$close

Filtre

Se resultater

Mastergrader i Ernæringsfysiologi i Montpellier Frankrike

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning. Mat vitenskaper gir viktig kunnskap om ernæringsmessige ressurser ved å anvende vitenskapelige prinsipper til etablering, utvikling og vedlikehold av mat kilder. Personer som studerer matvitenskap kan velge å jobbe som mat pro… Les mer

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

Mat vitenskaper gir viktig kunnskap om ernæringsmessige ressurser ved å anvende vitenskapelige prinsipper til etablering, utvikling og vedlikehold av mat kilder. Personer som studerer matvitenskap kan velge å jobbe som mat produktutviklere, kvalitetskontroll spesialister, eller som salgsrepresentanter for mat og mat teknologiselskaper.

Frankrike er i dag blant de 20 beste resultater landene når det gjelder økonomien på grunn av deres gode resultatorientert høyere utdanning læring. De fleste av kursene ved universiteter tilbys i det franske språket. Frankrike har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Som hjem til 100 000 innbyggere, er Montpellier en by som ligger i Middelhavet på sørkysten av Frankrike. Byen har flere severdigheter og turistattraksjoner. Montpellier er hjem til tre universiteter og flere høyskoler.

Topp universiteter Master i Ernæringsfysiologi i Montpellier i Frankrike

Minimér
Les mer om å studere i Frankrike
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Mediterranean Agronomic Institute of Montpellier CIHEAM IAMM
Montpellier, Frankrike

Økende bekymring over spørsmål om mat og bruk av naturlige produkter i Middelhavsområdet har dannet grunnlaget for en Master of Science (M.Sc.) grad om "Food Quality and Chemi ... +

Økende bekymring over spørsmål om mat og bruk av naturlige produkter i Middelhavsområdet har dannet grunnlaget for en Master of Science (M.Sc.) grad om "Food Quality and Chemistry of Natural Products". Programmet er kjemiorientert og tar sikte på spesialisering av studenter i matkvalitetskonsepter, matautentisitet, ulike aspekter av naturproduktkjemi, og på valorisering av Agrifood Renewable Sources for merverdiprodukter. Postgraduate programmet fremmer kompetanse på kvalitetskontroll og ulike naturlige produktapplikasjoner, samt på høyteknologisk oppdatert laboratorieinstrumentering av analytisk og forberedende omfang. Oppnåelsen av M.Sc. grad kvalifiserer dem til å lykkes med å fortsette doktorgradsstudiene og / eller fortsette en ekspertkarriere i både offentlig og privat sektor. -
Master
Fransk
Campus