12669 Master Programmer i Europa for 2024

Master Programmer i Europa for 2024Filter
    • Pécs, Ungarn

    Fulltid

    4 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Det nye masterstudiet i informatikk er et av de viktigste programmene ved vårt fakultet. Det tar sikte på å gi ingeniører fra tekniske disipliner relevante for informasjonsteknologivitenskap ferdigheter til å forfølge en karriere innen data- og informasjonsteknikk. Programmet innebærer en dyp forståelse av teori og praksis for informasjon, studiet av informasjonsinnhenting, systemer og tekniske metoder, og deres anvendelser innen ingeniørfag. De viktigste studieområdene inkluderer utviklingen innen intelligente systemer og multiprosessorteknologi.

    • Borås, Sverige

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vil du forme fremtidens IT? Ønsker du en spennende og tilfredsstillende karriere som påvirker, leder og støtter den globale IT-bransjen? Ønsker du den solide utdanningsbakgrunnen som gjør dette til en realitet, så er vårt Masterprogram (Ettår) i Informatikk – Datadrevet IT-ledelse programmet for deg. I dette programmet vil du utvikle kunnskap for å forme fremtiden til IT.

    • Barcelona, Spania

    Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vi lever i en globalisert verden der selskaper i økende grad velger sentralisering i sine operasjoner. I dette miljøet, logistikk, drift, innkjøp, anskaffelser og distribusjon av sine produkter eller tjenester blitt en viktig pilar for differensiering og kundeservice. Videre er Barcelona konfigurert som en av de viktigste byene i Europa logistikk, både beliggenheten og anlegg og infrastruktur operatører, og derfor med antall selskaper i denne sektoren.

    • Madrid, Spania
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • + 2 more

    Fulltid

    15 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Master på heltid, akkreditert av Conférence des Grandes Écoles i Frankrike. Undervist i Madrid og London ESCP Business School Campus, vil MSc in Real Estate gi deg nødvendige ferdigheter og nettverk for å lykkes i denne fascinerende og konkurransedyktige sektoren, i en internasjonal forretningssammenheng. Undervist av verdenskjente fakultetet og gjesteekspertutøvere, vil deltakerne motta en banebrytende utdanning som kombinerer teori med praktisk anvendelighet for å bli ledere i bransjen.

    • Valencia, Spania

    Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    The Double University Master's Degree in Integrated Management of Quality, Environment and Occupational Risk Prevention er en grad etterspurt i næringslivet, et perfekt supplement og hjelp for studenter med universitetsgrader som ønsker å jobbe i bransjen.

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Master of Arts in Contemporary Creative Writing ved Northeastern University London utstyrer studentene med kunnskap, håndverksferdigheter og disiplin som trengs for å være en kreativ forfatter nå. Det er flere veier til publisering tilgjengelig enn noen gang før. Men å navigere på det tjueførste århundres litterære marked krever spesialistferdigheter og kunnskap sammen med kunstnerisk dyktighet.

    • Prague, Tsjekkia

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Nyutdannede er utstyrt med kunnskap om kristen teologi i sine historiske, systematiske og praktiske dimensjoner. De er i stand til å arbeide med bibelske tekster på originalspråket og er dyktige i hermeneutikken til kristne tekster, med særlig vekt på Reformasjonens tradisjon, og i dialog med andre kristne tradisjoner, med filosofi og med samfunnsvitenskap. De er kjent med fenomenologien av religion, med de tradisjonelle verdensreligioner og med nye religiøse bevegelser.

    • Budapest, Ungarn

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Målet med dette programmet er å trene kartografer med en profesjonell kartografisk tilnærming basert på teoretisk og praktisk kunnskap på høyt nivå. Dette programmet anbefales til søkere som ønsker å kunne administrere og koordinere kartografiske og geoinformatiske forskningsprosjekter, samt å ha kunnskap og ferdigheter til å løse tradisjonelle kartografiske eller informasjonsteknologibaserte problemer.

    • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Du vil lære ferdighetene for å sikre at prosesser kjører problemfritt, spesielt i møte med utfordringer og muligheter som oppstår fra den globale rekkevidden til virksomheten. Du vil få viktig kunnskap og praktiske ferdigheter for å bli profesjonell drifts-, prosjekt- eller forsyningskjedeleder i et globalisert miljø.

    • Berlin, Tyskland

    Fulltid

    24 måneder

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    IU program gir avansert opplæring og ekspertise i å håndtere og analysere data i stor skala, slik at du kan hente ut verdifull innsikt, ta informerte beslutninger og drive datadrevet innovasjon på tvers av bransjer. Med IU grad i datavitenskap, vil du være en spesialist i den nåværende utviklingen innen programvare, infrastrukturteknikk og stordatateknologi. Ved å utstyre deg med de riktige ferdighetene, vil dette programmet hjelpe deg å forvandle deg til en ekspert som er i stand til å utvikle utfordrende datavitenskapelige applikasjoner og systemer, både i privat og offentlig sektor.

    • Online

    Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Fransk, Engelsk

    I en stadig mer globalisert og konkurransedyktig verden, hvor nåtid og fremtid for selskaper er i utenlandske markeder, gir EMIB-programmet en løsning på den økende etterspørselen etter faglig kompetanse innen internasjonal handel og utenrikshandel.

    • Dublin, Irland

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Turku, Finland

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Mastergradsprogrammet i matutvikling gir deg kompetanse for å møte utfordringene innen forskning og utvikling i matindustrien og akademia.

    • Lisbon, Portugal

    Fulltid, Deltid

    1 år

    Blandet

    Engelsk

    Football Business Academy er en global leder innen fotballbedriftsutdanning som har som mål å akselerere profesjonaliseringen av fotballindustrien og utvikle nåværende og fremtidige ledere i spillet. FBA ble grunnlagt i 2017 og basert i Sveits, og er mest kjent for sin flaggskipgrad – Professional Master in Football Business – som er et 12-måneders program med to inntak hvert år.

    • Florence, Italia

    Fulltid

    9 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet for motedesignentusiaster med en kritisk kreativ visjon. Slipp løs kreativiteten din og påvirke fremtiden til et motehus, utvikle designprosjekter og se ideene dine komme til live fra konsept til catwalk.