MASTERSTUDIES

Mastergrader i Filmstudier i Sør-Korea

Master-nivå studier involverer spesialiserte studier i et forskningsfelt eller et område på profesjonell praksis. Tjene en mastergrad viser et høyere nivå av mestring av faget. Tjene en mastergrad kan ta alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan oppgradere, du vanligvis må skrive og forsvare en avhandling, en lang papir som er kulminasjonen av spesialiserte forskning.

Studiet av film innebærer en rekke forskjellige emner, inkludert regi, produksjon, historie og kritikk. Studenter ofte analysere alt fra filmstruktur og historiefortelling til visuell symbolikk og sosial kontekst.

Institusjoner for høyere utdanning inkludert vanlige fireårige høgskoler og universiteter. Utdanning blir tatt svært alvorlig i Sør-Korea, og landet er hjem til flere verdensklasse universiteter, hvorav mange har utvekslingsavtaler med ulike utenlandske universiteter, og er en god måte for utlendinger å oppleve livet i landet.

Mastergrad studie i Filmstudier i Sør-Korea

1 Resultater i Filmstudier, Sør-Korea Filter

Major i film og film

Sungkyul University
Master
mars 2021
Koreansk
Campus

Hovedfag i film og film har som formål at studentene lærer og forsker i det raskt utviklende visuelle språket som en kommunikasjonsstil for å snakke det mer raffinerte språket ...

Les mer