MASTERSTUDIES

Mastergrader i Filmstudier i Frankrike

Filmvitenskap er en mangfoldig fagområde, alt fra høyt praksis-orienterte yrkesfag til mer faglige, teoretiske forskningsområder. På samme måte kan Master of Film nyutdannede finne karrierer i filmproduksjon - fylle slike stillinger som manusforfattere, regissører, produsenter, belysning teknikere, designere og redaktører - eller i analyser som lærere, forfattere, kritikere og mer. Universiteter i Frankrike tilbyr Master of Film studentene mulighet til å utvide sin forståelse av film, som er basert i en relatert bachelor 's program, i et miljø med en rik tradisjon for forskning innen filmindustrien.

Master of Film studenter i Frankrike delta på kurs, seminarer, foredrag og workshops, men har også muligheten til å vise sine ferdigheter og forståelse av sentrale begreper gjennom prosjekter, vurderinger og en master 's avhandling.Mest Master of Film programmer i Frankrike siste ett til to år, og noen kan tas på heltid eller deltid tidsplan. Kontakt universitetene som tilbyr Master of Film programmer i Frankrike direkte ved hjelp av web-skjema på dette nettstedet for mer informasjon.

Hvis du er opptatt av å lære mer om film, enten fra en kritisk eller praktisk perspektiv (eller en kombinasjon av disse), og bla nedover og klikk for å lese mer om Master of Film programmer i Frankrike, i dag!

2 Resultater i Filmstudier, Frankrike Filter

MFA i filmproduksjon

EICAR
Master
sep. 2021
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

MFA er en del av EICAR engelskspråklige læreplan. Det tilbyr et to-årig Master of Fine Arts-program i filmproduksjon med 5 muligheter for sluttprosjekter - Regi, manus, film, ...

Les mer

Master of Arts in Fashion Film & Photography

Paris College Of Art
MA
sep. 2021
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Master of Arts (MA) i motefilm og fotografi er et ettårig program i fotografering med et spesifikt fokus på mote, rettet mot nye fotografer som er interessert i å spesialisere ...

Les mer