close

Filtre

Se resultater

Deltid Master programmer i Ernæringsfysiologi i Parma Italia 2021

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyn… Les mer

En mastergrad er bevis på sluttføringen av et studieprogram som forbereder studenten på å utvide sin kunnskap om et spesifikt emne eller på å avansere sin karriere. De fleste mastergrader utdeles av statlige eller offentlige universiteter.

Food Science programmene tilbyr en indersciplinary tilnærming til studiet av mat og er fokusert på kontinuerlig forbedring av kvaliteten på maten forsyning. Matvitenskap og teknologi temaer er: animalske matvarer, anlegg matvarer, matvareindustrien og kvalitetsledelse, mat analyse, matemballasje, mat produktutvikling.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

Osten byen i Italia - Parma er kjent for sin arkitektur og rike kulturarv. Det har noen av de eldste universitetene i Italia som Universitetet i Parma. Derfor må den som er interessert i å få en god utdanning i et tradisjonelt sted leve i Parma.

Deltid Mastergrad studie i Ernæringsfysiologi i Parma i Italia

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
University of Parma
Parma, Italia

Mastergrad i ledelse av mat systemer av kvalitet og gastronomi (matkvalitet) er en del av en prosess for forbedring av den italienske agri-mat industri som anerkjenner Parma s ... +

Mastergrad i ledelse av mat systemer av kvalitet og gastronomi (matkvalitet) er en del av en prosess for forbedring av den italienske agri-mat industri som anerkjenner Parma som en av de viktigste industrielle klynger i Italia, kjent som "Italian Food Valley ”. -
MSc
Fulltid
Deltid
2 år
Italiensk
sep. 2021
30 sep. 2021
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 
University of Parma
Parma, Italia

Mastergraden i mattrygghet og matrisikostyring er et andre syklus (MSc) gradskurs, fullt undervist på engelsk, tilbudt i fellesskap av University of Parma i samarbeid med Univ ... +

Mastergraden i mattrygghet og matrisikostyring er et andre syklus (MSc) gradskurs, fullt undervist på engelsk, tilbudt i fellesskap av University of Parma i samarbeid med University of Bologna, Catholic University of Piacenza, University of Modena and Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Fulltid
Deltid
2 år
Engelsk
sep. 2021
30 juli 2021
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 
University of Parma
Parma, Italia

Videregående grad i matvitenskap og teknologi er rettet mot italienske og utenlandske studenter som er interessert i fagene matteknologi, mattrygghet og kvalitet. Second-Cycle ... +

Videregående grad i matvitenskap og teknologi er rettet mot italienske og utenlandske studenter som er interessert i fagene matteknologi, mattrygghet og kvalitet. Second-Cycle Degree Course er strukturert slik at det representerer den naturlige fortsettelsen av studiene for kandidater som har universitetsgrader i matvitenskap og teknologi og i gastronomiske vitenskaper, men kan også være av interesse for kandidater i andre vitenskapelig-tekniske fagområder innen kjemi, biologi og ingeniørarbeid i besittelse av en tilstrekkelig læreplan. -
Master
Fulltid
Deltid
2 år
Engelsk, Italiensk
okt. 2021
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre