Master programmer i Ernæringsfysiologi i Italia
13 Resultater i Ernæringsfysiologi, Italia
Dette toårige masterstudiet gir deg god kunnskap om nåværende og fremtidige utfordringer innen matvitenskap, og kombinerer innovasjon og autentisitet, og gir deg muligheten ti ... +
Tren innovative og bærekraftige produktservicedesignere gjennom en eksperimentell tilnærming som kombinerer design, teori, strategi og læring.
Mastergraden tar for seg kompleksiteten som ligger til grunn for samspillet mellom mat, ernæring og menneskers helse i en internasjonal sammenheng, med en paradigmebasert stru ... +
Få et stipend på inntil USD 10 000
Mastergradskurset i agri-mat-bærekraft gir en solid forberedelse innen landbruksvitenskap og -teknologi, gjennom en tverrfaglig visjon, rettet mot å oppnå en høy produksjon, o ... +
Mastergraden i matdesign har som mål å gjøre det mulig for studentene å bli fagpersoner i matindustrien og i alle relaterte sektorer og å kombinere markedsførings- og kommunik ... +
Videregående grad i matvitenskap og teknologi er rettet mot italienske og utenlandske studenter som er interessert i fagene matteknologi, mattrygghet og kvalitet. Second-Cycle ... +
Food Engineering har til hensikt å utvikle en ny matindustriskultur og på opplæring av mastergradsstudenter som er i stand til å løse problemer og å innovere verdikjeden i mat ... +
Mastergraden i miljø- og matøkonomi (EFE) er et internasjonalt orientert høykvalitetsprogram for å gi studentene både en utmerket faglig bakgrunn og en praktisk holdning. Grad ... +
Hold deg oppdatert på matverdenens utvikling, avskjær trendene og design innovative løsninger. Gå ut på en unik vei med våre pedagogiske turer, tilegne deg ferdigheter i hvord ... +
Mastergraden i matteknikk tar sikte på å trene en profesjonell figur av teknisk karakter, matingeniøren, som bruker de typiske metodene for kjemisk og prosessteknikk for å løs ... +
Graden Kurset of Science i Food Science and Technology har som mål å gi, på grunnlag av en solid forberedelse på de teoretiske og vitenskapelige aspekter ervervet i bachelor-g ... +
Mastergraden i mattrygghet og matrisikostyring er et andre syklus (MSc) gradskurs, fullt undervist på engelsk, tilbudt i fellesskap av University of Parma i samarbeid med Univ ... +
Mastergrad i ledelse av mat systemer av kvalitet og gastronomi (matkvalitet) er en del av en prosess for forbedring av den italienske agri-mat industri som anerkjenner Parma s ... +
- Studietype
- Deltid
- Fjernundervisning