MASTERSTUDIES

3 Mastergrad studier i Eventledelse for motebransjen 2020/2021

Etter eksamen college, er en mester 's grad det neste logiske skrittet for mange studenter som ønsker å fortsette sin utdanning og få verdifull erfaring og kunnskap i et fagfelt. Graden tar vanligvis flere år å fullføre, og setter opp kandidater for yrker innen sitt fagområde.

Hva er en Master i Fashion Event Management? Denne banen av studien tar sikte på å trene studentene i de mange ferdighetene som trengs for å planlegge og kjøre stor og liten skala mote hendelser, fra fundraisers til show. For å forberede studentene på den raske og krevende moteverdenen, disse programmene ofte stress ledelse og organisasjon. Studentene lærer å tenke på føttene og ta effektive beslutninger under tidsbegrensninger. Arbeids kan omfatte leksjoner i moteledelse, strategisk planlegging og merkevarebygging.

Kanskje den største fordelen at denne master 's grad gir studentene er spesifisiteten av fagstoffet.Studenter utdannet med svært konkrete og praktiske ferdigheter innen innen mote event management. For de studentene som er interessert i å forfølge karrierer i dette området, er Master i Fashion Event Management uerstattelig.

Hver mester 'studium s har en annen kostnad, i stor grad basert på skolens ' s beliggenhet og størrelse. Hvis du ønsker å vite mer om påmelding og registrering avgifter, bør du vurdere å kontakte hver programmets inntakskontoret direkte.

En Master i Fashion Event Management er noe unikt blant mester 's studieprogrammene i det faktum at det legger ut en veldig klar karrierevei for nyutdannede. Planlegging og styring av show, gallaer og veldedighet fundraisers innen moteverdenen er den mest umiddelbart åpenbare anvendelsen av denne graden. Imidlertid har nyutdannede gått på å sette sin opplæring og erfaring til andre bruksområder også. Ledelse og kommunikasjonsevner er svært verdifulle i nesten alle fag, særlig i næringslivet.I denne forstand, elevene er på ingen måte begrenset i sine karrieremuligheter.

Hvis fashion event management er en lidenskap av deg og du er interessert i å lære mer om de ulike programmene tilgjengelig rundt om i verden, er vår søkbar database et flott sted å begynne din forskning. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

3 Resultater i Eventledelse for motebransjen Filter

Luksus- og motestyring (MA)

Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation
MA
MA
okt. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 semestre
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Studer en Master of Arts in Luxury and Fashion Management. Dette Business MA-programmet undervises i sin helhet på engelsk på våre Macromedia-campus i München og Berlin, Tyskl ...

Les mer

Master i Made in Italy, Fashion and Luxury Management (MIFL)

Università LUM - School of Management
Master
<
Fulltid
31 jan. 2021
Engelsk
Campus

Masterprogrammet "Made in Italy, Fashion and Luxury Management" (MIFL), presentert i sin helhet på engelsk, er en universitetsmester på første nivå. Hovedmålet er å trene fagf ...

Les mer

Online Master i markedsføring, kommunikasjon og organisering av motearrangementer

LCI Barcelona
Masters
<
Fulltid
Spansk
Nettstudier

Med en streng og innovativ tilnærming tilbyr Online Master i motemarketing, kommunikasjon og organisering av arrangementer en solid, integrert og 3.0 opplæring i de nye verktø ...

Les mer