$close

Filtre

Se resultater

Mastergrad studier i Ernæringsfysiologi i Florianópolis Brasil

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap og teknologi temaer er: animalske matvarer, anlegg matvar… Les mer

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap og teknologi temaer er: animalske matvarer, anlegg matvarer, matvareindustrien og kvalitetsledelse, mat analyse, matemballasje, mat produktutvikling.

Brasil tilby høyere utdanning som er delvis finansiert for de studentene som ønsker å forfølge avansert utdanning. De må være mellom 18 og 35 år. Denne høyere utdanningssystemet gjør elevene til å lære praktiske ferdigheter som gjør dem i stand til å møte det 21. århundres utfordringer.

Høyere læresteder i denne byen har vært kjent for å utmerke seg godt. Ulike høgskoler og universiteter som Universidade Federal de Santa Catana er globalt anerkjent i å produsere fremragende fagfolk.

Beste Master i Ernæringsfysiologi i Florianópolis i Brasil

Minimér
Les mer om å studere i Brasil
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Santa Catarina State University
Florianópolis, Brasil

Den akademiske mastergraden i matvitenskap og teknologi ved State University of Santa Catarina (UDESC) startet i mars 2016, etter at CAPES anbefalte det i 2015. I dette kurset ... +

Den akademiske mastergraden i matvitenskap og teknologi ved State University of Santa Catarina (UDESC) startet i mars 2016, etter at CAPES anbefalte det i 2015. I dette kurset er det muligheten for å komplettere opplæringen av fagpersoner innen områder relatert til vitenskap og matteknologi, med mål om å utøve undervisningsaktiviteter på et høyere nivå, styrke vitenskapelig og teknologisk forskning, rådgivning og spesialisert arbeid i bedrifter og i offentlig sektor. Foreløpig er det 13 professorer fra universitetet i staten Santa Catarina i programmet, som jobber i to forskningslinjer: 1 - Utvikling og optimalisering av teknologier, produkter og prosesser; 2 - Mategenskaper og sikkerhet. -
Master
Portuguese (Brazil)
Campus