close

Filtre

Se resultater

Deltid Masterstudier i Ernæringsfysiologi i Italia 2021

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad. Mat vitenskaper er et fagområde som fokuserer på den biologiske sammensetningen av mat, så vel som de kjemiske prosessene som kreves for å lage mat. Ved å lære om mat vitenskaper, kan enkeltp… Les mer

En mastergrad gir deg muligheten til å enten videreutvikle din forståelse av et bestemt spørsmål eller ta av på en helt annen måte å bruke ferdighetene du har fått fra din tidligere lavere grad.

Mat vitenskaper er et fagområde som fokuserer på den biologiske sammensetningen av mat, så vel som de kjemiske prosessene som kreves for å lage mat. Ved å lære om mat vitenskaper, kan enkeltpersoner være forberedt på å skape trygge og næringsrike matvarer som kan leveres trygt over hele verden.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

Deltid Mastergrad i Ernæringsfysiologi i Italia

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of Parma
Parma, Italia

Mastergrad i ledelse av mat systemer av kvalitet og gastronomi (matkvalitet) er en del av en prosess for forbedring av den italienske agri-mat industri som anerkjenner Parma s ... +

Mastergrad i ledelse av mat systemer av kvalitet og gastronomi (matkvalitet) er en del av en prosess for forbedring av den italienske agri-mat industri som anerkjenner Parma som en av de viktigste industrielle klynger i Italia, kjent som "Italian Food Valley ”. -
MSc
Fulltid
Deltid
2 år
Italiensk
sep. 2021
30 sep. 2021
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 
University of Parma
Parma, Italia

Mastergraden i mattrygghet og matrisikostyring er et andre syklus (MSc) gradskurs, fullt undervist på engelsk, tilbudt i fellesskap av University of Parma i samarbeid med Univ ... +

Mastergraden i mattrygghet og matrisikostyring er et andre syklus (MSc) gradskurs, fullt undervist på engelsk, tilbudt i fellesskap av University of Parma i samarbeid med University of Bologna, Catholic University of Piacenza, University of Modena and Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Fulltid
Deltid
2 år
Engelsk
sep. 2021
30 juli 2021
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 
University of Parma
Parma, Italia

Videregående grad i matvitenskap og teknologi er rettet mot italienske og utenlandske studenter som er interessert i fagene matteknologi, mattrygghet og kvalitet. Second-Cycle ... +

Videregående grad i matvitenskap og teknologi er rettet mot italienske og utenlandske studenter som er interessert i fagene matteknologi, mattrygghet og kvalitet. Second-Cycle Degree Course er strukturert slik at det representerer den naturlige fortsettelsen av studiene for kandidater som har universitetsgrader i matvitenskap og teknologi og i gastronomiske vitenskaper, men kan også være av interesse for kandidater i andre vitenskapelig-tekniske fagområder innen kjemi, biologi og ingeniørarbeid i besittelse av en tilstrekkelig læreplan. -
Master
Fulltid
Deltid
2 år
Engelsk, Italiensk
okt. 2021
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre