Filter
Mastergrader
Fiji Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Mastergrad studier på Fiji 2019/2020

En mastergrad er en akademisk grad tildeles enkeltpersoner som klarer å betegne et høyere nivå av ekspertise. Det er to hovedtyper av Masters - undervist og forskning.

En Master, som tar ett til to års skolegang for å motta, kan hjelpe studentene forbedre sine faglige ferdigheter og få kunnskap i utvalgte felt. Denne forbedringen i ferdigheter og kunnskap kan føre til en svært dyktig karriere med muligheter for avansement.

 

Fiji, offisielt Republikken Fiji, er en øy land i Melanesia i Sør-Stillehavet ca 1100 nautiske miles nordøst for New Zealand 's North Island.

Mastergrader på Fiji

Les mer Minimér

treff

University of the South Pacific USP

Også akkreditert av THE-ICE, Australia, gir Master of Commerce (Turisme og Hospitality Management) studenter som har fullført lavere og høyere nivå for å fremme sin kunns ... [+]

Også akkreditert av THE-ICE, Australia, The Master of Commerce (Tourism and Hospitality Management) Gjør det mulig for studenter som har fullført bachelor og høyere nivå å videreutvikle sin kunnskap og utvikle avanserte forskningsmessige ferdigheter i ledelsen av turisme og gjestfrihet industrien.

Søkere til mastergradsprogrammet må ha gjennomført en Postgraduate Diploma i Tourism Studies eller Postgraduate Diploma i handel (Tourism and Hospitality Management) eller tilsvarende kvalifikasjon med en kumulativ GPA på 3,0. Masterprogrammet består av en avhandling (TS700F eller TS700P) eller etter vellykket gjennomføring av Postgraduate Diploma in Commerce (Tourism and Hospitality Management) eller (Tourism Studies), to 400-nivå Postgraduate kurs pluss et overvåket forskningsprosjekt (TS600F eller TS600P).... [-]

Fiji Suva
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk