Filter
Mastergrader
Studietype: Alle Pacing: Alle

24 Mastergrader i Ernæringsfysiologi 2020

Det er et profesjonelt uttrykk som beskriver natur Food Science: studerer mat "fra felt til gaffel". Mat realfag faktisk alle aspekter av mat, fra fangst og produksjon til matlaging og konsum.

Feltet av Food Sciences har utviklet seg enormt de siste årene, og i dag Food Science er et svært tverrfaglig anvendt vitenskap som bruker resultatene av ulike felt, slik som kjemiteknikk, mikrobiologi, biokjemi og mange andre. Dette er grunnen for et betydelig antall subdisciplines at dette fagområde omfatter. Noen av de mest spennende og avanserte subdisciplines of Food Science er matkjemi og analyse, konservering og emballering, mat teknologi og mange andre. Alle disse studiene forsøker å heve kvaliteten på maten. Samtidig gir de informasjon om sikkerhet og måter å produsere mat som oppfyller kravene i overbefolkede og overstimulert moderne verden. Mat vitenskap handler ikke om matlaging bare, det er også om noen harde vitenskapelig forskning, virkelige utfordringen og rakne gåter.

Begynne å lete etter din fremtidige mastergrad i Food Sciences gang! Ikke nøl med å finne ut mer om de spesielle masterprogrammer i Food Sciences ved å klikke på linkene nedenfor.

Les mer Minimér

24 Resultater i Ernæringsfysiologi

Latvia University of Life Sciences and Technologies

Programmet har som mål å utdanne faglig utdannede spesialister og nye forskere med kreativ tenkning og kompetanse til å ta avgjørelser for å fremme videre utvikling av ma ... [+]

Mastergrad studier i Ernæringsfysiologi.

Programmet har som mål å utdanne faglig utdannede spesialister og nye forskere med kreativ tenkning og kompetanse til å ta avgjørelser for å fremme videre utvikling av matvitenskap og matproduksjon i Europa, konkurranseevne i utenlandske markeder. The Master studiet dekker matvare struktur-mekaniske egenskaper, mat sensorisk evaluering, sensorikk og forbruker vitenskap, regulering av biokjemiske prosesser i kroppen, funksjonelle egenskaper av mat, naturlige stoffer i mat system, mat holdbarhet analyse, utviklingstendenser i ernæring vitenskap, genmodifisert mat, fysisk-og-kjemiske egenskaper og metrologi, tilsetningsstoff søknad, i mattrygghet og identifisering av mikroorganismer, kvalitetssystemer i mat sirkulasjon, mat system innovativ utvikling, entreprenørskap og markedsføring, perspektiv løsninger i matemballasje.... [-]

Latvia Jelgava
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Free University of Bozen-Bolzano

Dette toårige masterprogrammet gir deg god kunnskap om nåværende og fremtidige utfordringer innen matvitenskap, og kombinerer innovasjon og autentisitet, og gir deg mulig ... [+]

Dette toårige masterprogrammet gir deg god kunnskap om nåværende og fremtidige utfordringer innen matvitenskap, og kombinerer innovasjon og autentisitet, og gir deg muligheten til å samhandle nært med matindustrien. Programmet er et felles initiativ med University of Parma og Udine , kjent over hele verden for sin dyktighet innen høyere utdanning innen matvitenskap.

Kursbeskrivelse

Kurset tar sikte på å trene fagpersoner som er i stand til å jobbe trygt innen områder som matvitenskap, for eksempel teknologi, ingeniørvitenskap, mikrobiologi, kjemi og bærekraft.

Etter det første året kan du velge mellom fem forskjellige profiler:

Anvendt Engineering og Genetikk;Matkvalitet og ledelse;Ernæringsvitenskap;Mat kjemi;Matemballasje.... [-]
Italia Bolzano
Oktober 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
UniLaSalle

Dette ingeniør har dual spesialitet mat og helse. Denne treningen fremhever også de mange relasjoner de har med hverandre, som hos mennesker. ... [+]

Ingeniør Mat og helse

Vær oppmerksom på at dette programmet er helt undervises på fransk

Dette ingeniør har dual spesialitet mat og helse. Denne treningen fremhever også de mange relasjoner de har med hverandre, som hos mennesker.

Hans kurs åpner opp flere muligheter innen matvareindustrien, farmasøytisk industri og kosmetikkindustrien, catering, folkehelse, markedsføring og kommunikasjon ...

Forebygging spesialist, ernæring og helsefordeler

En ingeniør fra spesialitet er dannet for å møte de nye utfordringene i mat gjennom mestring av verktøy, alltid mer og mer innovative. Det er for eksempel i stand til å gjennomføre store tiltak for å indusere forbrukeratferd endring i miljøet av folkehelsen eller kontrollere helsepåstander for nye matvarer, med skuespillere verden agribusiness.... [-]

Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
1 - 5 år
Campus
Les mer på norsk
University of Milan - Department of Environmental Science and Policy

Mastergraden i miljø- og matøkonomi (EFE) er et internasjonalt orientert høykvalitetsprogram for å gi studentene både en utmerket faglig bakgrunn og en praktisk holdning. ... [+]

Mastergraden i miljø- og matøkonomi (EFE) er et internasjonalt orientert høykvalitetsprogram for å gi studentene både en utmerket faglig bakgrunn og en praktisk holdning. Graden garanterer et lovende utsikter for en fremtidig profesjonell karriere i dagens utfordrende felt innen økonomi for bærekraft og forvaltningen av matematikk.

Forholdet mellom miljøet, naturressursene og jordbruksmatssystemet spiller en sentral rolle i utviklingen av moderne samfunn.

Spørsmålene om bærekraftig økonomisk utvikling, styring av natur- og energiressurser og bærekraftig utvikling i landbruksmatssystemet representerer nye økonomiske og politiske utfordringer.

Mastergraden i miljø- og matøkonomi gir de konseptuelle og analytiske verktøyene for deltakerne å kunne takle disse utfordringene.... [-]

Italia Milan
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Norwegian University of Life Sciences NMBU

AQFood fokuserer på produksjon av vannmat gjennom hele produksjons- og næringsmiddelkjeden, som forbinder primærproduksjon, inkludert akvakultur og viltfangst med behandl ... [+]

AQFood fokuserer på produksjon av vannmat gjennom hele produksjons- og næringsmiddelkjeden, som forbinder primærproduksjon, inkludert akvakultur og viltfangst med behandling og distribusjon til forbrukerne når det gjelder kvalitet og sikkerhet.

Hva kan du bruke denne kvalifikasjonen til?Økt etterspørsel etter akvatisk mat i verden krever høyt kvalifiserte kandidater i hele matkjeden. Den voksende akvatiske næringsmiddelindustrien blir mer og mer integrert, noe som betyr at enkelte selskaper dekker flere deler av hele verdikjeden.Hva vil du lære?

Programmet gir deg en global forståelse av akvatisk matproduksjon. Du vil lære om hele verdikjeden for akvatisk mat, fra fiske og akvakultur gjennom behandling, distribusjon til produktet når forbrukeren. Programmet fokuserer på sikkerhet og kvalitet, fra sjø til bord.... [-]

Norge Som
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Université de Nantes

Utdannet av et pedagogisk team med over 80 eksperter: Forskerprofessorer fra en rekke fagområder (agronomi, medisin, veterinærstudier, biologi, apotek, lov, økonomi) og m ... [+]

Utdannet av et pedagogisk team med over 80 eksperter: Forskerprofessorer fra en rekke fagområder (agronomi, medisin, veterinærstudier, biologi, apotek, lov, økonomi) og mange fagpersoner fra de samme feltene, får programmet fordel av hver enkelt støttes partnerens forskningsenheter.

Pensumet legger sterkt vekt på den pedagogiske bruken av ICTE * som gir maksimal individuell progresjon i programmet og læringsprosessene. På grunn av det internasjonale fokuset på MAN-IMAL, er alle kursene undervist på engelsk og studenter, samt professorer fra hele verden er velkomne.

Som sådan tilbyr programmet et rikt utveksling mellom ulike kulturer og et internasjonalt perspektiv på helsemessige emner.... [-]

Frankrike Nantes Saint-Nazaire
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Gradkurset i matvitenskap og teknologi er utviklet for å produsere nyutdannede som har god grunnleggende og praktisk kunnskap i de viktigste sektorene innen matvitenskap ... [+]

Type: Første sivilingeniørGraduasjonsklasse: L-26Varighet: 3 årStudiepoeng: 180Tilgang: Begrenset: med påmelding i henhold til kronologisk rekkefølge

Gradkurset i matvitenskap og teknologi er utviklet for å produsere nyutdannede som har god grunnleggende og praktisk kunnskap i de viktigste sektorene innen matvitenskap og teknologi. Nyutdannede skal skaffe seg operasjonelle kompetanser for tekniske og ledelsesmessige profesjonelle roller og for støttende aktiviteter i kontrollen av matforedling og produksjon i næringer, laboratorier og tjenester innen næringsmiddelindustrien.

På slutten av kurset vil kandidater i matvitenskap og teknologi skaffe seg:

god grunnleggende kun... [-]
Italia Parma Altavilla Vicentina
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

P²food er en 2-årig, kursbasert, heltid internasjonalt forskning masterstudium fokusert på de fysiologiske og psykologiske determinanter av mat valg, tilbys av University ... [+]

P²food er en 2-årig, kursbasert, heltid internasjonalt forskning masterstudium fokusert på de fysiologiske og psykologiske determinanter av mat valg, tilbys av University of Burgundy - Franche-Comté og AgroSup Dijon.

Mat spiller en mye større rolle i forbrukernes liv enn bare å mate dem. Hver dag lager mennesker flere matvalg. Deres diett har en betydelig innvirkning på ernæringsstatus og helse, men også på miljøet.

En større forståelse av årsakene til forbrukernes valg av mat er nødvendig for å sette opp effektive programmer og utvikle nye produkter, forbedre kostemønsteret i tråd med anbefalinger og øke matens bærekraftighet. Selv om det er tilsynelatende enkelt, er matvalg komplekse atferd som avhenger av mange faktorer og deres interaksjoner. I denne mastergrad er det lagt vekt på de fysiologiske og psykologiske faktorene i matvalg.... [-]

Frankrike Dijon
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Johannesburg

Det primære formålet med MTech Food Technology er å gi studentene spesialisert videregående utdanning og opplæring, mens de oppfyller kravene til en spesifikk forskningsd ... [+]

Det primære formålet med MTech Food Technology er å gi studentene spesialisert videregående utdanning og opplæring, mens de oppfyller kravene til en spesifikk forskningsdel, slik at studentene kan mestre de nødvendige eksperimentelle og teknologiske ferdigheter og nødvendige feltarbeidskompetanser som innovasjon, beslutningstaking, strategisk tenking og organisatoriske ferdigheter.

En avhandling-basert MTech Food Technology består av en omfattende studie av et spesialisert område innen spesialisering, rapportert om og levert i form av en avhandling på slutten av studiet. Graden krever et høyt nivå av intellektuell og teoretisk kunnskap og innsikt i problemer relatert til studieretningen og av kritisk resonnement, formulering, analyse og evaluering av et spesifikt problem innen studieretningen.... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Universidad de Sonora

Generell mål: Å tilby et rammeverk for spesialisert faglig opplæring til kandidater fra biologiske vitenskap, kjemisk-biologer, kjemisk ingeniørfag, agronomer og relatert ... [+]

Navn på programmet: Master of Science and Food Technology DGP-kode: 506509 Normal periode for uteksaminering: 4 semestre Studiepoeng: 122 Grad tildelt: Master of Science og matsteknologi Campus hvor den tilbys: Hermosillo

ProgrambeskrivelseGenerelt mål

Tilbyr en ramme med spesialisert faglig formasjon til kandidater fra Biologiske Vitenskap, Kjemisk-Biologer, Kjemisk Engineering, Agronomist og lignende løp, som danner menneskelige ressurser på utmerket nivå, med et solid forberedelse i ulike områder av vitenskapen, som er i stand til å realisere opprinnelig undersøkelse og uavhengig som representerer betydelige fremskritt innen matvitenskap og teknologi, med større vekt på korn- og akvakulturprodukter. Gi også dem en grundig og omfattende oversikt slik at de kan identifisere relevante problemer i sine arbeidsområder og generere relevant kunnskap.... [-]

Mexico Hermosillo
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Cagliari

Laurea Magistrale (CdLM) i mat og næringsvitenskap (SAN) tilbyr et toårig treningsprogram rettet mot det fysiologiske, patologiske og hygienisk-sanitære studiet av forhol ... [+]

Laurea Magistrale (CdLM) i mat og næringsvitenskap (SAN) tilbyr et toårig treningsprogram rettet mot det fysiologiske, patologiske og hygienisk-sanitære studiet av forholdet mellom diett og helse som forbedrer og utdyper kunnskap og ferdigheter knyttet til mat eller ernæring.

Målet med studiet er å trene fagfolk i stand til å kombinere kunnskap om produksjon og transformasjon av mat med de som er basert på deres ernæringsmessige og funksjonelle verdi, for å:

administrere de komplekse forholdene mellom diett og helse statusanalysere og evaluere de kjemisk-fysiske og mikrobiologiske egenskapene til et matprodukt ved å anvende konvensjonelle og avanserte teknikker for analyse og databehandling for å forbedre næringskvaliteten og mattryggheten;administrere selskaper og konsulenter i den menneskelige næringsmiddelindustrien;delta i opplærings-, informasjons- og utdanningsaktiviteter rettet mot institusjonelle aktører og befolkningen på matkvalitet og sikkerhetsspørsmål.... [-]
Italia Cagliari
Oktober 2020
Italiensk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Sida Group Management Academy

Executive Master i Quality Systems og Agri-Food Safety er et spesialisering kurs rettet mot de som ønsker å profesjonalisere og / eller spesialisere sin kunnskap og ferdi ... [+]

sammenheng

Master in Quality and Agri-food Safety Systems trener fagpersoner som har ferdighetene til å jobbe i regionale, provinsielle og kommunale strukturer som omhandler kvalitetskontroll og mattrygghet og i private produksjonsanlegg i agri-food sektoren.

Utviklingen av matvirksomheter, EUs regelverk og lovgivning gir produsenter og leverandører oppgaven med å gi forbrukerne trygg og sunn mat. Figur av matsikkerhetsrevisor og kvalitetskontroll som er ansvarlig for design, utvikling, implementering og hygiene revisjonssystem og matsikkerhet er stadig mer sentralt.

Bedriftene som trenger RSAQ er de som maten er i, fra tilberedning til lagring, transport, salg og til slutt administrasjon; av denne grunn vil RSAQ måtte kjenne til metodene for å utføre matproduksjoner og på forhånd kunne identifisere potensielle risikoer til skade for forbrukerens helse. Matindustrioperatørens ansvar er en hjørnestein i den nye matlovgivningen, som reverserer forrige oppsett, den viktigste byrden for å garantere mattrygghet.... [-]

Italia Ancona Bologna Roma Verona  + 1 Mer
Kontakt skolen
Italiensk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
IMF Business School

Mastergraden i mattrygghet og kvalitet, gjør det mulig å tilpasse seg vitenskapelig kunnskap på matområdet, til stadfestede lovbestemmelser og å oppdatere kvalitetsstanda ... [+]

Mastergraden i mattrygghet og kvalitet, gjør det mulig å tilpasse seg vitenskapelig kunnskap på matområdet, til stadfestede lovbestemmelser og å oppdatere kvalitetsstandarder som gjelder matvaresikkerhet. Ved å studere mastergrad i matvaresikkerhet og kvaliteten på IMF kan vi også få et bredt fokus på mangfoldet av næringsmiddelindustrier som eksisterer i markedet og kunnskapen om prosessene som brukes i dem.

Utviklingen av næringsmiddelindustrien, EUs forskrifter og lovgivning, gjør produsenter og leverandører ansvarlige for å tilby forbrukerne trygg og sunn mat. I denne sammenhengen krever en profesjonell i økende grad i organisasjoner, teknikken i kvalitet og mattrygghet ansvarlig for å sikre og sikre kvaliteten på produkter og prosesser og dermed tilfredsstillelse av kunder og forbrukere. Figuren i matvaresikkerhets- og kvalitetskontrollrevisoren som er ansvarlig for utforming, utvikling, implementering og revisjon av hygiene- og matssikkerhetssystemene er nødvendig.... [-]

Spania Madrid
Åpen påmelding
Spansk
Heltid studier
Deltid
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Szent István University, Faculty of Food Science

Målet med masterstudiet, faglige kompetanse for å bli kjøpt opp: Målet med masterstudiet er å utdanne mat ingeniører som kjenner og anvender ... [+]

Hovedfag i graden: - Food Bioteknologi - Prosessteknikk i Næringsmidler - Postharvest og logistikk i Food Trade - Teknologi og produktutvikling i næringsmiddelindustrien - Vintage Master Lengde på programmet: - antall termer: 4 terminer - antall studiepoeng nødvendig for å oppnå grad: 120 Studieprogrammene akseptert som en forutsetning for opptak til masterstudiet: Studieprogrammene som kan aksepteres med full kreditt: - landbruket: BSc i Food Engineering; - Teknisk felt: BSc i bioteknologi, BSc i Chemical Engineering.

Målet med programmet

Målet med masterstudiet, faglige kompetanse for å bli kjøpt opp: Målet med masterstudiet er å utdanne mat ingeniører som vet og bruke den nyeste vitenskapelige kunnskap om fagfeltet, og er også kjent med de ulike feltene av naturlig og teknisk vitenskaper. Den nyutdannede vil være i stand til å anvende tilegnet faglig kunnskap på en kreativ måte i de ulike grener av næringsmiddelindustrien. Å ha kunnskap ervervet i masterstudiet, vil de være i stand til å delta i videre store opplæringsprogrammer, eller fortsette sine studier i en doktorgrads (PhD) -programmet.... [-]

Ungarn Budapest
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
ID4FOOD

Samarbeids innovasjon tilbyr en ny svaret på problemene i gjennomføringen av innovasjonsstrategier ... [+]

Hvorfor en mastergrad i mat innovasjon?

Bakgrunn:

Samarbeids innovasjon tilbyr en ny svaret på problemene i gjennomføringen av innovasjonsstrategier ved agribusiness.

I denne sammenheng må næringsmiddelindustrien transdisiplinær ledere trent i åpen og samarbeids innovasjon og med nøkkelen til å utvikle strategier for å møte de økonomiske, sosiale og miljømessige utfordringene i verden i dag og i morgen.

Mål:

The Master Management Collaborative Innovation Mat bæres av fem institusjoner for høyere utdanning og forskning - Audencia - Ecole de Management - Design Nantes Atlantique Skole - Ecole Supérieure d'Landbruk d'Angers, - Oniris, Veterinær School, Mat og matdepartementet Nantes-Atlantique - Nantes Universitetet The Master tar sikte på å gi deg to uunnværlige kvaliteter som verdsettes i dag: åpenhet og spesialisering.... [-]

Frankrike Nantes
September 2020
Engelsk,Fransk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk