering innen matvitenskap, undervist på engelsk eller på fransk, dekker emner innen bærekraftig le ... +

ISA Lille tilbyr et Master of Science og Engineering gradprogram med spesialisering innen matvitenskap, undervist på engelsk eller på fransk, dekker emner innen bærekraftig ledelse av matproduksjon, kvalitet, sikkerhet og industri. -
MSc
Fulltid
2 år
Engelsk
sep. 2020
24 May 2020
Campus
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Sveits

I dette masterprogrammet behandler du innovative løsninger for næringsmiddelindustrien. Du anerkjenner innovasjon som en helhetlig prosess og utvikler nye produkter og prosess ... +

I dette masterprogrammet behandler du innovative løsninger for næringsmiddelindustrien. Du anerkjenner innovasjon som en helhetlig prosess og utvikler nye produkter og prosesser effektivt fra råvarer til levering. Du vurderer kunnskapen om teknologi, mat, emballasje, forsyningskjede, strategi og design. -
MSc
Fulltid
Deltid
3 - 7 semestre
Engelsk
sep. 2020
30 april 2020
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre