9 Fjernundervisning Master Programmer i Filmstudier 2024

Fjernundervisning Master Programmer i Filmstudier 2024Filter
    • Falmouth, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette kurset er utformet for å utstyre deg med de ferdigheter, industri kompetanse, faglig kompetanse og erfaring med samhandling som den alltid skiftende krav industrien. Formålet er å skape akademikere som skiller seg ut fra mengden, og som forstår hvordan man skal fungere i et profesjonelt miljø på tvers av ulike skjerm bransjer.

    • San Francisco, USA

    Fulltid

    6 semestre

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    MFA-programmet i skriving for film, fjernsyn og digitale medier vil finjustere din evne til å levere overbevisende historier, karakterer og manus som fanger leserens oppmerksomhet. MFA er et intensivt program som utelukkende konsentrerer seg om skriving, pitching og forretningssiden ved å være en profesjonell forfatter. Fullfør en portefølje av spillefilm og TV-manus som kan brukes til å markedsføre ferdighetene dine som forfatter.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vår online MA Film Practice vil gi deg den kreative kunnskapen og ferdighetene du trenger for å etablere deg som en svært dyktig og vellykket filmskaper. Studer i ditt eget tempo med vårt deltidskurs for filmskaping på nett mens du mestrer det som trengs for å produsere filmer som inspirerer, utfordrer og engasjerer publikum. Levert av anerkjente filmskapere, vil vår MA Film Practice utfordre deg til å tenke utenfor boksen og flytte dine kreative grenser, og frigjøre potensialet ditt som profesjonell filmskaper.

    • San Francisco, USA

    Fulltid

    6 semestre

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    School of Motion Pictures & Televisions MFA-program tilbyr dyptgående, avansert trening innen de forskjellige områdene film- og TV-produksjon. Avhengig av spesialiseringsområdet, kulminerer MFA-programmet i en avhandlingsfilm eller profesjonell hjul / portefølje. Studieområder inkluderer regi, produksjon, kinematografi, redigering, produksjonsdesign og manusforfatter. Studentene er forberedt på å konkurrere om arbeid i bransjen eller for å undervise, da MFA er en terminal grad.

    • Málaga, Spania
    • Marbella, Spania
    • + 1 more

    Fulltid, Deltid

    Fjernundervisning

    Med CUE Professional Master in Cinematographic Direction vil vi gi studentene våre en global og integrerende visjon om alle prosessene som utgjør produksjonen av et audiovisuelt verk; filmer, videoklipp, TV-innslag...

    • Hatfield, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Lower Hatfield Road, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Online

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Utvikle din unike stemme og ferdighetene og kunnskapen som trengs for bransjen. Kanaliser ånden av radikal kreativitet inn i praksisen din, lær av fagfolk for å forbedre skjermproduksjonen og forskningsferdighetene dine i et felt i rask utvikling. Fra manusskriving, casting og pitching til produksjonsledelse, filming og redigering, denne online mastergraden i film og fjernsyn vil hjelpe deg med å utvikle teknisk dyktighet på tvers av før- og etterproduksjon. Du vil også bli utfordret til å innovere; stille spørsmål ved bransjetradisjoner, konvensjoner og kreative kanoner for å skape din egen originale plass i bransjen. Enten du allerede jobber i bransjen, nettopp har fullført en lavere grad eller er ute etter et karriereskifte og ønsker å øke ferdighetene dine, hjelper vi deg å bringe innovasjon og originalitet til din valgte spesialitet.

    • Hatfield, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    MA i Global Film and Television er et nettkurs som tilbyr en rekke forskjellige kritiske og teoretiske tilnærminger. Du vil bli bedt om å utforske det dynamiske forholdet mellom visuell stil og sosial kommentar i arbeidet med film og TV fra hele verden. Etter hvert som bransjene film og TV blir stadig mer sammenkoblet, vurderer kurset deres delte stilistiske og kontekstuelle forhold.

    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

    Fulltid

    1 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Vårt ettårige MA Filmmaking-grad er perfekt for studenter som ønsker å satse på avansert praktisk filmskapingstrening, og samtidig lære ferdighetene til å kontekstualisere sine kreative valg gjennom kritisk tenking. Vår særegne tilnærming til filmopplæring gir studenter praktisk opplæring, fra bransjefagarbeidere, på tvers av seks filmskapende disipliner - regi, produsering, redigering, manusforfatter, kinematografi og lyd. Denne intensive opplæringen på tvers av flere roller betyr at nyutdannede forlater LFA så vel som avrundede filmskapere som kan utmerke seg i sitt valgte felt mens de forblir smidige i en samarbeidsindustri. Mengden av filmer som er laget, sammen med karrierefokusert forskning, sikrer studentene et betydelig showreel av arbeid som er klare til å sette sitt preg som en filmskaper i verdensklasse.